Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet pasival (122 db)

Budapesten hol lehet pasikkal ismerkedni?

A sulin kívül. (15L)

Legjobb válasz: tereken, aluljárókban, 8.kerületben egyébként ma van iskola?

tereken, aluljárókban, 8.kerületben egyébként ma van iskola?
A kérdező hozzászólása: értem, de ez nem biztos, hogy tereken stb... megtalálom a hozzámillõt...
baxxus kulcs. ha latsz egy edes sracot csupan annyit tanulj meg mondani. "Szia. Segitesz elbeszelgetni valakivel?" Egy lany baratnomet erre tanitottam es azota is lazan alkalmazza ha egy srac tetszik neki. Persze edes mosollyal kell mondani es nem nyomuloson, hanem kedvesen, oszinten.
Ha jó csaj vagy, ilyenre nincsen gondod. Úton-útfélen leszólítanak.
Vidámparkban! Milliomnyi jóképû fiatal van ott!
A #3 szerintem nem rossz ötlet, nekem tetszene. 21f
face a menõ manapság(16/F) felraksz 1 sexy képet, írsz hozzá 1cuki kommentet ....utána várhatod a kérõket !

Hol lehet pasikkal találkozni?

Akikenek nincs csajuk...Lehet?leg olyan helyet ajánjatok akik nem feketék...amúgy Pest megyében lakok...

Legjobb válasz: www.chat.hu

Pasikkal bárhol találkozhatsz, tele van velük egész Pest! :D Hogy van-e csajuk....hát az senkire nincs ráírva, talán ha találkozol 1-el, kérdezz rá! :DD
hány éves vagy?? f/15 (BP) ~RSK~
amugy pl én is pest megyében lakok és nem félek (mitõl?) amuygmeg budapesti szórakozó helyen annyi egyedülálló pasi van h ... nem kevés:D F/18
A kérdező hozzászólása: am 13 vok Xp
A kérdező hozzászólása: De csak sétálgasak Bpen?:S
Gödör klub 5. ker ott lesznek sokan Ha nemjön be a hely, akkor ott van még a piac, taxiállomás, pizzéria, gyógyszertár.

Nincs még elegetek a "hol lehet találni rendes pasit/csajt" vagy "hova tűntek a rendes pasik/csajok" vagy "hol ismerkedhetnék meg jó csajjal" vagy " hol találhatom meg az igazit" kérdésekből?

Plusz a "kit választanátok" - és leírnak 2-3 lehet?séget -? áááááá mert nekem N A G Y O N :S

Legjobb válasz: Szerintem terhes vagy! És nem sellõk nem léteznek de unikornisok igen: " Itt a bizonyíték: http://www.vadallatok.hu/hatterkepek/rinocerosz/rinocerosz_r.. Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 14:22"

Szerintem terhes vagy! És nem sellõk nem léteznek de unikornisok igen: " Itt a bizonyíték: http://www.vadallatok.hu/hatterkepek/rinocerosz/rinocerosz_r.. Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnapelõtt 14:22"

Hol lehet sok néger pasit látni Budapesten? Hol lehet velük ismerkedni?

Blaha ?

Legjobb válasz: Nagy farok kéne, mi? Arra azért készülj fel, h ezek nem tudnak emberként viselkedni, és csak arra kellesz nekik, h állampolgárságot kapjanak. Egyébként meg rasszista vagy, ha bõrszín alapján választasz pasit.

rabszolgapiac, börtön, hullaház.
Nagy farok kéne, mi? Arra azért készülj fel, h ezek nem tudnak emberként viselkedni, és csak arra kellesz nekik, h állampolgárságot kapjanak. Egyébként meg rasszista vagy, ha bõrszín alapján választasz pasit.
Állatkertben
Kamu kérdés.
helo én leni afrikai(senegal) it lakokk VII kerullet, 20 éves vayok én ha te akarsz ismerkedsz irni nekem
Debrecenben lehet látni sokat, ha elutazol ide ugyanis a menekülttábor környéke tele van velük sajnos:( Valamint az egyeteme tanul sok néger és arrafelé is sokat lehet látni.
VII. kerület tele van velük. Nagy Diófa utcában is mászkálnak néha.
Nyócker
*család, bocsi xD
a blahán csak kétes indiai származásúakkal találkozhatsz (Kolompár, Kanalas és a csalááás)
ittvan megint a négermániás kis piicsa:D
Repulotér and go AFRIKA!!

