Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet számokat letölteni az (20 db)

Hol lehet magyar számokat letölteni az internetről?

Persze 24 óra elteltével törlöm. Nagyon fontos lenne.

Legjobb válasz: vannak programok pölö: eMule, DC++, meg rengeteg mas

vannak programok pölö: eMule, DC++, meg rengeteg mas
Ugye tudod, hogy ez a 24 órás izé már rég nem szerepel semmilyen törvénykönyvben, csak a letöltõk pattognak még vele... egyébként meg vagy egy torrent keresõ (szokott lenni benne), vagy mp3portal.hu Ez a legjobb

Azt kérdem hogy a Karafun nevű programhoz hol lehet letölteni Multi-track karaoke számokat? Egy szóval Mp3-as számokat, szöveggel együtt!

Legjobb válasz: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz

A kérdező hozzászólása: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz
Azok ha jól emlékszem .kar, vagy .mid kiterjesztésûek. Van pár száz, ha nem találsz küldhetek email-ben...kb 60MB
Aha, most ránéztem erre a multi-track-re...szóval, ezt eddig nem ismertem, ilyenem nincs bocs...
Igen ezek (kar, mid) csak "zenét" tartalmaznak és közben fut a szöveg...szóval nincs benne ének.
A kérdező hozzászólása: Magyar van köztük?
Igen kb a fele...


Hol lehet letölteni azokat a zenéket amik a mai disco clubokban kihagyhatatlan számok? (van egy pár szám amit elég sokszor hallok de véletlenül se találom meg)

Olyan számokra gondolok amit szinte mindenhol lejátszanak pl: disco romancinf,love you like,loca.... biztos le lehet tölteni valahol ezeket a zenéket egy nagy packben

Melyik a legjobb Linux operációs rendszer kezdő/haladó felhasználók számára? És az általad ajánlott Linux-disztribúciót hol lehet letölteni?

Kell egy operációs rendszer az ócska laptopmohoz, ami kék halált jelentett. Mivel csóró vagyok, ezért nincs pénzem megvenni a Windows XP vagy a Windows 7 operációs rendszerek telepítőjének egyikét, ezért kell egy ingyenes Linux-disztribúció. Melyik Linux-disztribúciót ajánljátok egy kezdő/haladó szintű felhasználónak, amit viszonylag könnyen lehet kezelni? Az általad ajánlott Linux-disztribúciót hol lehet letölteni? :-)

Legjobb válasz: Ha eddig stabilan futott rajta a Windows és most folyton kék-halálozik, esetleg el sem indul már, nos azon egyik Linux disztró sem fog segíteni. Valószínûbb, hogy hardveres okai vannak a dolognak. Lehet, hogy megdöglött a winyó vagy a memória benne. Az is lehet, hogy gyenge a hûtése és nem bírja a nyarat. Ez utóbbin akár egy porszívózás is segíthet. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, elsõ disztrónak én a Mintet ajánlanám. http://www.linuxmint.com/download.php

