Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet szappant (25 db)

Hol lehet kapni Fekete szappant és Shea vajat?

Nem konkrét helyre gondoltam, persze az is jöhet(Szeged), hanem pl. : gyógynövénybolt, DM, stb.

Legjobb válasz: Fekete szappant Ilcsi-kozmetikumok között lehet kapni azthiszem, keress rá googlen.

Fekete szappant Ilcsi-kozmetikumok között lehet kapni azthiszem, keress rá googlen.
ilcsi feketeszappan lószar. rendelj a netrõl. lászló ernõ (ernolaszlo) feketeszappan a BESZT.
Ilcsi nem vált be nekem se, tökre szárít. Tõlük rendeltem legutóbb, mindkettõt lehet kapni, és szerintem egész jó áron: http://www.zoldpolc.hu/1062-szappan/1054-afrikai-fekete-szap.. ja de egyébként van boltjuk is, ha az szimpibb, mint neten...ezen kívül lehet biztos más öko boltokban is kapni, meg talán kozmetikában. csak vigyázz, hogy tényleg shea vaj legyen, finomítatlan, nyers, ne shea vajas készítmény, mert azokban csak mutatóban van. remélem segítettem, a shea vaj sztem óriási "találmány", én nagyon hálás vagyok a hatásának.

Hol lehet fekete szappant vásárolni, és tényleg tiszta lessz az arcbőr, nem lessz miteszeres, és pattanásos?

Legjobb válasz: Ha a sötétbarna színû ichtyolos szappanra gondolsz, azt Magyarországon nem lehet már kapni. Én Prágában vettem régen, nagyon büdös, de valamennyit segít. Csodát azonban ettõl se várj, a mitesszereket nem elõzi meg, csak egy kicsit mérsékli a faggyútermelést, kevésbé látszik majd zsírosnak a bõröd.

Ha a sötétbarna színû ichtyolos szappanra gondolsz, azt Magyarországon nem lehet már kapni. Én Prágában vettem régen, nagyon büdös, de valamennyit segít. Csodát azonban ettõl se várj, a mitesszereket nem elõzi meg, csak egy kicsit mérsékli a faggyútermelést, kevésbé látszik majd zsírosnak a bõröd.
Az elõbbi válaszolók jól mondták, a kozmetikus tud rendelni, aki Ilcsi termékkkel (is) foglalkozik. Szerintem elég drágák, de megéri, nekem segített. Nagyon szép lett tõle a bõröm, és nem is jött ki annyi mitesszer és pattanás mint elõtte. Annak jó fõleg aki T-vonalban zsírosodik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, a válaszokat. akkor nekem lehet hogy jót tenne mert eléggé zsíros a bõröm.
Nekem nem segített a fekete szappan!A pattanásokkal együtt a bõrömet is kiszárította elég renedesen, mivel nem valami zsíros a bõröm.Ja, és kiütéses, piros foltos is lett az arcom tõle.Pedig annyira ajánlották.Az tény hogy csak zsíros és pattanásos bõrûeknek jó.Akinek vízhiányos, és pattanásos a bõre annak ront a helyzetén.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Igen, sztem is bármelyik kozmetikus tud rendelni! Sokan használják! Kozmetikusnak tanulok és énis használtam és elég jó, de csodát tényleg nem szabad várni!
Régebben én is használtam fekete szappant, de az a baj vele h nagyon kiszárítja a bõrt. Így utána jól megszenvedtem a kozmetikusnál mire ki tudta nyomni a beszáradt miteszereket:S
sztem bármelyik kozmetikus tud rendelni neked, fõleg azok, akik ILCSIVEL dolgoznak
De lehet fekete szappant venni, én például kozmetikustól szoktam, aki Ilcsi termékekkel dolgozik. De lehet venni nagyobb áruházakban is, olyan helyen, aol ilyen "tömb" szappanokat árulnak kimérve (én az Árkádban láttam ilyen boltot).És igen, nagyon jót tesz a problémás bõrnek.
sztem minden napra nem jó. én is használtam. nekem t vonalban zsíros, miteszeres a bõröm. fõleg a homlokomon vannak kisebb pattanások. sztem nagyon koptat. nem szabadna minden nap szappannal mosakodni, ugyanis szarukoptató. igaz h az elhalt szaruréteget leszedi, de ez nem jó mindennap, ugyanis a bõr már nem tud magától mûködni. 1 héten 2x elég mosni szappannak, mert egyébként hatásos, de mindennapos tisztításra arctejet használjatok. Arctejet rákened az arcodra, dörzsölöd gyengén, finoman, aztán lemosod langyos vízzel, és aztán tonik és a krém.....stb!

