Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet sprayt (85 db)

Debrecenben hol lehet spray paint-ot venni?

Legjobb válasz: keress rá a neten, biztos kiír valamit amúgy meg miért pont debrecen? ha ott laksz akkor estleg meg kéne kérdezned a helyieket ( ha már te magad nem tudod)

keress rá a neten, biztos kiír valamit amúgy meg miért pont debrecen? ha ott laksz akkor estleg meg kéne kérdezned a helyieket ( ha már te magad nem tudod)
A kérdező hozzászólása: Tõlem kérdezték

Hol lehet feromon spray-t kapni kutyáknak?

Egy barátom javasolta nekem, hogy ahhoz, hogy a kutyám nyugodtan tudjon autózni, meg a helyén aludjon kipróbálhatnám a feromon spray-t. Azt elmondta, hogy mi ez (a szülés után az anyakutyák által kibocsátott szag mesterséges utánzata, ami megnyugtatja a kutyákat). Engem az érdekelne, hogy melyik boltban, kutya-gyógyszertárban vagy ilyen helyen tudnám személyesen megvenni?

Legjobb válasz: D.A.P.-nak hívják,én állatpatikában vettem. Van párologtató és spray formában is. Keress rá neten, hogy hol lehet kapni hozzád legközelebb esõ helyen, pl. István utcában.

D.A.P.-nak hívják, én állatpatikában vettem. Van párologtató és spray formában is. Keress rá neten, hogy hol lehet kapni hozzád legközelebb esõ helyen, pl. István utcában.
húúú, ilyen nekem is kéne. Mennyire nyugtatja meg a kutyát? Azért nem kábul el, ugye? Nem káros?
Nem lenne egyszerübb egy boxba rakni?
Nem káros, és nem kábítja be a kutyát, nem tompul le me semmi ilyesmi, hanem valahogy belülrõl nyugtatja meg. Én úgy használtam, hogy a kutyám nyakába kötöttem egy kendõt, amire a spray-bõl még otthon ráfújtam egy kicsit. Nekünk azért kellett, mert egy idõben vittem a kutyámat dolgozni magammal, és másfél órát bkv-ztunk a városban, amitõl eleinte tiszta stressz lett és nagyon parázott. De mondom, nem timpult el tõle, különben akkor nyílván nem tudott volna másfél órát utazni és gyalogolni velem. Olyanra is szokták használni a másik formáját, a párologtatót, amit otthon kell konnektorba bedugni, hogyha a kutya vonyít, vagy szorong és rombol, ha a gazdik elmenek otthonról. Ezt nem próbáltam ki, csak a sprayt, de a patikában dolgozó állatorvos mondta.
Amúgy nekem tökre bevállt, mindenképp ajánlom kipróbálásra, ha valaki gondolkodik rajta, bár nyílván a kutyám megszokta volna elõbb-utóbb a városi tömegközlekedést, de ez sokat segített, hogy inkább elõbb történjen meg, és ne utóbb...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A boxot az autóban kipróbáltuk, benn is maradt de nyüszített és ugatott végig az úton. Ha nincs boxban csak rosszabb a helyzet. És amúgy igaz az, hogy ha befújom vele a fekhelyét nem mászkál éjszaka? Engem nem zavar, de a barátnõmet nagyon idegesíti, hogy folyton járkál, befekszik az ágyunkba is, fotelekbe is, a szõnyegen is fetreng... Szóval ha befújnám ezzel a kosarát, benne maradna?
Nézd én inkább azt javaslom, hogy szoktassátok boxba. Utazás szempontjából az a legbiztonságosabb nektek, és a kutyának is. Otthon ugyanigy lehet éjszakára, vagy egy számára elkülönitett kis részben aludnia. Ha kapar, ugat ne foglalkozzatok vele. Birjátok ki azt az 1-2 napot, és utána rájön, hatástalan a cirkusz. Betehettek neki rágócsontot, pl. amivel elfoglalja magát.

