Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet számokat (282 db)

Hol lehet számokat letölteni?

Tudtok olyan oldalakat ahonnan zenéket tudnék letölteni?

Legjobb válasz: youtuberol tudsz, csak a flashlynx videot töltsd le elöbb! vagy zeneletoltes.hu

youtuberol tudsz, csak a flashlynx videot töltsd le elöbb! vagy zeneletoltes.hu
***** http://www.seekasong.com/ http://beemp3.com/ ***** http://www.zaycev.net/* Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:D
Limewire. Innen ingyenesen le tudsz tölteni számokat.

A Motorola V3i-n hol lehet beállítani a szám elrejtését, mikor azt akarom beállítani, hogy ne lássák a számot ha hívok valakit?

Legjobb válasz: Beütöd a hívni kívánt számot,majd bal alsó sarok képernyõn OPCIÓK-AZONOSÍTÓ ELREJT.Ezt csak numerikusan beírt telefonszám esetén lehet alkalmazni,telefonkönyvbe bejegyzett számmal nem.

Beütöd a hívni kívánt számot, majd bal alsó sarok képernyõn OPCIÓK-AZONOSÍTÓ ELREJT.Ezt csak numerikusan beírt telefonszám esetén lehet alkalmazni, telefonkönyvbe bejegyzett számmal nem.
Menü> Beállítások > Hívás közbeni beállítások > Saját azonosító > összes hívás vagy csak a következõ hívás
Nekem mindegy milyen telefofnom van, én a kettõskereszt 31 kettõskeresztet majd a hívandó számot ütöm be.... Mindig bejön, próbáld ki, és akkor nem kall állítgatnod
A kérdező hozzászólása: Köszi


Hol lehet megtalálni Kate Ryan: Ella Elle l'a című számának magyar fordítását?

Legjobb válasz: Azt nem tudom,hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\

Azt nem tudom, hogy hol lehetne megtalálni (lehet h sehol) de az eredeti Ella Elle l'a címû számnak France Gall a szerzõje (Katy Ryan csak feldolgozta) csak ennyit tudok segíteni :\
http://lyricstranslate.com Elle elle l'a szöveg- Kate Ryan szöveg fordítások - Lyrics Translate (ez nem link, de ezt írtam be a googleba )

Azt kérdem hogy a Karafun nevű programhoz hol lehet letölteni Multi-track karaoke számokat? Egy szóval Mp3-as számokat, szöveggel együtt!

Legjobb válasz: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz

A kérdező hozzászólása: Lehet de a lényeg hogy énekelnek is benne, nem csak megy a zene se beszéd semmi és neked kell! Mert Karaoke Partyt rendezünk és elég jó a program de nem találtam hozzá ahol le lehet tölteni olyat hogy új szám (mp3). Énekelnek is benne az a lényeg! Szerintem ti nem olyanra gondoltatok! Mindenesetre várom a válaszotok! Kösz
Azok ha jól emlékszem .kar, vagy .mid kiterjesztésûek. Van pár száz, ha nem találsz küldhetek email-ben...kb 60MB
Aha, most ránéztem erre a multi-track-re...szóval, ezt eddig nem ismertem, ilyenem nincs bocs...
Igen ezek (kar, mid) csak "zenét" tartalmaznak és közben fut a szöveg...szóval nincs benne ének.
A kérdező hozzászólása: Magyar van köztük?
Igen kb a fele...

Viber-en. Ami asztali PC. -n telepített ( Windows7), lehet több felhasználó telefonszámot is megadni (lépkedni köztük), hol ezzel, hol azzal a számmal használni a programot? , És/vagy hol lehet törölni a jelenlegit, majd megadni másikat?

Legjobb válasz: én is próbáltam már de nem lehet (gondolom úgy szeretnéd ahogy a böngészöknél is lehet mindböl külön facebookba belépni pl) sajnos ha több telót akarsz regelni mindig deaktiválni kell a profilt és törölni a progit.majd újra aktiválni mindent kódokkal stb szokásos intalláció.