Hol lehet okos, kedves, őszinte, hűséges pasit találni? Ötleteket kérnék, hogy hol lehet ilyet találni, mert az interneten nem nagyon megy és nem tudom, hogy hova menjek, mert már szeretnék találni valaki tényleg rendeset?

Nem kell, hogy nagyon jól nézzen ki vagy rengeteg pénze legyen. Engem nem érdekel, hogy mennyi pénze van. Ha elakarunk menni moziba vagy étterembe strandra bárhova akkor ki tudja fizetni a sajátját. Ne azt mondja, hogy bocs nincs pénzem. Ennyire fontos nekem, hogy legyen pénze.

Legjobb válasz: egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)

egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)
Sehol, hogy idezzek egy korabbi buta lany kerdezot, "kihaltak a masodik vilaghaboruban"! :D
3. válaszoló ez nem biztos. Pont írta, a kérdezõ, hogy nem macsó pasit szeretne, hanem rendest. :) Egyébként sajnos nem tudok helyet mondani, ahol ismerkedhetnél. A discoban általában csak a szexre mennek. Én is voltam hasonló helyzetben és hiába szerettem volna nem találtam pasit. Aztán egyszer csak csoda történt és megismertem a mostani páromat az interneten. :) Addig is ha ilyen pasit akarsz látni ülj be egy mozira mást nem tudok mondani sajnos =/
neked szerintem teljesen mindegy h milyen pasi lesz..csak valaki fugázzon ki rendesen... ennyi kell neked nem az amit leírtál fent a kérdésedben!
Ott vannak mindenütt, barátzónába, mert õk nem elég mácsók neked.
egyetemek, fõiskolák... a kevésbé feltûnõ, intelligens egyedeket ajánlom. jó igen, körül kell nézni, meg esetleg kezdeményezni. 20l
Melegbárban
Internetes társkeresõ, ott meg tudod adni, milyen pasira vágysz.
Õszinte kérdésem:Te ezekért mit nyújtasz cserébe?...
Itt vagyok! :)
Szerintem semmit nem nyújt.
Jaj fiúk! Mit kéne nyújtania? Õ a lány, van puncija.
A kérdező hozzászólása: :-D ez azért tetszik:-D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy bármit nyújtanom kéne mivel én semmi olyat nem kértem ami egy kapcsolathoz képest plusz lenne. AZt írtam ugye, hogy milyenek legyenek a tulajdonságai és, hogy ha elmegyünk valahova a sajátját fizesse. Akkor kéne nyújtanom valamit ha azt írtam volna h hívjon meg mindenhova. Nem ezt írtam amit nyújtok azok az alap és normális dolgok amik vannak egy kapcsolatban. Szeretet, hûség, õszinteség, kedvesség, figyelem a másik irányába stb.
A mai világban?!!!!..... Örülhet aki ilyet talál.
A kérdező hozzászólása: ki örülhet a fiú vagy én?
Mind2.
Kedves, okos, intelligens, hûséges, bla..bla...ez csak egy betanult szöveg, ilyet akarsz, mert ezt várják el tõled, de te is ösztönbõl választanál, ha jönne is ilyen fiú, azonnal csak barátként tekintenél rá, inkább te is a fölényeskedõ, flegmázó srácot választanád, aki megteheti ezt is veled, mert olyan helyes és sármos.
Szerintem ne legyenek ilyen leszögezett elvárásaid. Légy barátságos, nyitott, földhözragadt és laza. Elõbb utóbb megtalálod akit keresel, csak ismerd fel a helyzetet. Hallgasz a nõi megérzéseidre :) ) 23 F
A kérdező hozzászólása: itt vagy te. És lehet kapni tõled valami elérhetõséget h megismerhesselek?
Választ kaphatok esetleg kérdezõ?
Itt vagyok én. Ráadásul még szexelni is szeretek. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem vagyok egyetemista se fõiskoléás még gimibe járok de majd elmegyek valami jó egyetemi buliban és meglátjuk mi sül ki belõle:)