Bors spray/ paprika spray? Hol lehet venni?

Az lenne a lérdés hogy hol lehet bors vagy paprika sprayt venni?

Legjobb válasz: Hát hol laksz? :D amúgy szerintem már nagyon sok helyen árulnak, fõleg a nagyvárosokban.

Hát hol laksz? :D amúgy szerintem már nagyon sok helyen árulnak, fõleg a nagyvárosokban.
Fegyverboltokban. Csak 1 évvel vagyok idõsebb nálad, de tudom. Általában már a 15-20 ezres kisvárosokban is van, de a nagyobbakban akár több is. Csak jól válassz, nehogy gagyit sózzanak rád.
A kérdező hozzászólása: Én honnan tudnám? Barátnõmnek kell.


Hol lehet Allerpet sprayt vásárolni a cicának?

Konkrét helyeket írjatok, lécci!

Legjobb válasz: Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni,szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg,még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz,de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)

Allerpet sprayt tudsz venni az Anivetben. Budapest REmény ut 42. vagy nem tudom hol laksz=) Dea körzeti állatorvosnál is tudsz érdeklõdni, szerintem minden bizonnyal Õ is tud adni neked. Esetleg, még egy megoldás van: Érdeklõdni a hozzád legközelebb esõ állatgyógyszertárnál. Itt 100% hogy lessz, de a fent leírtaknál is szinte biztos. Üdv. Charlotte remélem segítettem=)
Nekem van eladó.
Szia, én kipróbáltam, tényleg mûködik, kb. 95 %-ban segít az allergián (mert azért takarítani kell mellette, de takarítással együtt tünetmentes lesz az allergiás!!). Viszont a postaköltség az Usa-ból kb. 4x annyi, mint maga a termék. Úgyhogy költségcsökkentésbõl közösen is megrendelhetnénk. Várom a jelentkezéseteket!! Kb. 6 $ a folyadék, és 25 $ a postaköltség. Mi korábban egy amerikai állatorvostól rendeltük, és nagyon bevált. Tehát, ha pl. ketten rendeljük, akkor 6 + 6 + 25 = 37 $ a költség, és ezt kétfelé osztjuk. Az árat erõsen felkerekítettem, ennél kevesebb, szerintem. Háromfelé még jobb :) A lebonyolítást vállalom, Budapesten bárhol át tudom adni.

Hol lehet hajszínező sprayt kapni Pécsen?

...És vajon lesz-e a hajamnak baja attól, ha kb. 5 napig rajta van? :D

Legjobb válasz: A régió játék áruházba menny be és balra van egy kis üzlet benne. Party kellékek vannak ott meg ilyesmik. Na ott lehet kapni ilyen színes sprayt.

A régió játék áruházba menny be és balra van egy kis üzlet benne. Party kellékek vannak ott meg ilyesmik. Na ott lehet kapni ilyen színes sprayt.

Létezik pókirtó spray? Mert több rovarirtó spray van, de külön a pókok kiírtására is van ilyen? Ha van, hol lehet kapni?

Már rovarirtó szerekkel próbáltam megölni pókot, de nem sikerült. Akik szeretik a pókokat, azok ne válaszoljanak, mert egy szörny? gyilkos vagyok a szemükben, de sajnos mióta az eszemet tudom, rettegek a pókoktól, lehet hogy pókfóbiám van. Van az ajtónknál is egy hatalmas keresztespók, azt is el kellene onnan tüntetni valahogy.

