Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet sprayt vásárolni (2 db)

Hol lehet Allerpet sprayt vásárolni a cicának?

Konkrét helyeket írjatok, lécci!

Legjobb válasz: Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni,szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg,még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz,de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)

Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni, szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg, még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz, de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)
Nekem van eladó.
Szia, én kipróbáltam, tényleg mûködik, kb. 95 %-ban segít az allergián (mert azért takarítani kell mellette, de takarítással együtt tünetmentes lesz az allergiás!!). Viszont a postaköltség az Usa-ból kb. 4x annyi, mint maga a termék. Úgyhogy költségcsökkentésbõl közösen is megrendelhetnénk. Várom a jelentkezéseteket!! Kb. 6 $ a folyadék, és 25 $ a postaköltség. Mi korábban egy amerikai állatorvostól rendeltük, és nagyon bevált. Tehát, ha pl. ketten rendeljük, akkor 6 + 6 + 25 = 37 $ a költség, és ezt kétfelé osztjuk. Az árat erõsen felkerekítettem, ennél kevesebb, szerintem. Háromfelé még jobb :) A lebonyolítást vállalom, Budapesten bárhol át tudom adni.

Pfeffer KO bors sprayt hol lehet vásárolni?

Sajna ahol néztem military boltokban már nincs az 50ml-es JET szórófejes. Honnan lehetne beszerezni?

Legjobb válasz: http://www.militari.hu/index.php?warn=0&item=katlist&mk=31 1500 HUF+sz.költ. http://www.vadaszat-vadaszbolt.hu/index.php?oldal=2&kat=546

bocs ez csak 40 ml-es Amazonon van 50ml-es, de a vámon gáz lehet...
A kérdező hozzászólása: Köszi de ezek nem azok sajna. Én erre gondolok: http://www.stunguns.co.za/catalog/105_l.jpg
Az elsõ linkemben a 4. képen hasonló van de csak 40 ml. kilistázom: http://www.militari.hu/index.php?item=cikk&cikk_id=24 10 ml ide, vagy oda? :D
A kérdező hozzászólása: Ez a FOG -os (ködösítõs) , nekem meg a JET-es (spriccelõs) kellene, de 40 és 50 ml között nem csak a mennyiség hanem a töltõtömeg is különbözik, majdnem dupla akkora a flakon is :)
Van ilyen: http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?products_i.. Ez már JET, de nem tudom hány ml csak azt, hogy 13, 7 g. 2500HUF


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!