Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet rendelni (1171 db)

Hol lehet rendelni starbucks-os termoszt rendelni online?

Nagyon fontos lenne, mert amit külföldön vettem egy ENGLAND-os termoszt de sajnos összetört és megjavítani nem tudom hogy meg lehet-e.. és ezért szeretnék újat rendelni.

Legjobb válasz: Magyarországon nem találsz termoszt? Miért kell rendelni? Miért nem jó a márka nélküli termosz? Te burzsuj kis sznob.

Magyarországon nem találsz termoszt? Miért kell rendelni? Miért nem jó a márka nélküli termosz? Te burzsuj kis sznob.
A kérdező hozzászólása: Ha nem tudsz normálisan írni (beszélni) akkor inkább ne is tedd, ugyanis ezen az oldalon segítenek az emberek másoknak nem pedig leoltják, te gyökér
Ez nem sznobság, hanem minõség. Én vettem egy márka nélküli termoszt konyhafelszerelés boltban, és nem is a legolcsóbbat, mégis dobhatom ki igazából, mivel ha inni szeretnék belõle konkrétan minden illesztésnél folyik.. Ennyit errõl. Engem is érdekelne honnan tudnék rendelni, hivatalos oldalról ugyanis nem lehet. Budapesttõl pedig elég messze lakom.
Ebay-en van minden:)

Facebook-on hol lehet rendelni ruhákat?

olyanokat mondjatok amire nem kell 3 hetet várni meg megis érkezik!előre is köszönöm!

Legjobb válasz: sehol a facebook arra van, hogy ismerõseidet tudod bejelölni nem lehet ruhákat rendelni

sehol a facebook arra van, hogy ismerõseidet tudod bejelölni nem lehet ruhákat rendelni
A kérdező hozzászólása: köszönöm
De lehet ruhát rendelni!! https://www.facebook.com/webbolt22123?fref=ts Én innen szoktam.De az azonnal elvihetõ termékeket nézd ha nem szeretnél rá sokat várni!

A Krups U kávéfőzőhöz bármilyen kapszulát lehet rendelni? A férjem most nyert egy ilyen készüléket, és fogalmunk sincs, hogy milyen kapszula való bele, és hol lehet rendelni, hány darabos, stb?

A Krups U kávéfőzőhöz bármilyen kapszulát lehet rendelni? A férjem most nyert egy ilyen készüléket, és fogalmunk sincs, hogy milyen kapszula való bele, hol lehet rendelni, hány darabos, stb?

Legjobb válasz: Neszpresszooo. ...ez a baj a kapszulásokkal. Külön program a beszerzés. No, meg a kényelem nagy úr, meg kell fizetni.:)

Neszpresszooo. ...ez a baj a kapszulásokkal. Külön program a beszerzés. No, meg a kényelem nagy úr, meg kell fizetni.:)


Gyerekülésre (BeSafe) huzatot hol lehet rendelni, csináltatni?

Legjobb válasz: A Magyarországi hivatalos oldalukon lehet rendelni. http://www.besafe.hu/aruhaz/a-besafe-rol/

A Magyarországi hivatalos oldalukon lehet rendelni. http://www.besafe.hu/aruhaz/a-besafe-rol/
A kérdező hozzászólása: Koszi, de draganak talalom. Vannak akik varrnak huzatot, de pont erre a tipusra nem talalok embert. Gondoltam hatha itt valaki tudja a valaszt, ismer valakit aki meg tudja varrni.
A kérdező hozzászólása: Ezer köszönet!! Pedig én is gugliztam...nem is értem, hogy én miért nem találtam ezeket. Na mindegy, nagyon szépen köszönöm mégegyszer!:-)

Hol lehet rendelni/ venni szines kontaklencsét, de olyat am természetes hatású?

nem éppen szemprópléma miatt kéne hanem nekem ritka genetikai szemhibám van ami a heterokrómia( egyik szem zöld másik barna ) és nem szeretem mindíg azthiszem hogy emiatt kirekesztetenek és egy fiúnak se kellek majd így.. Ezért szeretnék színes kontaklencsét..:(( csak az a baj hogy anyuékat nehéz lesz meggy?znimert szerintük fölösleges meg nemtudom mennyibe kerül...és a szemet károsítja ha semmi baja nincsen? Lehet hogy énis eltúlzom de amikor valaki megnéz rögtön azthiszem hogy kiszúrta és félek az emiatti csúfolódástól és nem merek az emberek szemébe se nézni..://

Legjobb válasz: Ma már bármelyik jobban felszerelt optikában tudsz venni. Ott szemész is tud adni tanácsot. Lehet rendelni az interneten is, ha beírod a keresõbe, hogy színes kontaktlencse (helyesírásra ügyelj),akkor sokat fogsz találni. Én is hordok színeset, ma már ezek természetesnek hatnak. Olyat vegyél, ami nem színkiemelõs, hanem fedõ.

