Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet számlára (22 db)

Hol lehet MNB-és számlára befizetni a fôvároson belül, csak az V. kerületben?

Legjobb válasz: MNB számlára "halandó ügyfélként" nem tudsz befizetni, csak átutalni. Az MNB hétköznapi értelemben vett banki forgalmat nem bonyolít, ilyen irányú bankfiókot nem üzemeltet. Amúgy egyetlenegy MNB van már csak az országban, az pedig a budapesti.

MNB számlára "halandó ügyfélként" nem tudsz befizetni, csak átutalni. Az MNB hétköznapi értelemben vett banki forgalmat nem bonyolít, ilyen irányú bankfiókot nem üzemeltet. Amúgy egyetlenegy MNB van már csak az országban, az pedig a budapesti.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi! Igazán hasznos válasz volt!! ;)

Hol lehet készpénzt felrakni számlára?

Posta vagy be kell menni a bankba?????

Legjobb válasz: Otp hez a postán keresztül is be tudsz fizetni (legalábbis a mienkben lehet) ATM en keresztül is be lehet fizetni. Illetve bármelyik bankfiók.

Otp hez a postán keresztül is be tudsz fizetni (legalábbis a mienkben lehet) ATM en keresztül is be lehet fizetni. Illetve bármelyik bankfiók.


Hol lehet a NAV számlát leellenőrizni?

A sajátomat, hogy van-e bármi elmaradásom. Az ügyfélkapun?

Legjobb válasz: Igen. Ott le tudod kérni az adófolyószámláidat, és abból látod, hogy melyik adónemen van tartozásod, vagy túlfizetésed.

Igen. Ott le tudod kérni az adófolyószámláidat, és abból látod, hogy melyik adónemen van tartozásod, vagy túlfizetésed.
A kérdező hozzászólása: Részletesen hol? Egy linket tudnál mondani? Vagy hogy kapun belül merre?
https://ugyintezes.magyarorszag.hu/szolgaltatasok/ebev.html Ha van saját ügyfélkapu-hozzáférésed, elõször bejelentkezel, majd jobb oldalt kb. középen: "EBEV-szolgáltatások", utána jön elõ a lehetõség, hogy folyószámla-megtekintés.
A kérdező hozzászólása: Az összes menüpont tök üres. Most ez vajon jó vagy sem...
Ha folyószámla-egyenleget kértél, és az egyes adónemek megnevezése mellett mindenütt 0, vagy még az sincs, akkor az egyenleg 0, vagyis sem tartozásod, sem túlfizetésed nincs. Hogy biztos légy a dologban, kérd a másik sortól, a "tételes folyószámla-egyenleget", a végeredmény ott is elvileg nulla, de akkor látod, hogy az egyes adónemekben mikor mit vallottál be (baloldalt), és mikor mit fizettél (jobboldalt).
A kérdező hozzászólása: Minden 0. Oké köszönöm, akkor elvileg rendben vagyok.
Heuréka!!!!!

Hol lehet csinálni bwin számlát?

Legjobb válasz: https://www.bwin.com/hu

Már ne csinálj, most vonul ki a bwin Magyarországról.
pedig még Svájcból is küldtek levelet, hogy pókerozzál wazzeg.:)
A kérdező hozzászólása: értem, akkor inkább bet365

Egyik ismerosom a falunkban kulfoldrol hozz egy csomo bicajt, elektronikat, butort, jatekokat, ruhanemut stb. ertekesiteni a sajat udvaraban, Tobb szazezreket csinal havonta feketen, elmegy 2-szer is, szamla nuku, hol lehet jelenteni? Lebuktatni?

Legjobb válasz: Szerintem is egy szarrágó vagy. Ha azt akarod hogy fejezze be fenyegesd meg hogy jelented. Bár azt sem értem mért fáj neked ha másnak megy valami. De ha kiszabnak rá egy csomó büntetést és a többszörösét fizeti ki mint az adó amit be kellett volna fizetnie az mégis mire jó neked? Nem kell válaszolni, tudom, hogy csak örülsz hogy jól kiszúrhattál valakivel. Csak ilyen r*hadék ismerõseim ne legyenek..