A kérdező hozzászólása: Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én. Gondoltam, hogy õ, de nem tudom, hogy fog kezdeményezni. Lesz nyáron egy tábor a népzenéseknek, gondoltam elmegyek hátha ott lesz. Ha meg nem lesz ott lesz más.
Akkor furulyázz egyet neki :DDDDDDdd
"Van egy srác aki nagyon tetszik.." akkor miért nem kezdeményezel Te? úgy bírom ezt, hogy hihetetlen :)
Szia! Én úgy gondolom ilyen vagyok, 22éves, egyetemista, sportolok, és hûséges típus, de én sem találok rendes lányt, pedig keresem. Ha gondolod felvehetnénk a kapcsolatot, hátha pont szerencsénk lenne egymással:)
Itt vagyok, de már rámtalált a párom.
"Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én." Nézzétek meg e3gyütt az Amerika pite-t /1.rész/, a végén Michel ecseteli a furulya rendes használati módját.
Szerintem neked egy könyvtárban lesz meg a szerelmed.
Én is azt tudom mondani, hogy fõiskolán, egyetemen keresgélj. De az valószínû, hogy az ilyen fiúk, ha nincs barátnõjük, akkor valószínûleg nem igazán jóképûek, félénkek, tapasztalatlanok. Ha mégsem, akkor szerencsés vagy, hogy épp kifogtál egyet.
akkor gyerekek jöjjön a valódi élet. én teljesen ilyen vagyok, bpen lakom de tipikus kis vidéki srác voltam...vagyok :D szal a lényeg az, hogy én teljesen ilyen vagyok, ígyis születtem és tudjátok mit? állandóan azzal jönnek, hogy jóképû vagyok. de mindezt egybevetve csak kihasználtak a nõk idáig. szóval maradjunk annyiban, hogy én meg a nõk terén kezdek lemondani errõl a tipikus csendes kis normális, õszinte barátnõrõl. sajnálom, hogy ennyire elzûllött ez a világ. 23/F
Utolsó: akkor az lehet a gond, hogy nem vagy igazi férfi a kapcsolatban. Nem tudsz a sarkadraállni, nem vagy domináns. Naiv vagy és inkább papucs jellem. Ezzel nem sértegetni akarlak, csak jelzem, hogy mi lehet a gond. Egyébként van olyan lány, aki ezt szereti. De a legtöbb lány -- szerintem fõként a vonzó, férfias külsõ mögé -- nem ilyet vár el.
Buszmegalloban :) nekem ott sikerult :D
Ácsi. Mi neked a jó pasi?Miket csinál? Erre csak annyit lehet mondani:Bárhol.
Szórakozóhelyek?
Átlagban 1 nap legalább 10 jó pasi megy el 2m-es körzeten belül az ember mellett. Namot, hogy ha ezt a statisztikát igaznak vesszük, akkor neked a lehetõségeid adottak, csak képtelen vagy kihasználni. A jó pasiknak nincs gyûjtõhelyük, elvegyülnek az átlagos emberek között. Így én azt javallom nyisd ki kis szemed, és skubizd a világot, mert akit keresel, bizony talán minden nap ott mászik el melletted.
Szakozóhelyek, plázák barátnõkkel (hátha belefuttok egy nagyobb társaságba) de legfõképp talán iskola..Ezen kívül neten is lehet, hogy rád csillan a szerencse :D Egyébként érdekesnek találom a kérdést..Biztos az a bajod, hogy nem találsz pasit? Mert véleményem szeirint tudod jól Te magad is azokat amiket leírtam, hogy hol tudnál "találni" egy "jó pasit" :D Egyébként ahogy GYIK-et ismerem, most kaptál vagy 100 privátot, tehát innentõl lehet nem lesz gondod :D 17F
Helyes, jó pasit csak akkor fogsz találni ha te is szép, jó csaj vagy
Akár itt is, de attól függ milyen pasik jönnek be neked?
helyes jó pasikat a diszkóban. Normálisakat az életben, mert azok nem járnak nemnormális helyre.

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Hol lehet ismerkedni néger pasikkal?

nekem nagyon, nagyon bejönnek a 'capuccino' b?r? pasik, és van ilyen hely valahol Szeged, vagy környékén?