Ma már bármelyik jobban felszerelt optikában tudsz venni. Ott szemész is tud adni tanácsot. Lehet rendelni az interneten is, ha beírod a keresõbe, hogy színes kontaktlencse (helyesírásra ügyelj), akkor sokat fogsz találni. Én is hordok színeset, ma már ezek természetesnek hatnak. Olyat vegyél, ami nem színkiemelõs, hanem fedõ.
Te nem vagy normális, már nem azért de ez a legegyedibb és legszebb féle szem, ezt fogják imádni a pasik a legjobban rajtad. Képet nem tudnál berakni ide róla? Tök szép lehet. Amúgy nekem volt már 5 féle színes lencsém, de mindegyiken látszik hogy csak lencse, egyik sem természetes, ez sokkal gázabb mindenképp. Ja és a közepén mindenképp kilátszik a saját szemszíned, különben nem látnál a lencsében. Emiatt sose lesz természetes.
Pl. a freshlook így néz ki: http://2.bp.blogspot.com/-oYENaNaQD8s/TzcDT6opF8I/AAAAAAAAB9.. Szerintem nagyon gáz, valóságban még rosszabbul néz ki, nekem kék volt mondjuk, de rémes. Ez alatt simán látszik a saját szemszíned is. És szinte minden lencse hasonló, bár vannak ennél még rosszabbak is.
Ja, és még azt akartam leírni, hogy az én pasimnak is különbözõ színû a két szeme, de én imádom benne, kifejezetten tetszik, hogy ilyen különleges. Lesz majd olyan fiúd neked is, aki ezért külön fog imádni.
A kérdező hozzászólása: hát szivesen tennék be róla képet csak nemtudom hogy kell xd :SS
rendelni nem tudom, de a my77 boltban lehet venni.
MANGO :D

Hol lehet rendelni Plush Puppy kozmetikai szereket?

Hol lehet ilyet venni? Már rengeteg helyen kerestem, de nem találtam :( Lehet valamilyen boltban venni, vagy internetr?l rendelni? (az utóbbi jobban érdekel)

Legjobb válasz: Magyarországon a NutraGold forgalmazza, holnap nyílik üzlete a XI. Kerületben. Vedd fel velük a kapcsolatot, hátha lehet tõlük utánvéttel vagy más módon rendelni. http://www.nutragold.hu/index2.html

Magyarországon a NutraGold forgalmazza, holnap nyílik üzlete a XI. Kerületben. Vedd fel velük a kapcsolatot, hátha lehet tõlük utánvéttel vagy más módon rendelni. http://www.nutragold.hu/index2.html

Tisza cipõt hol lehet rendelni? (a webshop nem üzemel)

Legjobb válasz: Mi is akartunk a páromnak vagy 3 éve rendelni, már akkor sem üzemelt. Akkor kb. sehol. Debrecenben van bolt, azt tudom. Bementünk, hát még jó, h nem rendeltük meg 20 ezerért, mert olyan szûk az orra, hogy nem ment bele a lába.

Mi is akartunk a páromnak vagy 3 éve rendelni, már akkor sem üzemelt. Akkor kb. sehol. Debrecenben van bolt, azt tudom. Bementünk, hát még jó, h nem rendeltük meg 20 ezerért, mert olyan szûk az orra, hogy nem ment bele a lába.

Neten hol lehet rendelni olyan édességeket mint amik a búcsúkban szoktak lenni?

hosszú szál gumicukor, kakasos nyalóka, törökméz és miegymás ami a búcsúkban szoktak lenni. Egyedül a Müllerbe láttam hasonlót de az se az igazi..:/

Legjobb válasz: Miskolcon a TESZKÓ belsõ csarnokában van egy ilyen édességes. Ha veszel terméket, megnézed a cég nevét, akkor felveheted velük a kapcsolatot, és vélhetõen interneten is tudol rendelni tõlük nagy tételben.

Miskolcon a TESZKÓ belsõ csarnokában van egy ilyen édességes. Ha veszel terméket, megnézed a cég nevét, akkor felveheted velük a kapcsolatot, és vélhetõen interneten is tudol rendelni tõlük nagy tételben.
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak annyi baj van, h a Balatontól elég messze van Miskolc..:/ :)
Na, malacod van, kérdezõ, épp arra jártam , és vettem egy törökmézt. Íme a gyártó cég elérhetõsége: Pega-Pop Bt. Miskolc, Rodostó út 3. 3508
A kérdező hozzászólása: köszönöm! :D
A kérdező hozzászólása: Ennek még weboldala sincs..xD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!