Szerintem is egy szarrágó vagy. Ha azt akarod hogy fejezze be fenyegesd meg hogy jelented. Bár azt sem értem mért fáj neked ha másnak megy valami. De ha kiszabnak rá egy csomó büntetést és a többszörösét fizeti ki mint az adó amit be kellett volna fizetnie az mégis mire jó neked? Nem kell válaszolni, tudom, hogy csak örülsz hogy jól kiszúrhattál valakivel. Csak ilyen r*hadék ismerõseim ne legyenek..
Fel akarsz jelenteni valakit, mert "túl beképzelt lett". Ez aztán a szellemi szint, gratulálok!
Miért akarod lebuktatni? Inkább tanulj tõle! Megdolgozik a pénzéért, nem?
Ha valakinek jól megy a szekere, egybõl azt kell nézni hogy tehetsz neki keresztbe. Kedves Edina, te egy igazi szarrágó vagy.
Van a NAV-nak valami spiclivonala. Keresd meg a honlapjukon.
A kérdező hozzászólása: Hat sok eszed van !! Nem erted ??az idegesit hogy nem eleg hogy kibujik az adofizetes alol hanem "jatsza az eszet ! mindenkit lekenyerez aztan ironikusan beszel.Miert ?? neked tetszene hogy lenezzen valaki mert fekete piacot tud uzni, teged meg nem engednek piacolni es minden kifogast talalnanak ellened? vagy neked fizetned kellenne, hol ezert hol azert anak meg nem mert hat le kenyerezi a polgarmester a rendort a jegyzot stb. Hat ha igy gondolkozol akkor fizesd csak az adot mig a gatyad ra megy ! Te ha latod hogy valaki csinalja az eszet :orulsz neki nem ? Ja mig nem rolad van szo vagy a rokonaidrol akiket estleg szeretsz.
A kérdező hozzászólása: A baj nem az hogy estleg ossze szedi a kitet holmikat ?!? es arusitja hanem az hogy TUL BEKEPZELT LETT, a cucokat egyeseket megvezet meg a Polgarmestert is, neki mar mindent szabad kinyaljak a feneket, csicskasokat tart es a kis embert lenezi csak akkor vagy jo ha vasarolsz tole O oszeszedi vagy ki tudja hogyan jut ennyi cuchoz, de nem adna semitt olcsbbert, akkor KI a szarrago ???
Én sem tartom szarrágónak a kérdezõt, bár én jelentgetni nem jelentgetnék fel senkit. Azt vallom, mindenki úgy boldogul, ahogy tud, ha már az állam is ilyen példát mutat... Viszont szerintem hagyd a fenébe, várd meg, amíg egy olyan nyomja fel, akinek "keresztbe tett". Nem hiszem, hogy sokat kell várnod rá! :)
A kérdező hozzászólása: NEM vagyok SZARRAGO !!! dE AZERT nem birom a pasit mert anyira de anyira bekepzelt lett amiota megy ez a fekete piaca es mereg dragan add mindent, segiteni csak akkor segit barkin ha haszna van belolle es ha valami elromlik amit elad lfegmatikusan beszel es semmit nem vesz vissza esetleg ha valami 3000 ft.vissza ad 1000.Szerintetek KOREKT ?Ez nem szarragas ? Es ha veled tortenne meg ?
A kérdező hozzászólása: A koruptakat, zsarolokat, tolvajokat sot az allamot sem kell elitelni nejogymar ugynezzen ki hogy irigyek vagyunk nem ??

Korupt Orvos? Hol lehet feljelenteni az orvost mert a vízsgálatért pénzt kért de nem adott számlát

Hol lehet feljelenteni az orvost mert a vízsgálatért pénzt kért de nem adott számlát

Legjobb válasz: Kértél tõle és nem adott,v. nem is kértél? Mondjuk minden eseteben adnia kéne,ha fizetni kell a vizsgálatért,de ez nem szokás,csak ha külön kérik. (Amúgy máshol sem minden esetben adnak). Ha annyira fel akarod jelenteni az NAV-nál kell,de ennyi erõvel állandóan feljelentgetni szaladhatnál.

Kértél tõle és nem adott, v. nem is kértél? Mondjuk minden eseteben adnia kéne, ha fizetni kell a vizsgálatért, de ez nem szokás, csak ha külön kérik. (Amúgy máshol sem minden esetben adnak). Ha annyira fel akarod jelenteni az NAV-nál kell, de ennyi erõvel állandóan feljelentgetni szaladhatnál.
Már nem azért, de ha maszek ne várd el. Én sem kapok soha nõgyógyásznál számlát. Mellesleg mit írjon a számlára? Torokvizsgálat 100 Ft vagy mit?
A NAV-nál van bejelentõ, de ennyire ne legyél már utolsó hulladék feljelentgetõ nyugger, kedves Erzsike. Inkább menj a piacra, hátha találsz farhátakciót és akkor nyertesnek érezheted magad!
Korrupt az egész k.rva ország!!!! De szerintem mindenképpen jelentsd be, pont azért ilyen korrupt, mert mindenki természetesnek veszi ezt!
Mellesleg nem érzed kicsit erkölcstelennek, hogy meggyógyít, te meg feljelented? Ez olyan alapon megy, mint a korrepetálás... miért érdeked olyan embernek tönkretenni az életét, aki segít neked megtanulni egy tantárgyat?
A kérdező hozzászólása: A félreértések elkerülése végett azt még tudni kell, hogy idö pontot kértem tõle azt mondt 4 hónap, de mielõtt elmentem volna tõle a fülemben sugta azzonnal megcsinálja ha fizetek.a rendelöben rendelési idõ alatt végezte el a vízsgálatot.
A kérdező hozzászólása: azt én is természetesnek veszem ha maszek úton megyek akkor fizetni kell!!!
A kérdező hozzászólása: A NAV-nál van bejelentõ, de ennyire ne legyél már utolsó hulladék feljelentgetõ nyugger, kedves Erzsike. Inkább menj a piacra, hátha találsz farhátakciót és akkor nyertesnek érezheted magad! TE BIZTOS NYERTES VAGY HA HOZZÁ JUTSZ A FARHÁTHOZ NEKEM VAN AZ UDVAROMBAN JÓSZÁG AMIT MEG FOGHATOK ÉS NEM CSAK FARHÁTJUT A TÁNYÉROMBAN!!!

