Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet pulóvert (83 db)

Hol lehet pulóvert vásárolni?

Hipermarketekre gondoltam pl.: Tesco,Auchan,Cora. És nem csak magára a nagy üzletre gondoltam,hanem a benne lév? boltokra is. Ezek közül melyik a legjobb?Vagy esetleg a Decathlon sport áruházban van valami jó? Segítsetek légyszíves,mert el?ször el kéne döntenem hova menjek,mert akkor nem kellene 1000 felé menni. Köszi :)

Legjobb válasz: Ja és 13/l vagyok szóval nem ilyen nyanyás blézerekre gondoltam :D

A kérdező hozzászólása: Ja és 13/l vagyok szóval nem ilyen nyanyás blézerekre gondoltam :D
Tescoba elég jók vannak pl.: Colosseum, vagy PlayersRoom, ott mindig találok valamit. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Adidas rasta pulóver, hol lehet kapni?

http://hoodiesandgoodies.files.wordpress.com/2007/08/adidas-.. erről lenne szó, láttam már több emberen is - viszont boltokban sehol nem tudnak róla, illetve tudnak, de nem tudnak rendelni :|

Legjobb válasz: Áh ilyen nekem is kell!! Azt én se tudom hol lehet kapni, de ha rasta pulóvert akarsz vannak még jók belinkelem hátha :D http://www.starz.hu/urban-classics-rasta-zip-hoodie http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-dia.. http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-zig.. ..de ha valakinek van adidas rastája tényleg írja már meg hol lehet kapni.

Áh ilyen nekem is kell!! Azt én se tudom hol lehet kapni, de ha rasta pulóvert akarsz vannak még jók belinkelem hátha :D http://www.starz.hu/urban-classics-rasta-zip-hoodie http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-dia.. http://shop.rapcity.hu/kapucnis-puloverek/urban-classics-zig.. ..de ha valakinek van adidas rastája tényleg írja már meg hol lehet kapni.
és lányoknak nincs ilyen rasta pulcsi?:D:D:D mert nekem is tetszik:-)

Hol lehet venni illetve rendelni ilyen pulóvert? (több lent)

smoke weed everyday-s pulóverre gondolok olyanra ami a képeken látható ha tudtok ilyen (magyar)üzletet oldalt vagy bármit ahol lehet rendelni illetve csináltatni megoszthatnátok velem

Legjobb válasz: http://polomania.hu/szerkeszto/ http://www.letmicro.com/design/?x=I8m07XqtMHClEuMyY5vyGfW*W9.. Ha minden kötél szakad,akkor pedig vegyél egy sima pulóvert,és textilfilccel rajzold fel rá a mintát.

http://polomania.hu/szerkeszto/ http://www.letmicro.com/design/?x=I8m07XqtMHClEuMyY5vyGfW*W9.. Ha minden kötél szakad, akkor pedig vegyél egy sima pulóvert, és textilfilccel rajzold fel rá a mintát.
Szerintem ilyen felsõt nem lehet kapni M.O.-n.Ha mindenképp ilyet szeretnél rendelj külföldrõl.Nekem pl. van egy pólóm Olaszból, ugyan így neten rendeltük.Viszont így elég drága.


Normális pamut (nem kötött) pulóvert hol lehet venni manapság?

Ami van pulóver a boltokban az mind 'thermo' anyagnak nevezett, valójában teljesen müanyag vacak A másik ami tényleg pamut, de csak polóvékonyságú..

Legjobb válasz: Esetleg ezekrõl a helyekrõl? http://www.bonprix.hu "Sportos felsõk" kategóriában vannak vastag pamut pulcsik. De a Diesel és Emporio Armani hivatalos Online webshopjában nagyon jó cuccok vannak. Én fõként ezekbõl szoktam rendelni. Esetleg ha nem akarsz rendelni, talán egy Adidas boltba is kilehet fogni 1-1 jó darabot. Nem tudom volt -e már rendes "valódi 100% pamut" vastag pulóvered, de azt tudnod kell ezekrõl, hogy például ha egy ilyen Diesel pulcsit kicentriz a mosógép 1000-ren, akkor az a 22-23 fokos lakásban is 2 napig szárad. Amikor csak 600-as fordulatú gépünk volt, akkor 4-5 napig száradt egy ilyen pulcsi. Ez egy nagy hátrány, ha nem meleg télen a lakás, vagy nincs 1000-res centri a gépen.

Esetleg ezekrõl a helyekrõl? http://www.bonprix.hu "Sportos felsõk" kategóriában vannak vastag pamut pulcsik. De a Diesel és Emporio Armani hivatalos Online webshopjában nagyon jó cuccok vannak. Én fõként ezekbõl szoktam rendelni. Esetleg ha nem akarsz rendelni, talán egy Adidas boltba is kilehet fogni 1-1 jó darabot. Nem tudom volt -e már rendes "valódi 100% pamut" vastag pulóvered, de azt tudnod kell ezekrõl, hogy például ha egy ilyen Diesel pulcsit kicentriz a mosógép 1000-ren, akkor az a 22-23 fokos lakásban is 2 napig szárad. Amikor csak 600-as fordulatú gépünk volt, akkor 4-5 napig száradt egy ilyen pulcsi. Ez egy nagy hátrány, ha nem meleg télen a lakás, vagy nincs 1000-res centri a gépen.

