Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet politológus végzettséggel (1 db)

Hol lehet elhelyezkedni politológus végzettséggel?

Legjobb válasz: bocs, ha nem vagy párttag vagy valami jég hátán is megélõ fajta, max. munkanélkülinek mehetsz el politológusként.

bocs, ha nem vagy párttag vagy valami jég hátán is megélõ fajta, max. munkanélkülinek mehetsz el politológusként.
A mai viszonyokat tekintve: nyelvvel felfelé valaki seggében :D
Az a baj, hogy egyet kell értenem az elõttem szólókkal. Hatalmas kommunikációs készség és rengeteg tehetség, akkor egyetem alatt ingyen elkezdesz dolgozni valami pártnak, és ha termelsz némi hasznot, akkor valszeg alkalmaznak. De hálát adok az égnek, hogy nem vagyok politológus. Bár én is bölcsész vagyok, de nekem van fix állásom Bocs, de ez a lényeg. Bölcsészként a személyedet kell eladnod, azt, hogy te, konkrétan csak te képes vagy csokit csinálni a szarból. De olyan, hogy valakinek azonnal kell egy politológus diplomás ember, olyan nincs.
megfelelõ OKJ után bárhol...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez az oldal a jobboldaliak helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai jobboldali felfogásból. (És hagyjuk ezt a "liberálisnak lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

16

Ez az oldal a liberálisok helye. De miért gondolják, hogy csak azért, mert van egy oldal, ahol ők vannak többségben, akkor az az egész országban is így van?

Szidnak itt mindenkit, aki egészségesen gondolkodik, de közben gyakorlatilag rengeteg embernek elege van a mai liberális felfogásból. (És hagyjuk ezt a "rasszistának lenni egészséges szerinted?) dolgot, mert azt sem tudják, hogy miről beszélnek.

24

Ez a felmérés is rasszista?

https://en.wikipedia.org/wiki/Minnesota_Transracial_Adoption..

6

Mi lenne ha egyszerűen nem hergelnénk egymást?

Hallgatom Orbán beszédét a zsidó világkongresszuson, és gyűlöletről beszél. Arra gondolok hogy ez hülyeség, csak túlértékelik a dolgot, az átlagembernek semmi baja nem lenne a zsidókkal. És mégis vannak ilyen oldalak mint a kurucinfó, mégis vannak ilyen emberek, antiszemiták, és ezek után vannak olyan zsidók is akik felsőbbrendűnek tartják magukat a "gójokkal" szemben. De ez is csak védekező mechanizmus a valós és vélt sérelmek ellen, zsidó érzékenység. Most akkor kinek van igaza? Különben is beszéltem magyar zsidókkal, és magyarnak is tartanák magukat, de miután a szent magyar jelképeket (turulmadár, nemzeti színek, nagy Magyarország) szélsőjobbos, gyűlöletkeltő célokra használják fel, nem csodálom ha elmegy tőle a kedvük. Mégis miért kell folyton acsarkodni, miért nem lehet békében élni? Mindenki, zsidók-nemzsidók válaszát is várom, csak ne kezdjen senki uszítani senkit. (Bocsánat ha kicsit összeszedetlen voltam.)

7

Ilyenkor mikor jön a segély?

Mindíg 5.én utalják de ugye az ma van, tehát nem...
Ilyenkor elutalják pénteken vagy majd csak holnap?
Én postán mikor kapom meg kb.?
(fht 22800)

4

Mi ez a tinfoil hat/alufólia kalap dolog?

azt tudom hogy az összeesküvés elméletekhez tartozik. elmagyarázná nekem valaki?

2

Daniel Estulinnek igaza van ebben a videóban?

http://www.youtube.com/watch?v=PYLVPvUsW8Y

4

A történelemkönyv miért írja azt, hogy az államosítás rossz dolog?

Egy állami üzembe bemegy a munkás,ledolgozza a 8 órát,hónap végén megkapja a fizetését,ennyi.
Egy maszeknál meg dolgozhat reggeltől estig,éjjel-nappal,az sem biztos,hogy a fizetését megkapja,ami állandóan változik.

14

Hogy kell petíciót benyújtani az egyik csatornához (RLT), egy TV műsor visszakövetelését illetően?

Mi a menete?
Hány aláírás kell hozzá?

Konkrétan egy kibeszélő showról van szó.

8

Mennyi valóságtartalma lehet ennek a cikknek Che Guevaráról?

http://www.nol.hu/archivum/archiv-441765

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!