Hol lehet teljesen kerek szappant venni? Körbejártam az egész várost, de sehol nem találtam Budapesten.

Legjobb válasz: kerek,vagy gömbölyû? csinálj otthon: http://www.zoldbolt.hu/hirek/tudastar/kencefice-recepttar-sz.. De kerek szappant a kézmûves szappanboltokban biztos kapsz.

kerek, vagy gömbölyû? csinálj otthon: http://www.zoldbolt.hu/hirek/tudastar/kencefice-recepttar-sz.. De kerek szappant a kézmûves szappanboltokban biztos kapsz.
A kérdező hozzászólása: Eddig még sehol nem találtam. 37 helyen próbákoztam. Kérem az írjon, aki tudja a választ.
De most kereket vagy gömbölyût szeretnél? Lush-ban nézted?
http://kremmania.hu/markak/lush V.Szent István krt.1. Lush
A kérdező hozzászólása: forgási ellipszoidot szeretnék, amelynek a két nagyobbik tengelye egyenlõ :)
:D Nem viccbõl kérdeztük, mert lehet, hogy olyant keresel, amely anyaga egy egyenestõl egyenlõ távolsága lévõ pontok halmaza a térben.
Meg is érdemled, hogy térdig jártad a lábad a kerek szappanért, és nem kaptál. Hogy lehet ilyen hülyeségeket keresni? Ez kb.olyan, mint a kockaszappanbuborékfújó XD.
Vegyél egy babaszappant, kicsit mikrózd meg és faragd meg késsel. kár egy falloszt is csinálhatsz, annak még gyakorlati haszna is lehet...


Sövénykúti kecsketejes szappant hol lehet venni? Mennyiért? és mire való?

Legjobb válasz: Itt vannak róla vélemények: http://kremmania.hu/kremek/kecsketejfurdo-kecsketejsavos-sov.. és még ezt találtam: Kiss Mihály szappanfõzõ mester álatl készített szappancsalád a Kecsketejfürdõ, mely a mester szépanyjának 200 éves receptjei alapján, különös gonddal, kézi erõvel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag természetes alapanyagokból készül. A Kecsketej szappancsaládnak két fõ fajtája van: a kecsketejsavós és a joghurtos. A Kecsketejfürdõ szappanok megvásárolhatók gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bioboltokban, gyógynövény boltokban, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdõkben, egészségcentrumokban, múzeum falvakban,szatócs boltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban.

Itt vannak róla vélemények: http://kremmania.hu/kremek/kecsketejfurdo-kecsketejsavos-sov.. és még ezt találtam: Kiss Mihály szappanfõzõ mester álatl készített szappancsalád a Kecsketejfürdõ, mely a mester szépanyjának 200 éves receptjei alapján, különös gonddal, kézi erõvel, szintetikus parfüm nélkül, a kecsketej hatóanyagainak felhasználásával és kizárólag természetes alapanyagokból készül. A Kecsketej szappancsaládnak két fõ fajtája van: a kecsketejsavós és a joghurtos. A Kecsketejfürdõ szappanok megvásárolhatók gyógynövény nagykereskedésekben, internetes áruházakban, bioboltokban, gyógynövény boltokban, drogériákban, wellness szállodákban, gyógyfürdõkben, egészségcentrumokban, múzeum falvakban, szatócs boltokban, kozmetikákban, gyógyszertárakban.
A Sövénykúti kecsketejes szappant Budapesten, 13. kerületben, Vitalabc, Árboc u. 2. sz. alatt megtudod venni. Részeleteket megnézheted a vitalabc.hu oldalon a kapcsolatoknál.

Az Ilcsi-féle fekete szappant hol lehet kapni?

Legjobb válasz: Pl.Déli pályaudvartól nem messze van 1 bolt,de én úgy tudom hogy ott csak kozmetikusok vásárolhatnak.A legjobb,ha elmész egy ilcsi kozmetikába(pl. 1.ker.Mészáros utca,ha budapesti vagy),és ott a kozmetikustól kérsz ilyen szappant.