Hol lehet Magyarországon ilyen kardigánt/pulóvert kapni?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvampt0rm31r1hzoto1_1280.jpg

Legjobb válasz: New Yorkerben, pl, de csak hasonló van, viszont Taylor Swiftnek ezt a pulóvert tervezték egy fotózáshoz.

New Yorkerben, pl, de csak hasonló van, viszont Taylor Swiftnek ezt a pulóvert tervezték egy fotózáshoz.
A kérdező hozzászólása: De a New Yorkerben angol zászló mintájú van, vagy csak formára ilyen?

Miskolcon hol lehet venni egyszínű cibzáros, kapucnis pulóvert vagy "hoodie"-t?

Legjobb válasz: Miskolcon az Auchan-ban van a Familya vagymi és ott (ma láttam) hogy volt egyszerû szürke és fekete színû cibzáros,kapucnis pulóver..

Miskolcon az Auchan-ban van a Familya vagymi és ott (ma láttam) hogy volt egyszerû szürke és fekete színû cibzáros, kapucnis pulóver..

Hol lehet egyszínű szürke kapucnis pulóvert vásárolni?

Legalább 10 boltba voltam de csak mintás volt.

Legjobb válasz: Ilyenkor???? Passz. Konkrét üzletet nem tudok mondani,de nézelõdj,mert soha nem lehet tudni, hogy hol bukkansz rá. Mondjuk nagy az esélye hogy nem találsz, inkább majd õsszel.Ha árulnak is a boltok pulcsit,akkor is vékonyakat, nem ezt a belebújós, kapucnis vastagot. Nem tudom lány vagy e vagy fiú, de a barátom õsszel a new yorker-be vett ilyen szürke kapucnisat. Várj addig, nem hiszem hogy nagyon szükség lesz pulcsira ebben a 2-3 hónapban. :)

Ilyenkor???? Passz. Konkrét üzletet nem tudok mondani, de nézelõdj, mert soha nem lehet tudni, hogy hol bukkansz rá. Mondjuk nagy az esélye hogy nem találsz, inkább majd õsszel.Ha árulnak is a boltok pulcsit, akkor is vékonyakat, nem ezt a belebújós, kapucnis vastagot. Nem tudom lány vagy e vagy fiú, de a barátom õsszel a new yorker-be vett ilyen szürke kapucnisat. Várj addig, nem hiszem hogy nagyon szükség lesz pulcsira ebben a 2-3 hónapban. :)
kínaiban talán.de igaza van elõzõ válaszolónak, ilyenkor jóformán mindenhol nyári cuccok vannak.
Cumilánc a neve Tescoban, auchanban, dm-ben, rossmanban...stb..bababoltok
Rossmann, Dm, Brendon stb.
drogériák és bevásárlóközpontok babás részlegein, pl. dm, rossmann, müller is, párszáz Ft
Rossmann, DM, Tesco
Szinte mindenhol. Még a C&A-ban is van. Cumilánc a neve.

Hol lehet szép színes (élénk színű) vastag, téli pulóvereket illetve kabátot venni elérhető áron?

Például narancssárgára, zöldre vagy sárgára vagy ilyesmire gondolok, azok úgy tetszenek. Ha valakinek van ötlete, nagyon örülnék neki :)

Legjobb válasz: Szép színes kabátokat a Hádában lehet kapni, jó áron és sokszor márkás darabok pl.Marks&Spencer

Szép színes kabátokat a Hádában lehet kapni, jó áron és sokszor márkás darabok pl.Marks&Spencer
Attól függ, mi az elérhetõ ár?!

Hol lehet venni karácsonyi férfi pulóvert? Olyan rénszarvasos karácsonyfásat?

Legjobb válasz: H&m ben nezted??? Szerintem ott lehet

H&m ben nezted??? Szerintem ott lehet
A kérdező hozzászólása: Ott még nem. De megnézem. Köszi!
Ilyet egy normális pasi sem venne fel.
Otthonra nagyon cuki tud lenni:)
A kérdező hozzászólása: Hát pedig az én férjem teljesen normális már bocs. Amugy meg karácsonyra kell nem hétköznapokra.
hétköznapokra is nyugodtan hordhatná, van pár olyan darab. miért ne lenne valaki normális egy ruhadarab miatt?-.-
Minek kellett lepontozni?? En voltam a leghasznosabb valaszado, mivel azt kerdezte hol lehet kapni.H&m ben lehet.....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!