Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet sertést (3 db)

Sváb füstölt csípős kolbászt (sertés húsból) hol lehet vásárolni Budapesten?

A kérdés egzakt, azt szeretném megtudni, hogy sváb füstölt csíp?s kolbászt hol lehet vásárolni Budapesten? Eddig Mérken vagy Vállajon vettem ilyet (Magyar - Román határ Magyar részén), és nagyon finom. :) nyami. Kipróbáltam már sok fajta kolbászt, de valahogy ez ízlett legjobban.

Legjobb válasz: inkább vegyél házi,még szinte nyers kolbászt!valami maradi faluból,hidd el az igazi friss parasztkolbász ami még nyers sokkal jobban fog ízleni!

inkább vegyél házi, még szinte nyers kolbászt!valami maradi faluból, hidd el az igazi friss parasztkolbász ami még nyers sokkal jobban fog ízleni!
és szinte minden 2. piacon kapható! tényleg a legfinomabb, csak annyi hogy ennyire friss állapotban sokat nyom a mérlegen, de párja nincs az tuti finom paraszt kenyérrel meg erõs paprikával;)
Vékony vagy vastagkolbászra gondolsz? Egyébként nem biztos hogy ugyanolyat fogsz kapni (sõt, 100% hogy nem), mert falunként, de néha házanként változik a recept. Mondanám hogy tudok szerezni, de ez fejérmegyei, nem biztos hogy ízlene.

Hol lehet törpe sertést kapni? Mekkorára nő meg? Hány évig él?

Legjobb válasz: Hát,kérdezz meg egy állatbolti eladót,egyépként közép méretû.és 2 évig él sztem.

Hát, kérdezz meg egy állatbolti eladót, egyépként közép méretû.és 2 évig él sztem.
hát igen 1-2 évig él de 3-at is elérheti! sõt én már láttam olyat aki4 évet megélt! de csak azért mert nagyon jól gondozták de a max év a 3 általába!

Szombathelyi ékszerteknős gazdik! Ti hol veszitek a fagyasztott apróhalat a teknőseiteknek? És májból milyet lehet neki adni? Ha jól emlékszem, sertést nem, de biztos, ami biztos, inkább rákérdezek itt is. :D

Legjobb válasz: Én ugyan Pesti vagyok, de Kaisersben vettem. Láttam Tescoban is, 1-2 kilós kiszerelésben, a halas pultban. Sokkal olcsóbb, mint állatkereskedésben kicsi adagonként.

Én ugyan Pesti vagyok, de Kaisersben vettem. Láttam Tescoban is, 1-2 kilós kiszerelésben, a halas pultban. Sokkal olcsóbb, mint állatkereskedésben kicsi adagonként.
elnézést, pesti természetesen kisbetûvel


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!