Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet posztert (37 db)

Miskolcon hol lehet posztereket csináltatni?

The Walking Deades posztert szeretnék.

Hol lehet posztereket venni (hadsereg)?

Hadseregről szólókat Pl.: tankok, helikopterek, vadászgépek, kézifegyverek A linkeket nagyon megköszönném!

Legjobb válasz: vaterán rengeteg van, nézz ott körül

vaterán rengeteg van, nézz ott körül

Debrecenben hol lehet posztereket vásárolni?

F?leg tájképre és állatos képre gondolok.

Legjobb válasz: Tesco-ban és papírboltban.

Tesco-ban és papírboltban.
Szabó Magda könyvesboltban nagyon olcsón láttam nagyobb naptárokat, plakátokat.
Tapéta szaküzletben is szoktak árulni
Esetleg Kika
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. :) A Tescoban és a Szabó Magda könyvesboltban már néztem, de azt mondták h nincs.
Tecsóban


Hol tudok olcsón (nekem az olcsó jócskán 2000 Ft alatt van) Black Veil Brides-os és One Ok Rockos poszterhez jutni? Vagy hol lehet neten rendelni?

Legjobb válasz: Bravo-ban, néha lehet találni Black Veil Brides-os posztert. Posztert rendelni viszont... 2000 alatt biztosan nem tudsz.

Bravo-ban, néha lehet találni Black Veil Brides-os posztert. Posztert rendelni viszont... 2000 alatt biztosan nem tudsz.
A kérdező hozzászólása: Bravoból fogtam már ki jó posztert, de szerintem BVB még eddig nem nagyon volt, mondjuk nem igazán szoktam Bravot venni mert egy rakat fos, és p*csáknak való, csak, ha látom, hogy van benne valami jó cikk, poszter, vagy ajándék. xÐ Azért köszi. :"D

Hol lehet gyermekszobába szép posztereket venni? Hol a legolcsóbb?

Legjobb válasz: http://www.teszvesz.hu/search.php?string=poszter

Tsscoban:-)
Mi matricákat ragasztottunk. http://www.wallies.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget.

Debrecenben hol lehet venni nagy posztereket játékokról?

pl ilyeneket mint ami a videóban látható:

Legjobb válasz: csáó rendelni lehet innen ---> http://www.europosters.hu/jatek-poszterek/ vagy pl van szokott lenni bp-n playIT ott ingyen osztogatják az ilyen plakátokat, én kint voltam szereztem egy párat, õ is kint volt ezeket a plakátokat gondolom onnan szerezte mert ilyenek voltak ott. egyébként még újságokban szokott lenni.

csáó rendelni lehet innen ---> http://www.europosters.hu/jatek-poszterek/ vagy pl van szokott lenni bp-n playIT ott ingyen osztogatják az ilyen plakátokat, én kint voltam szereztem egy párat, õ is kint volt ezeket a plakátokat gondolom onnan szerezte mert ilyenek voltak ott. egyébként még újságokban szokott lenni.

Hol lehet Budapesten posztereket vagyis ilyen falra ragaszthatós cuccokat találni?

Szoba dekoráláshoz kéne. Fiú vagyok. F?leg újságból kivágott meg innen onnan szerzett poszterekkel van kitapétázva a szobám, de már kezdem unni a jelenlegit és gondolkozom, hogy lecserélem.

Legjobb válasz: Veszel újságokat amiben van poszter vagy franc tudja... én nyomtatni szoktam magamnak ami kell.

Veszel újságokat amiben van poszter vagy franc tudja... én nyomtatni szoktam magamnak ami kell.

Hol lehet venni Bosszúállók posztert?

A google-be is már a sokadik oldalnál tartok, de még mindig nem találtam egyet se. Légyszi segítsetek, imádtam ezt a filmet és nagyon szeretném a falomon is nézni :D, az lenne a legjobb ha valaki óriásposztert segítene találni.

Legjobb válasz: Meg még annyit, hogy csoportos posztert keresnék, mármint ilyet http://premierfilmek.freeblog.hu/archives/2012/02/28/a_leguj..

A kérdező hozzászólása: Meg még annyit, hogy csoportos posztert keresnék, mármint ilyet http://premierfilmek.freeblog.hu/archives/2012/02/28/a_leguj..
A mozimánia c. magazin ehavi számához biztosan találsz mellékelve.

Ki tudja, hol lehet kapni Real Madridos posztert /nagy méretűt, nem A3/? Játékos is érdekel!

Legjobb válasz: Posztert nagyon egyszerû, leszedsz egy képet a netrõl, és elmész egy gravír expressz-hez vagy go-print üzlethez, ott megmondod milyen méretû, és anyagú legyen, és megcsinálják neked. (Persze nem ingyen). Játékos már nehezebb ügy, írj vagy a Real vezetõségének, vagy a játékos menedzserének (ha tudod ki az), de nem hiszem, hogy kapnál egy játékost.

Posztert nagyon egyszerû, leszedsz egy képet a netrõl, és elmész egy gravír expressz-hez vagy go-print üzlethez, ott megmondod milyen méretû, és anyagú legyen, és megcsinálják neked. (Persze nem ingyen). Játékos már nehezebb ügy, írj vagy a Real vezetõségének, vagy a játékos menedzserének (ha tudod ki az), de nem hiszem, hogy kapnál egy játékost.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!