Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet szőkítő krémet, (3 db)

Hol lehet kapni punciszőr szőkítő krémet?

Legjobb válasz: Juj, ilyen most tényleg van vagy csak érdeklõdsz? :O Ha van, akkor nem tudom, ha meg hasonlót szeretnél, akkor tiniújságokban sokszor olvastam (mondjuk már ez sem mostanában volt hogy ilyeneket olvastam) hogy vannak olyan krémek amik pl. lábon, karon a szõrt szõkítik, és lehet ilyennek kellene próbálkozni, bár inkább borotváld ha ennyire zavar hogy ott van. Nézz körül Rossmann, DM, meg hasonló helyeken.

Juj, ilyen most tényleg van vagy csak érdeklõdsz? :O Ha van, akkor nem tudom, ha meg hasonlót szeretnél, akkor tiniújságokban sokszor olvastam (mondjuk már ez sem mostanában volt hogy ilyeneket olvastam) hogy vannak olyan krémek amik pl. lábon, karon a szõrt szõkítik, és lehet ilyennek kellene próbálkozni, bár inkább borotváld ha ennyire zavar hogy ott van. Nézz körül Rossmann, DM, meg hasonló helyeken.
Egyet értek az elsõ válaszolóval .Talán a neten is körül nézhetsz ha a boltokban nem jársz sikerrel.:)

Szőkítő krémet hol lehet venni?

Legjobb válasz: Fodrászkellékesnél, vagy 100-asokban is, de az gyengébb minõségû, viszont jóval olcsóbb.

Fodrászkellékesnél, vagy 100-asokban is, de az gyengébb minõségû, viszont jóval olcsóbb.
A kérdező hozzászólása: és fodrászkellékes hol van? és kb. mennyibe kerül?
Hol élsz?
A kérdező hozzászólása: Bp. 18.ker

Hol lehet kapni szőkítő krémet, és mennyiért? Mennyire jó ötlet, ha a karomon, ill. a bajuszomon akarom használni otthon? Nem jobb ezt kozmetikusra bízni?

Legjobb válasz: Ezt mindenképp kozmetikusra bízd, mert nagyon elronthatod. Ráadásul ezek a szõkítõk hajra valók, a bõröddel nagyon durva dolgokat csinálnának. Én nagyon sokat szõkítek (barátnõimnek, ismerõsöknek) és van, hogy nem veszek kesztyût, ne tudd meg, milyen lesz az ujjam, teljesen elfehéredik a bõröm, olyan, mintha megégett volna és megsült volna. Ezt ne használd a karodon.

Ezt mindenképp kozmetikusra bízd, mert nagyon elronthatod. Ráadásul ezek a szõkítõk hajra valók, a bõröddel nagyon durva dolgokat csinálnának. Én nagyon sokat szõkítek (barátnõimnek, ismerõsöknek) és van, hogy nem veszek kesztyût, ne tudd meg, milyen lesz az ujjam, teljesen elfehéredik a bõröm, olyan, mintha megégett volna és megsült volna. Ezt ne használd a karodon.
Van olyan szökítö krém amit testre lehet használni. Pl a Dm-be lehet kapni ilyan 600-800 ft között az utmutao mindent leir csak azt nem hogy vazelint kell elötte a kezelendö felületre felkenni sok sikert semmi bajod nem lesz ha jol csinálod.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:P
Bizd kozmetikusra a dolgot, hiszen nem mindegy, hany %-os hidrogenperoxidot hasznalsz, ez testtajankent kulonbozo. Ha megis otthon alssz neki, vegyel Alsol kenocsot gyogyszertarban, hogy visszaallitsd a normal pH-jat a borodnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!