Legjobb válasz: A boltban lehet venni capuccino-t, az rászóród egy fehér pasira, máris capuccino bõrû pasid lesz

A boltban lehet venni capuccino-t, az rászóród egy fehér pasira, máris capuccino bõrû pasid lesz
afrikába xd
Nem vagyok ismerõs Szegeden, de biztos van ott is cigányputri, mint minden városban :D
a cigók?
A kérdező hozzászólása: xD 1. Ez tetszett :'D 2. neem!!! Néger, nem cigó. Van közte elég sok különbség, ha meg nem tudod h mit jelent, akk minek írsz ide?
Debreceni Egyetem.
A kérdező hozzászólása: 16:24. Köszi. Végre egy normális válsz :)
Gyapotföldek.

Hol lehet manapság ismerkedni? 22 éves lány vagyok és baromi nehéz egy normális pasit találni. Hol keressek? Én nem szexkapcsolatra vágyok, hanem szerelemre, a korom beli pasik meg szexet akarnak csak.

Legjobb válasz: Kávézó, szórakozóhely, üzletek, boltok, bevásárló központok, oda menj ahol van választék, mondjuk ne a sarki kocsmába ahol csak Pista bácsi üldögél meg a juhászbojtár..

Kávézó, szórakozóhely, üzletek, boltok, bevásárló központok, oda menj ahol van választék, mondjuk ne a sarki kocsmába ahol csak Pista bácsi üldögél meg a juhászbojtár..
Szia! Ha van kedved nekem is írhatsz. Nem mindenki csak arra megy, egy komoly kapcsolat végeztével újra egy komolyat akarok. 22 F
Ha van kedved, akkor írhatsz nekem is, 22 vagyok.
Ha a normálisat nálad azt jelenti, hogy kapcsolatot akar és szex csak azon belül lenne, akkor nyugodj meg, vagyunk még néhányan. Nem kell általánosítani. Viszont engem is érdekelne, hogy közel korombeli hasonló gondolkodású lányok hova szoktak el járkálni szabadidejükben? Szerintem nagy eséllyel találsz az utcán, nyilvános rendezvényeken, könyvtárakban, olyan kocsmákban vagy sörözõkben ahol sok fiatal megfordul. Én személy szerint a diszkókat ahogy tudom kerülöm, de lehet hogy ott is akad egy két srác aki megfelelne neked. 25/F
21 éves vagyok.... ha gondolod, írj rám!!
jah steiner vagyok a meztelen kutyájával...grat. -_- de abbol is látszik, hogy ígyvan, mert félnekbeismerni, és ezért kaptam 0% ot
Én normálisnak mondom magam és mások is. 25/F
5-ös, csak nem stejner kristóf feelinged van? XD viccet félretéve, a kérdezõnek, hát, ha viszonylag helyes lány vagy, akkor társkeresõ oldalon képet raksz fel magadról, kapni fogod az üziket, de sztem itt is a priviket most, lehet válogatós vagy, vagy nem tudom. 21f
ha gondolod akkor írj rám, bár lehet h idõsebbeket keresel... én is ugyanebben a cipõben járok, csak még talán zárkózott is egy kicsit 18/F
én ugyanígy vagyok csak pasiba. a tinifruskák nagyra tartjk magukat, és nemkell nekik senki, mert hatalmasat csalodtak '75 be, és jól megvannak egyedül. Az idõsebb, komolyabb lányoknak meg már mindegyiknek van valakije, vagy volt, nemrég szakított és nem akar. 22 vagyok, és kb senkinek sem kellek. pedig jókiállûsú, sármos ejjel nappal kristóf feelingem van. Tegyük azért hozzá, hogy elégéé zárkózott vagyok, és büszke is, bár nemtudom mire....sosem lennék appucsa egy lányak, sõt pontohgy általában bunkozom velük.
milyen érdekes, hogy csak szexet akarnak a korodbeli pasik... ha még lenne értelmes, csinos, normális szerethetõ lány akiben meg lehet bízni akkor lehet, hogy a szexen kívül mást is akarnának tõletek a férfiak... 26F
Nem kell erõltetni a témát. Barátkozni kell, idõként ki kell terjeszteni a szûrési feltételeket Én pl. soha nem gondoltam volna, hogy egy fõállású bohóc be fog jönni mint férfi, aztán mégis. A barátságok alatt pedig képet kialakítani az illetõrõl és máris reálisabban látod, hogy az srác jobban passzol-e hozzád, vagy õ is csak egy könnyû vérû csõdör.
Kávézók, park, esetleg net. Amúgy nem mindeki csak azt akar.
Vannak még csak jól elbújtak :D Én se találok normális lányt. 3 éve keresek de semmi. Barátaim és haverok sincsenek, teljesen egyedûl vagyok. Nem iszok nem cigizek, nem az én világom. Lassan már szeretnék babát is, de csaj nélkül azt nem nagyon lehet. És úgy szalad az idõ hogy az hihetetlen. Társkeresõzés meg nem sokat ér hiába próbálkozom. 25/F