én is próbáltam már de nem lehet (gondolom úgy szeretnéd ahogy a böngészöknél is lehet mindböl külön facebookba belépni pl) sajnos ha több telót akarsz regelni mindig deaktiválni kell a profilt és törölni a progit.majd újra aktiválni mindent kódokkal stb szokásos intalláció.
bocsánat nem telót regelsz hanem sim telszámot, rosszul irtam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ " Nikoletta83 " ! -Ettõl féltem. Sejtettem, hogy teljesen meg kell szüntetnem az éppen regisztrál(használt) számot és újra regisztrálni másikat. Ez életszerütlen.... , Sajna. Remélhetõleg dolgoznak rajta az informatikusok.
Talán még azt lehet megpróbálni h dualsim-es telefonnal mûködik e ez a lehetõség.Habár ha egyszerre szeretnéd használni a kettõt, kicsit fárasztó ki-be kapcsolgatni a telót
A kérdező hozzászólása: Egy dual-sim es. telefonkészülék önmaga tökéletesen kezeli külön-külön a két számot/sim-et. ami épp benne van hívás fogadásra, indításra, sms, stb.. De a Viber mint program nekem úgy tûnik nem képes erre, ha telepített gépen, laptopon, tableten, ha mobil telón fut, mindegy. -Ha valaki tudja, hogy lehetséges több számmal is egy adott készüléken futó Viber progival bûvészkedni tegye meg, hogy leírja. Kööszííí.
Bármire fel tudod telepiteni egy számmal, gondolom ezt tudod nekem 2 asztalira, 1 telóra 1 laptopra van telepitve a saját számommal.de egy telóra egy számmal tudsz csak regizni kiváncsiságképpen kipróbáltam de nem lehet több számot használni.

Hol lehet ezeket a számokat letölteni, esetleg megvannak valakinek letöltve?

Pál utcai fiúk :Nem lesz már gy?zelem

Legjobb válasz: Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)

Gondolom a PUF Legelõ címû számára gondolsz, annak a refrénjében van, hogy "nem lesz már gyõzelem". Egyébként fent van youtube-on: http://www.youtube.com/watch?v=FqyjNEx0Qxk Letöltés: https://www.dalok.hu/lemez/id/2175 Disznók tánca: https://www.dalok.hu/?s=diszn%C3%B3k+t%C3%A1nca&hol=mindenho.. Ezt a néhány forintot megéri rászánni szerintem (összesen 335), SMS-ben is tudsz fizetni. :)
Jaj, most nézem, innen Kispálokat már nem lehet letölteni. Akkor csak 205 Ft. :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, igen, arra gondoltam, csak a címe nem jutott eszembe :)
Ha fenn van a youtube-on is akkor felesleges pénzt kiadni érte! Ingyen is le tudod tölteni :) -> errõl az oldalról ***** Csak belinkeled a utube-os linket és átkonvertálod aztán pedig letöltöd :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi mindenkinek

Hol, hogyan tudom megnézni azt, hogy a vállalkozóm fizeti-e rendesen a tb-ét utánam? Vagy azt megnézni hol lehet, hogy élő-e a taj-számom?

Legjobb válasz: Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...

Taj számot a háziorvosod le tudja ellenõrizni. Másik ügyben hívd fel a TB központot a városodban...
Azt, hogy fizeti-e rendesen, a munkáltató adófolyószámláján lehet megnézni (ha nem a könyvelésen dolgozol, akkor ehhez nem valószínû, hogy hozzáférsz) De ez nem is a te gondod, ha elmaradása van, rajta hajtják be. A TAJ autorizációt itt kérdezheted le: http://taj.oep.hu/taw/taa/ Azt, hogy be vagy-e jelentve és mikortól, az ügyfélkapun keresztül tudod megnézni.
Magyarország.hu, eBEV szolgáltatások, szolgáltatások, járulékadat kivonat, itt kell az idõszakot megadnod.

Mi van akkor ha elvesztettem a taj-számomat? Nagyon kéne de nem tudom hol lehet lekérni?

Legjobb válasz: Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.

Ha a számodat akarod hirtelen megtudni, akkor 1. ha van egy ki nem váltott recepted, azon rajta van a szám, 2. a háziorvos meg tudja mondani a számodat (és ki is állít igazolást a számról.) A Taj-kártya pótlása pedig: az ország területén bármelyik regionális egészségbiztosítási pénztárban (OEP) 2.200 Ft-os díj ellenében, a helyszínen megvárható.

Nokia C5-03nál nem írja ki hogy melyik ismerõsöm hív, csak a tel. Számot. Hol lehet beállítani?

Legjobb válasz: ez akkor szokott lenni,amikor nagyon össze van kutyulva a te névjegyzéked, -ha egy telószám csak egy névvel van beírva,akkor simán elboldogul a teló vele,és normálisan kiírja, -de ha nálad pl a telónévjegyek közt is ott a pl Káresz,meg a SIM névjegyek közt is Káresz van,de esetleg egy másik számmal,akkor nem tudja,hogy mi van,és csak a számot írja ki, -ha kitörlöd amibõl neked kettõ van,akkor rögtön megjavul a telód,

ez akkor szokott lenni, amikor nagyon össze van kutyulva a te névjegyzéked, -ha egy telószám csak egy névvel van beírva, akkor simán elboldogul a teló vele, és normálisan kiírja, -de ha nálad pl a telónévjegyek közt is ott a pl Káresz, meg a SIM névjegyek közt is Káresz van, de esetleg egy másik számmal, akkor nem tudja, hogy mi van, és csak a számot írja ki, -ha kitörlöd amibõl neked kettõ van, akkor rögtön megjavul a telód,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!