Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet pulóvert az álatoknak (1 db)

Hol lehet kapni pulóvert az álatoknak?

Legjobb válasz: Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Lomb u. 14. Asiago kisállatruházat

Cím: 9200 Mosonmagyaróvár Lomb u. 14. Asiago kisállatruházat
http://kotidogfashion.hu itt rendelni lehet
mi innen szoktuk:ird be a keresõbe, hogy hagnesz kutyaruha. jo árban van, és jol is néznek ki.
de õ kisemlõsre keres nem?
Varjál!Akkorát varsz az állatnak amekkora! De ha nem akarsz itt van pár cím:http://www.szendiallatosbolt.hu/ http://www.zug.hu/forum_tema/a-boltban-vett-allatok-arnyolda..
Hidd el az állatnak nem jó, ha idegesítõ ruhákat aggatnak rájuk!!! Ha csupasz állatról van szó akkor egy kicsit másabb a helyzet.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A deguk büdösek vagy büdös a pisijük, kakijuk?

6

Mennyibe kerül egy görénynek egy havi étel?

csak úgy kb.

6

Lehet-e maja a nyuszimnak, ha megrágta a falon lévő hungarocell szigetelést?

Egy fél pillanatra nem figyeltem oda, és megrágta a falon lévő szigetelés, és szerintem le is nyelt belőle? Ugye nem lesz baja! Úgy aggódom! H továbbra is rendesen kakil, akkor minden rendbe van?

8

Tengerimalacoknak ajánlott a macska alom?

4

Mennyire fontos egy görénynél az ivartalanítás (nőstény)?

Hallottam, hogy amelyik nincs ivartalanítva az ha túl sokáig tüzel akár bele is halhat. Nektek ivartalanítva van a görényetek?Hallottam olyanról, hogy gyógyszeres ivartalanítás. Ez milyen? Csak kap egy injekciót vagy mi?

2

Mi baja lehetett?

A nővéremnek tengerimalaca közel két éves volt, és tudom hogy kb annyi ideig élnek de itt volt valami más is nem sokszor etette mert lusta volt.2 nappal ezelőtt erős anmónia szagot lehetett érezni ma meg szia Borzi.

2

Mekkora ketrect ajánlotok 2 degunak és menyibe kerül?

5

Van egy dzsungáriai törpehörcsögöm és milyen játékokat adjak-vagyek neki? forgója már van neki!

9

A hörcsögöm heréje (feneke? ) nagyon megdagadt, szerintetek ez mi miatt van?

Hátul a here és a fenék része eléggé feldagadt neki, már régebben, kb egy fél éve is láttam, hogy egy kicsit megnagyobbodott, mostmár meg sokkal nagyobb... Elég idős már, szerintetek lehetséges, hogy csak a korából adódik a dolog, és hogy ez nem valami halált okozó daganat? Amúgy látszólag semmi baja nincs, életvidám, eleget eszik, iszik, stb.

4

Már nagyon régen szeretnék csuklyás patkányt és úgy tűnik most sikerült a szülőket rávenni. Ám anyukámmal van néhány nézeteltérésünk. Ezért megkérdezlek titeket is: A hím patkány tényleg büdösebb, mint a nőstény? Szeretnek/lehet őket fürdetni?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!