Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet számokat (271 db)

Hol lehet számokat letölteni?

Tudtok olyan oldalakat ahonnan zenéket tudnék letölteni?

Legjobb válasz: youtuberol tudsz, csak a flashlynx videot töltsd le elöbb! vagy zeneletoltes.hu

youtuberol tudsz, csak a flashlynx videot töltsd le elöbb! vagy zeneletoltes.hu
***** http://www.seekasong.com/ http://beemp3.com/ ***** http://www.zaycev.net/* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D
Limewire. Innen ingyenesen le tudsz tölteni számokat.

A Motorola V3i-n hol lehet beállítani a szám elrejtését, mikor azt akarom beállítani, hogy ne lássák a számot ha hívok valakit?

Legjobb válasz: Beütöd a hívni kívánt számot,majd bal alsó sarok képernyõn OPCIÓK-AZONOSÍTÓ ELREJT.Ezt csak numerikusan beírt telefonszám esetén lehet alkalmazni,telefonkönyvbe bejegyzett számmal nem.

Beütöd a hívni kívánt számot, majd bal alsó sarok képernyõn OPCIÓK-AZONOSÍTÓ ELREJT.Ezt csak numerikusan beírt telefonszám esetén lehet alkalmazni, telefonkönyvbe bejegyzett számmal nem.
Menü> Beállítások > Hívás közbeni beállítások > Saját azonosító > összes hívás vagy csak a következõ hívás
Nekem mindegy milyen telefofnom van, én a kettõskereszt 31 kettõskeresztet majd a hívandó számot ütöm be.... Mindig bejön, próbáld ki, és akkor nem kall állítgatnod
A kérdező hozzászólása: Köszi

Hol lehet megtalálni Kate Ryan: Ella Elle l'a című számának magyar fordítását?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\

Azt nem tudom, hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\
http://lyricstranslate.com Elle elle l'a szöveg- Kate Ryan szöveg fordítások - Lyrics Translate (ez nem link, de ezt írtam be a googleba )

Azt kérdem hogy a Karafun nevű programhoz hol lehet letölteni Multi-track karaoke számokat? Egy szóval Mp3-as számokat, szöveggel együtt!

Legjobb válasz: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz

A kérdező hozzászólása: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz
Azok ha jól emlékszem .kar, vagy .mid kiterjesztésûek. Van pár száz, ha nem találsz küldhetek email-ben...kb 60MB
Aha, most ránéztem erre a multi-track-re...szóval, ezt eddig nem ismertem, ilyenem nincs bocs...
Igen ezek (kar, mid) csak "zenét" tartalmaznak és közben fut a szöveg...szóval nincs benne ének.
A kérdező hozzászólása: Magyar van köztük?
Igen kb a fele...

Viber-en. Ami asztali PC. -n telepített ( Windows7), lehet több felhasználó telefonszámot is megadni (lépkedni köztük), hol ezzel, hol azzal a számmal használni a programot? , És/vagy hol lehet törölni a jelenlegit, majd megadni másikat?

Legjobb válasz: én is próbáltam már de nem lehet (gondolom úgy szeretnéd ahogy a böngészöknél is lehet mindböl külön facebookba belépni pl) sajnos ha több telót akarsz regelni mindig deaktiválni kell a profilt és törölni a progit.majd újra aktiválni mindent kódokkal stb szokásos intalláció.

én is próbáltam már de nem lehet (gondolom úgy szeretnéd ahogy a böngészöknél is lehet mindböl külön facebookba belépni pl) sajnos ha több telót akarsz regelni mindig deaktiválni kell a profilt és törölni a progit.majd újra aktiválni mindent kódokkal stb szokásos intalláció.
bocsánat nem telót regelsz hanem sim telszámot, rosszul irtam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ " Nikoletta83 " ! -Ettõl féltem. Sejtettem, hogy teljesen meg kell szüntetnem az éppen regisztrál(használt) számot és újra regisztrálni másikat. Ez életszerütlen.... , Sajna. Remélhetõleg dolgoznak rajta az informatikusok.
Talán még azt lehet megpróbálni h dualsim-es telefonnal mûködik e ez a lehetõség.Habár ha egyszerre szeretnéd használni a kettõt, kicsit fárasztó ki-be kapcsolgatni a telót
A kérdező hozzászólása: Egy dual-sim es. telefonkészülék önmaga tökéletesen kezeli külön-külön a két számot/sim-et. ami épp benne van hívás fogadásra, indításra, sms, stb.. De a Viber mint program nekem úgy tûnik nem képes erre, ha telepített gépen, laptopon, tableten, ha mobil telón fut, mindegy. -Ha valaki tudja, hogy lehetséges több számmal is egy adott készüléken futó Viber progival bûvészkedni tegye meg, hogy leírja. Kööszííí.
Bármire fel tudod telepiteni egy számmal, gondolom ezt tudod nekem 2 asztalira, 1 telóra 1 laptopra van telepitve a saját számommal.de egy telóra egy számmal tudsz csak regizni kiváncsiságképpen kipróbáltam de nem lehet több számot használni.

Hol lehet ezeket a számokat letölteni, esetleg megvannak valakinek letöltve?

Pál utcai fiúk :Nem lesz már gy?zelem

Legjobb válasz: Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)

Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)
Jaj, most nézem, innen Kispálokat már nem lehet letölteni. Akkor csak 205 Ft. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, arra gondoltam, csak a címe nem jutott eszembe :)
Ha fenn van a youtube-on is akkor felesleges pénzt kiadni érte! Ingyen is le tudod tölteni :) -> errõl az oldalról ***** Csak belinkeled a utube-os linket és átkonvertálod aztán pedig letöltöd :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi mindenkinek

Hol, hogyan tudom megnézni azt, hogy a vállalkozóm fizeti-e rendesen a tb-ét utánam? Vagy azt megnézni hol lehet, hogy élő-e a taj-számom?

Legjobb válasz: Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...

Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...
Azt, hogy fizeti-e rendesen, a munkáltató adófolyószámláján lehet megnézni (ha nem a könyvelésen dolgozol, akkor ehhez nem valószínû, hogy hozzáférsz) De ez nem is a te gondod, ha elmaradása van, rajta hajtják be. A TAJ autorizációt itt kérdezheted le: http://taj.oep.hu/taw/taa/ Azt, hogy be vagy-e jelentve és mikortól, az ügyfélkapun keresztül tudod megnézni.
Magyarország.hu, eBEV szolgáltatások, szolgáltatások, járulékadat kivonat, itt kell az idõszakot megadnod.

Mi van akkor ha elvesztettem a taj-számomat? Nagyon kéne de nem tudom hol lehet lekérni?

Legjobb válasz: Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.

Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!