Lányok! Akik felteszitek azokat a kérdéseket, hogy miért nincs pasim? Hogy pasizzak? Nem volt még pasim stb. és azt mondjátok csinosak, kedvesek, rendesek, okosak vagytok ti merre jártok a gyik-on kívül? Hol lehet veletek véletlen összefutni?

második kérdés: ha egy pasi aki mondjuk tetszik annyira hogy rámosolyogtok -szóval tegyük fel lenne esélye- örülnétek annak ha odamenne hozzátok és leszólítana?

Legjobb válasz: ez mindig is érdekelt volna.. a lányok hol kirándulnak?:D mi a jános hegy budai hegyekbe szoktunk erre-arra mászkálni.. kilátók, faházak, ilyen-olyan erdei utak, tisztások, rétek.. de még egy k*rva lány csoportal se futottunk összeXDD

ez mindig is érdekelt volna.. a lányok hol kirándulnak?:D mi a jános hegy budai hegyekbe szoktunk erre-arra mászkálni.. kilátók, faházak, ilyen-olyan erdei utak, tisztások, rétek.. de még egy k*rva lány csoportal se futottunk összeXDD
A kérdező hozzászólása: érdekelne a válasz... nemet és kort írjatok! köszönöm elõre is a válaszokat!
Én most ugyan nem nagyon érek rá más dolgokra, de mikor ráérek akkor szívesen megyek barátnõmmel sétálni a városba, vagy kirándulni, moziba , színházba , van amikor a plázában vagyunk (nem vagyunk plázacicák -mégmielõtt..), akkor valami parkba is szívesen megyünk. hirtelen ennyi jutott eszembe. Ha az a pasi tetszene és ha már rámosolyogtam, és odajönne hozzám akkor természetesen nem hajtanám el. És örülnék is neki. 19L
öö nemtom nem, kor
1. vagyok mi nem a jános meg a buda hegyre szoktunk menni kirándulni mert nem vagyunk mi ahhoz túl közel, úgyhogy az lõve:-)
Utcán, kiállításon, könyvtárban, buliban (igen, rendes lányok is járnak szórakozni), beülõs helyeken, pl pizzázó, teaház, kocsma (persze kizárólag kultúrált), cukrászda :P, foci, kézi, röplabdameccsen, moziban, koncerten, kulturális rendezvényen, kiállításokon. Kutyasétáltatás, futás közben, fénymásolószalonban, McDonald's-ban, boltban, uszodában, fürdõben, strandon.... Ne akard, hogy az összes helyet felsoroljam... Nem a hely számít, mert csajok mindenhol vannak. Aztán úgyis kiderül, hogy normális-e az illetõ, elsõ ránézésre nem fogod tudni megmondani. Második kérdésre egyértelmûen "Örülnék" a válasz. De a mostani pasik ezt úgyse merik megtenni.
Munkahelyen...amúgy szinte sehová sem megyek, talán ezért sincs pasim, na jó meg bevásárolni, de oda meg szülõkkel szóval, ez is kilõve. Nagyon nagyon örülnék, ha odajönne, az a srác akire rámosolygok, de ez nem valószínû, hogy megtörténik, max. visszamosolyog azt ennyi. 20/L
Egyébként azzal egyetértek, (megint 1. vagyok), hogy volt olyan eset, hogy szemeztem egy fiúval és õ is velem, tehát ha nem lett volna ellenére akkor nem kezd el velem szemezni, és mosolyogtam is rá. Többször is láttam azóta, de sose jött oda hozzám. Úgyhogy errõl ennyit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!