Legjobb válasz: super cobra-nak hívják amit mi használtunk. Pókra,hangyára és nagytestû bogarakra is jó. Azt hiszem auchanban lehet kapni,nagy zöld flakon. Ja! És hosszan tartó hatása van!

super cobra-nak hívják amit mi használtunk. Pókra, hangyára és nagytestû bogarakra is jó. Azt hiszem auchanban lehet kapni, nagy zöld flakon. Ja! És hosszan tartó hatása van!
Mi is Cobra-t vettünk az auchanban (ez volt a legolcsóbb, gondoltuk, kipróbáljuk), nagyon jó! Amire csak ráfújod, megdöglik, úgyhogy csak óvatosan!
Azért nincs pókírtó mert a pók kimondottan hasznos állat
Ha csak az az egy van felesleges rovarírtókkal bajlódni. Tekerj össze egy újságot és csapd le :D Amúgy én tegnap hangyaírtót fújkáltam szúnyogokra hatásos volt, és még egy pók is beledöglött.
Tini koromban rozsdamaró sprével fújkáltam szerencsétlen pókokat. 100%, hogy hatásos.
Kérj meg valakit, hogy tessékelje odébb. Miért kell rögtön kinyírni szerencsétlent?
A kérdező hozzászólása: Nem lehet arrébb tenni, mert elbújik, ha megbolygatják a hálóját, ami nagyon rossz helyen van, a bejárati ajtónknál, épphogy át lehet menni alatta. Ha meg leszedjük a hálóját, akkor rögtön visszaszövi...
dezodor+öngyújtó 100% hatásfok, a telek is tele volt velük, kipróbáltam, mûködik de óvatosan!
Ha többször leszeded a hálóját, biztos, hogy nem ugyanoda csinálja megint. Nem szereti ha bolygatják. Nekem addig nincs bajom a pókokkal amíg 2 méteres távolságon túl vannak tõlem. Viszont akármennyire is nem szeretem tényleg hasznos állat. Szedd le a hálóját, odébb fog költözni.

Hol lehet szõkítõ sprayt kapni? Többi lennt.

Szóval, szerentném az egyébként középzõke hajamat még jobban kiszõkíteni. Szeretném megpróbálni természetes módon is( citromlé,méz,fahéj,stb..), de szeretnék sprayt is próbálni, viszont nem tudom hol vehetnék és milyet. Jó lenne, ha valaki írna terméket és véleményt és azt is leírná, hogy hol vette. Légyszi írjatok, hogy hol vettétek, köszönöm:)

Legjobb válasz: A John Friedanak van ilyen terméke. Müllerbe nézd meg, ott kapható a márka, ha szerencséd van nálunk is forgalmaznak ilyen sprayt. Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=shJf3DJr3XE

A John Friedanak van ilyen terméke. Müllerbe nézd meg, ott kapható a márka, ha szerencséd van nálunk is forgalmaznak ilyen sprayt. Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=shJf3DJr3XE
schwazkopfnak is van szõkítõ spray-e, ezt próbáltam is, elég kb a negyedét fújtam egyszerre a hajamra (5centivel a vállam alá ér) és 1 árnyalatot rögtön világosodott a hajam. viszont vigyázz, mert szárít, igaz, annyira nem, mint egy festék, de attól függetlenül ebben is van hidrogén peroxid. ápoló pakolás utána nem árt:) [link] ez az, én tescoban vettem.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, mindkettõt megnézem majd!

Hol lehet vény nélkül lidokain spray-hez jutni?

CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK, ha tudtok!

Legjobb válasz: Mindegy honnan, kitõl, vagy mennyiért. Csak bontatlan igazi spray legyen.

A kérdező hozzászólása: Mindegy honnan, kitõl, vagy mennyiért. Csak bontatlan igazi spray legyen.

Ilyen spray-t hol lehet venni magyaoszágon? Vagy nemis tudom, hogy spray e vagy nem.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DZrjX..

Nyíregyházán hol lehet szőkítő spray-t venni? És mennyiért?

Legjobb válasz: DM-ben biztosan, párszáz ft, bár a szõkítõ spray épp olyan káros mint bármilyen szõkítés szóval vigyázz vele.

DM-ben biztosan, párszáz ft, bár a szõkítõ spray épp olyan káros mint bármilyen szõkítés szóval vigyázz vele.
A kérdező hozzászólása: És nem tudod mi annak a neve?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!