Pl.Déli pályaudvartól nem messze van 1 bolt, de én úgy tudom hogy ott csak kozmetikusok vásárolhatnak.A legjobb, ha elmész egy ilcsi kozmetikába(pl. 1.ker.Mészáros utca, ha budapesti vagy), és ott a kozmetikustól kérsz ilyen szappant.
Csak kozmetikustól (Ilcsistõl) tudsz ilyet venni.
Azt hogy pontosan hol tudsz venni, megnézheted az Ilcsi weboldalán, ott van üzletkeresõ is.
Itt is van, szintén postai úton. http://www.ilcsicsoda.hu
miért ez a fekete szappan ilyen jó?
Én általában innen rendelek: http://www.ilcsirendeles.netii.net/

Hol lehet kapni Vanish szappant, ti hol vettétek? Baba ruha mosásához kell.

Legjobb válasz: Kb. bárhol. Hiperek, drogériák, háztartási bolt...

Kb. bárhol. Hiperek, drogériák, háztartási bolt...
Valóban nagyon sok helyen lehet kapni, Pl Tesco, Auchan, Spar, Penny, DM, Rossmann, vegyi árus boltokban, stb, stb...
A Spar-ban pont láttam. De nem kerestem soha.

Hol lehet kapni Flóra szappant? Létezik még ilyen?

Legjobb válasz: Én tudod hol találtam a 100 forintos boltban.

Én tudod hol találtam a 100 forintos boltban.
Háztartási boltokban nézted már?
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm
Boltba...?
meg mondom! DE NEM MA!

A mágneses szappantartómból elveszett a kis fémkorong, amit a szappanba kell nyomni. Hol lehet ilyet kapni? Ne kelljen már az egészet lecserélni.

Legjobb válasz: Szaniter boltokban kéne megnézni mint a szatmáriban pl vagy esetleg a praktikerben talán van ilyen. Én nem vagyok benne biztos hogy ilyet lehet kapni,bár a fene se tudja. Ha nem lehet kapni akkor egy olyan ismerõsével kellene beszélni aki fémmegmunkálással dolgozik,és csináltatni kell egyet. De ha nagyon kell és nem tud kihez fordulni akkor egyet Én is letudok gyártani.

Szaniter boltokban kéne megnézni mint a szatmáriban pl vagy esetleg a praktikerben talán van ilyen. Én nem vagyok benne biztos hogy ilyet lehet kapni, bár a fene se tudja. Ha nem lehet kapni akkor egy olyan ismerõsével kellene beszélni aki fémmegmunkálással dolgozik, és csináltatni kell egyet. De ha nagyon kell és nem tud kihez fordulni akkor egyet Én is letudok gyártani.
Szaniterboltokban kéne megnézni vagy ahol amúgy is kapható mágneses szappantartó. Ha alkatrészt nem kapsz menj be mindenféle obi, praktiker stb üzletekbe és nézz ki egy kis hasonló alkatrészt. A szappanba nyomható része az úgy is csak egy kis fémkupak szerû valami. Kis kerek lap peremmel. A lényeg hogy szép legyen, pl krómozott vagy rozsdamentes acélból. Szerintem tuti kapsz valami olyat ami szép fényes és kb olyan méretû.
Rozsdamentesbõl ilyet nem gyártanak mert azt nem fogja a mágnes, illetve csak nagyon picit.
Nem tudtam okés akkor krómozott valamit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a választ, egyelõre én magam fabrikáltam egy kis fém italos kupakból. Nem szép és nem is fogja olyan erõsen a mágnes , de amíg le nem cserélem az egészet jó lesz. Végül is funkcionál. :) :)

Hol lehet kapni fekete szappant és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: kozmetikusokon keresztül lehet venni Ilcsi nénitõl, 1000 forint körül van 50ml

kozmetikusokon keresztül lehet venni Ilcsi nénitõl, 1000 forint körül van 50ml
A kérdező hozzászólása: ja és amugy drogériákba nem lehet kapni?

Hol lehet venni lanolinmentes szappant?

Legjobb válasz: Bioboltok,de a DM-ben Rossmannba is lehet,csak olvasd el az összetétellistát.

Bioboltok, de a DM-ben Rossmannba is lehet, csak olvasd el az összetétellistát.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!