Nem jelentett be 8 óra a (volt) munkaadóm, és nem hajlandó a bért számlára utalni. Hol lehet feljelenteni?

Négy órásból áttettek nyolc órásba február elején. A jelenléti íven továbbra is négy óra szerepelt. Nem írtam alá, rákérdeztem, mikor jelent be. Azt mondta folyamatban van, aztán természetesen kirúgtak, más indokkal. (Egy ideje keresek más állást, számítottam hasonló lépésre.) A fizetést sem hajlandóak utalni, nem csak nekem: mindenkinek készpénzben fizetnek, akinek nincs valamilyen levonása a számláról. (Tehát csak annak utalnak, aki másképp nem tudja elvállalni a munkát, mert pl. tartozása van közm?vek felé, és úgy hallottam, nekik is csak a "bejelentett bér után", a többit kézbe.) Hol és mi módon jelenthetem fel a céget?

Legjobb válasz: Be kell tudni bizonyítanod hogy annál a cégnél dolgoztál,azt is bizonyítanod kell hogy 8 órát dolgoztál. Ez utóbbit nem tudom mennyire lesz könnyû de ha sikerülni fog akkor úgy megbüntetik a munkaadódat hogy sírni fog.Elsõ körben nem rossz a munkaügyi központ,bár az APEH-nél fogsz kikötni késõbb.

Be kell tudni bizonyítanod hogy annál a cégnél dolgoztál, azt is bizonyítanod kell hogy 8 órát dolgoztál. Ez utóbbit nem tudom mennyire lesz könnyû de ha sikerülni fog akkor úgy megbüntetik a munkaadódat hogy sírni fog.Elsõ körben nem rossz a munkaügyi központ, bár az APEH-nél fogsz kikötni késõbb.
A fizetést éppen azért nem hajlandók utalni (fõleg nem a fekete részét), mivel annak nyoma lesz, amit késõbb nem nagyon lehet letagadni, illetve a könyvelésnél nem mindegy, hogy milyen pénzmozgások vannak a cég hivatalos bankszámláján, nem lehet csak úgy utalgatni.
Bemész a területileg illetékes munkaügyi központba. és a jogász mindent eldalol.
Sajnos a munkáltató megteszi és "megteheti" mert nem tudod bebizonyítani! Nekik olyan ügyvédeik vannak akik kisilabizálják, hogy jól járjanak. Ha bebizonyosodik nem kap semmilyen kedvezményt a munkáltató, mindentõl elesik.Nagyon jó ügyvédet kell választani.Van olyan aki erre szakosodott! Nagyon sok sikert kívánok! Érdemes lenne már jobban ellenõrizni a munkáltatókat! Be lehet bizonyítani, hogy mennyi órát dolgozik a munkavállaló.Ilyen esetben többször kellene ellenõrizni és sûrûbben, ott ahol ilyen panasz felmerül.Csak hát a kutya nem harap a farkába.Sajnos saját tapasztalatom van.
8 órásba úgy tehet át, hogy munkaszerzõdést módosítatok- közös megegyezéssel- ez megtörtént? Ha igen, nem is értem, hogyan kockáztathatja hogy a jelenléti íven 4 órás munka szerepeljen ( egy ellenõrzés során ez egybõl szemet szúrna). A felmondás indoka mi volt? Ugyanis az sem mindegy, nem lehet "akármilyen" indokkal elküldeni ( nem írtad mondjuk hogy ez próbaidõ alatt történt vagy sem?) Ahogyan az sem hogy a fizetésen felüli egyéb járandóságaidat ( szabadságok, esetleges végkielégítés, stb) kifizeti-e? ( Az hogy kp-ben fizet, nem jogszerûtlen) Ingyenes jogi segítséget kérhetsz itt: http://www.jogpontplusz.hu/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!