Ha eddig stabilan futott rajta a Windows és most folyton kék-halálozik, esetleg el sem indul már, nos azon egyik Linux disztró sem fog segíteni. Valószínûbb, hogy hardveres okai vannak a dolognak. Lehet, hogy megdöglött a winyó vagy a memória benne. Az is lehet, hogy gyenge a hûtése és nem bírja a nyarat. Ez utóbbin akár egy porszívózás is segíthet. Hogy a kérdésedre is válaszoljak, elsõ disztrónak én a Mintet ajánlanám. http://www.linuxmint.com/download.php
A kékhalálra nem feltételnül megoldás a Linux. De kezdésnek Ubuntut ajánlanék. ubuntu.hu
A kérdező hozzászólása: Nem csak a kék halál miatt. Már kezdem unni az ócska Windowst.
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszi. :-)
A kérdező hozzászólása: Sose nyomta be még a kék halált, nem a hardverekkel van a probléma. :-) Csak most, hogy benyomta a kék halált, inkább leváltom a Windowst. :-) Amúgy köszönöm neked is. :-)
Kissé félve említem meg az UHUt, pláne, hogy egy ideje én is Ubuntu Studiót használok... Annak idején nagyon jó tapasztalatokat szereztem vele, és ha a vinyóm gajra nem megy, talán még ma sem próbálgatnék mást. Egyetlen komolyabb probléma van vele, iszonyat ritkán frissítik. Mikor kijön az új verzió, lehet örülni, nagyon jó a programkészlete, halál egyszerû mindent telepíteni, azután a következõ 2-3-4 év alatt a világ nem tud olyan tyúklépésben járni, hogy el ne ballagjon mellette. Persze, lehet a programokat a szokásos külsõ forrásokból is frissíteni, de az kezdõként nem biztos, hogy kényelmes. Mint említém, most Ubuntu Studio (12.04) van a a gépemen, ezt is nagyon ajánlom kezdésnek, egyébként meg a Linux Mintet javasolják sokan. Haladónak? A fene tudja, talán a Debian, de különösebben nem foglalkoztatott a linux mélylélektana, így nekem elég jól megfelel, ami van. Egyébként jól beállítva a Debian is kezes, láttam másnál.
Linux Mint 13 mate, de ha régi számítógép akkor talán ha nem vinné el az ubit meg a mintet, akkor lubuntut ajánlok régebbi gépegen jobban fut. Meg mindig lts verziót használj azok 5 évig kapnak frissitéseket. Ha valamit nem tudsz kérdezd meg egy linux fórumon pl ubuntu.hu ~un
É is az Ubuntut tudom ajánlani. én már több éve használom, és teljesen meg vagyok vele elégedve, kezdõ haladó és profi szinten is nagyon jól felhasználható, félévente jön ki új verzió. És ami a legjobb, hogy Steam is van rá (nem tudom téged menyire érint) ha egy két éven át biztosan támogatott verziót szeretnél, akkor ezt szerezd be -> http://releases.ubuntu.com/precise/ amúgy pedig 12.10 és a 13.04 az újabb verziók. én nagyon szeretem, szinte minden progit be tudsz szerezni az Ubuntu store-ból, és az Unity felület kinézete sem utolsó. én nekem ez a kedvencem.
én max letöltési linket tudok adni, és ha kell segítek üziben, hogy, hogy kell
A kérdező hozzászólása: az tökéletes lenne :) )))
You Tube-on megnézheted Pl beírod, hogy: - One Direction X Factor Live Show 1-12 vagy: - Cher Lloyd X Faktor Live Show 1-10 De a YouTube már kiad ajánlatokat, de ezeket érdemes beírni. Azt a profilt keresd, hogy TheXFactorUK
A kérdező hozzászólása: már meg oldottam, de köszönöm :)

Hol lehet beszerezni vagy letölteni egész estés Jeremy Brett filmeket? Szám szerint 5. - A négyek jele - A sátán kutyája - A mesterzsaroló - Az aranyifjú - Az utolsó vámpír?

Legjobb válasz: A Sátán kutyáját és Az utolsó vámpírt kiadták DVD-n is, a másik háromról nem tudok sajnos. (mellékesen jegyzem meg, ezek nekem is kellenének)

A Sátán kutyáját és Az utolsó vámpírt kiadták DVD-n is, a másik háromról nem tudok sajnos. (mellékesen jegyzem meg, ezek nekem is kellenének)

Hol lehet letölteni a Fiestától az Érzem, hogy vége című számot?

Fontos lenne. sehol nem találom a neten.

Legjobb válasz: Youtube-ról töltsd le: http://www.youtube.com/watch?v=CVtPzhsK9_w www.keepvid.com---erre az oldalra menj és a youtube-os linket másold be, majd kattints a "download" szóra! Remélem tudtam segíteni! :)

Youtube-ról töltsd le: http://www.youtube.com/watch?v=CVtPzhsK9_w http://www.keepvid.com---erre az oldalra menj és a youtube-os linket másold be, majd kattints a "download" szóra! Remélem tudtam segíteni! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) énis kerestem pedig youtube-on :P


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!