Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet spermavizsgálatot (2 db)

Hol lehet Budapesten spermavizsgálatot csináltatni?

Ma derült ki, hogy a János kórházban megszünt. Nem baj ha magán orvos. És az lenne a jó ha lehetne vinni a mintát és nem ott kéne csinálni:)

Legjobb válasz: szia 14.ker bolgárkerék u.3 a ceizel endre genetikai központba remélem tudtam segiteni

szia 14.ker bolgárkerék u.3 a ceizel endre genetikai központba remélem tudtam segiteni
elõzõ vagyok még annyi hogy lehet vinni a mintát és kb 5 perc és megvan az eredmény csak idõpont kell a tel számot nem tudom
http://www.potenciaklinika.hu Hozzájuk is lehet vinni minmtát 1 órán belül! Nagyon diszkrét! Minden infot megtalálsz a honlapon!

Spermavizsgálathoz hol kell kérni beutalót? Illetve hol csinálnak ilyen vizsgálatot? Ha lehet Csepelen szeretnénk elintézni, akár az SZTK-ban.

A n?gyógyászom azt mondta, hogy a párom is menjen el spermavizsgálatra. Én pedig hormonvizsgálatra. De azt nem mondta, hogy hol csináltassuk meg a spermavizsgálatot.

Legjobb válasz: Szia! Az urológiára telefonáljon oda, mondja meg hogy a nõgyógyászod javaslatára kell mennie spermaviszgálatra. Ott megmondják hogy kell-e beutaló, kitõl, vagy hogy mehet-e simán az nélkül. Ha esetleg van andrológia is, akkor oda csörögjön, az lenne az igazi. Egy rossz hír... mi is túl vagyunk ezen a cécón az sztk-ban. Én nem mondom hogy ne próbáljátok meg, de nekünk rengeteg kidobott pénzünkbe és idõnkbe került. A férjem 2* is szedett Proviront, ami eleinte úgy tûnnt hogy segít, aztán kiderült hogy rontott a helyzeten. Mi most megyünk vidékrõl Pestre andrológushoz: dr Kopa Zsolthoz. Ha annó nem sajnáltam volna rá a pénzt (30-40.000Ft), akkor most több százezerrel lennénk gazdagabbak, és én egy talicskányi hormont nem szedtem volna be feleslegesen... Kívánom hogy nektek sikerüljön, hogy kiderüljön hogy nincs semmi gond. Ha ez az eredmény, akkor igen, megérte megspórolni a magándokit. Ha gyógyszert akarnak neki adni, én ajánlom hogy ne kezdje el, hanem menjetek el maszekhoz is. De ha mégis, és esetleg csalódsz pár hónap múlva, akkor keress meg priviben, hátha tudok segíteni...

Szia! Az urológiára telefonáljon oda, mondja meg hogy a nõgyógyászod javaslatára kell mennie spermaviszgálatra. Ott megmondják hogy kell-e beutaló, kitõl, vagy hogy mehet-e simán az nélkül. Ha esetleg van andrológia is, akkor oda csörögjön, az lenne az igazi. Egy rossz hír... mi is túl vagyunk ezen a cécón az sztk-ban. Én nem mondom hogy ne próbáljátok meg, de nekünk rengeteg kidobott pénzünkbe és idõnkbe került. A férjem 2* is szedett Proviront, ami eleinte úgy tûnnt hogy segít, aztán kiderült hogy rontott a helyzeten. Mi most megyünk vidékrõl Pestre andrológushoz: dr Kopa Zsolthoz. Ha annó nem sajnáltam volna rá a pénzt (30-40.000Ft), akkor most több százezerrel lennénk gazdagabbak, és én egy talicskányi hormont nem szedtem volna be feleslegesen... Kívánom hogy nektek sikerüljön, hogy kiderüljön hogy nincs semmi gond. Ha ez az eredmény, akkor igen, megérte megspórolni a magándokit. Ha gyógyszert akarnak neki adni, én ajánlom hogy ne kezdje el, hanem menjetek el maszekhoz is. De ha mégis, és esetleg csalódsz pár hónap múlva, akkor keress meg priviben, hátha tudok segíteni...
andrológia


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!