Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet skype-on (5 db)

Hol lehet a skype-on beállítani, hogy ne jegyezze meg a csetelést?

Az el?zményekben a bejegyzés törlése után ha rákattintok a teljes naplóra ugyanúgy látni az egész históriát.

Legjobb válasz: Üzenetek törlése a Skype-on. 1. Elõzmények 2. Jelöljük ki sorban az elõzményeket 3. Jobb kattintás: Bejegyzés törlése 4. OK (Vissza a fõoldalra: katt. a Partnerlistára)

Üzenetek törlése a Skype-on. 1. Elõzmények 2. Jelöljük ki sorban az elõzményeket 3. Jobb kattintás: Bejegyzés törlése 4. OK (Vissza a fõoldalra: katt. a Partnerlistára)
A kérdező hozzászólása: Koszi a választ, de sajnos nekem nem megy. Ha elvégzem az utasításaid, majd visszamegyek a bizonyos személlyel folytatott beszélgetésem ablakába, és bekapcsolom a teljes naplót ugyanúgy megjelenik az egész beszélgetés azzal a bizonyos személlyel.
1.Eszközök (a Skype-on természetesen) 2.Beállítások 3.Adatvédelem 4.Részletes beállítás (jobbra) 5.Az üzenetnapló törlése 6.Törlés
A kérdező hozzászólása: Koszonom..:) ))
Utolsó válaszolónak: köszönöm énis. ^^. Hasznos volt. :)
Énis megköszönöm magamtól nem jöttem rá, de így sikerült :) )
Én is köszönöm! Sok kínlódás után ez JÓ megoldás volt!
nem tudná meg mondani valaki, hogy azt hogy lehet megcsinálni, hogy csak azoknál az emereknél torolje a csetelést amiken én szeretném, nem az osszeset?

Skype-on lehet játszani? Ha igen akkor hol?

Legjobb válasz: Nem. Nem lehet

Nem. Nem lehet
nope

Hol lehet kamerázni beszélgetés közben msn és skype-on kívűl?

A páromnak az msn nekem pedig a skype nem működik.

Legjobb válasz: gmail címet kell csináli ha nincs, aztán mehet is: http://techline.hu/it/2008/11/12/20081112_telefon_video_google

gmail címet kell csináli ha nincs, aztán mehet is: http://techline.hu/it/2008/11/12/20081112_telefon_video_google


A laptop webkamerát hol lehet beállítani mert a skype-on és az msn en is fejjel lefele mutat? Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: ez nem beállítási hiba, az a baj,hogy nincs föltéve a camod meghajtója/drivere, ezért míg föl nem teszitek, addig nem fordul normálisra a kép

ez nem beállítási hiba, az a baj, hogy nincs föltéve a camod meghajtója/drivere, ezért míg föl nem teszitek, addig nem fordul normálisra a kép
A kérdező hozzászólása: oksi, köszöntem!

Hol találhatnék olyan nyelvtanuló partnert, akivel a beszédet lehet gyakorolni (pl skype-on)? (Egyelőre még nem tartok ott, de remélem nem sokára)

Legjobb válasz: Ha angol nyelven akarsz társalogni, akkor én szívesen csatlakozom, de nem tudok csak ritkán fentlenni... :)

Ha angol nyelven akarsz társalogni, akkor én szívesen csatlakozom, de nem tudok csak ritkán fentlenni... :)
Én is szívesen beszélgetnék veled, írj privit :)
Milyen nyelven és milyen szinten?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!