Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet qpido (2 db)

Milyen tapasztalatok vannak a Qpidó teszttel? Mennyire megbízható? Hol lehet beszerezni és mennyi az ára?

Legjobb válasz: A legérzékenyebb. 10es! És megbízható! Kb 1500-2000 Ft, és gyógyszertárban kapható, bár elég ritkán, lehet, hogy megrendelésre hoznak csak, - akkor rendeltetsd meg nyugodtan!

A legérzékenyebb. 10es! És megbízható! Kb 1500-2000 Ft, és gyógyszertárban kapható, bár elég ritkán, lehet, hogy megrendelésre hoznak csak, - akkor rendeltetsd meg nyugodtan!

Hol lehet kapni qpido tesztet?

Nagyon sokan írtátok hogy a qpido teszt nagyon jó. Csak egy baj van nem lehet kapni. Elvileg ez gyógyszertárban beszerezhet?, vagy drogériában? Hol keressem még? Mert patikában nem találtam. Úgy néztek rám mintha egy tehenet akartam volna venni......

Legjobb válasz: Ha ehhez nem is jutsz hozzá, vedd akkor meg a "Maria romed" kazettás terhességi gyorstesztet, ez is nagyon jó, nálunk 750Ft. Egy próbát megér!

Ha ehhez nem is jutsz hozzá, vedd akkor meg a "Maria romed" kazettás terhességi gyorstesztet, ez is nagyon jó, nálunk 750Ft. Egy próbát megér!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!