Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ruhaszárítót (5 db)

Pécsett az Egyetemváros közelében (esetleg onnan közvetlen busszal megközelítve) hol lehet ruhaszárítót kapni?

Erre a típusra gondolok:

Legjobb válasz: Erre már kaptál egyszer választ.

Erre már kaptál egyszer választ.


Hol lehet kapni felfelé nyitható ruhaszárítót?

Nem azt a hagyományosat keresem, ami vízszintesen nyílik, hanem amit valahogy felfelé kell kinyitni. Fodrászüzletekben láttam kisebb törölköz?k szárítására.

Legjobb válasz: háztartási vagy gazda boltban.

háztartási vagy gazda boltban.
nálunk a háztartási boltban lehet kapni.
100forintosban, és pelenkaszárítónak hívják!

Hol lehet napelemes ruhaszárítót venni?

Legjobb válasz: Fülembe raktad a bogarat...igazából nem találtam csak linkeket amin elindulhatsz egyenlõre, ha értessz angolosul akkor itt az idulópont: http://userwww.sfsu.edu/~urbs530/Solar/Cloth_Dryer/dryer_lin..

Fülembe raktad a bogarat...igazából nem találtam csak linkeket amin elindulhatsz egyenlõre, ha értessz angolosul akkor itt az idulópont: http://userwww.sfsu.edu/~urbs530/Solar/Cloth_Dryer/dryer_lin..
Valszeg ilyet Neten lehet venni, vagy olyan boltban, ami napelemeket árul, de csak pénzkidobás, otthon simán lehet barkácsolni: Kell egy hordó, egy szivattyú, meg egy hosszú fekete csõ. A hordóba belemegy a búvárszivattyú, az fogja mozgatni a vizet, a csövet összecsavarod (minnél hosszabb legyen), csigavonalban, vagy ahogy tetszik, kirakod a napos helyre, és várod, hogy felmelegedjen benne a víz, csinálsz még egy kisebb részt, amin lesznek a törülközõk(vagy rákötsz egy radiátort, az egyszerûbb), és kész. Esetleg meg lehet toldani, egy idõkapcsolóval, ami ki-ki kapcsolja a szivattyút, hogy jobban melegdejen fel a csõben a víz. Pár ezer forintból megvan, míg egy napelem önmagában több tízezer forint.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!