Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet pánt nélküli (32 db)

Hol lehet pánt nélküli ruhába pántot venni?

Vettem egy fekete pánt nélküli ruhát, és nem érzem igazán jónak pánt nélkül. Van rajta ez a kis bujtató (vagy minek mondják :D) a pántra, csak éppen nem adtak hozzá. Gondoltam inkább veszek, hogy ne érezzem folyton azt, hogy lecsúszhat, csak nem tudom, hol lehet ilyet kapni :S Egyáltalán lehet ezt külön venni hozzá?

Legjobb válasz: Lehet, persze. (: Akár kínaiban, akár normális fehérnemûboltban, de szerintem egy tecsó fehérnemûrészlegen is taláhatsz.

Lehet, persze. (: Akár kínaiban, akár normális fehérnemûboltban, de szerintem egy tecsó fehérnemûrészlegen is taláhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnézem :)

Hol lehet pánt nélküli melltartót venni?

Egy kisvárosban lakom, és itt alig látni pánt nélküli melltartókat. Hol lehet venni?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok: nekem a h&m-es egy éve megvan, szuper jó, igaz, nincs nagy mellem ( 75/b) de nekem sose csúszott le, persze a nagyobb mellûeknek gondolom annyira nem tart, de a köldökig csúszás túlzás szerintem.

Elsõ vagyok: nekem a h&m-es egy éve megvan, szuper jó, igaz, nincs nagy mellem ( 75/b) de nekem sose csúszott le, persze a nagyobb mellûeknek gondolom annyira nem tart, de a köldökig csúszás túlzás szerintem.
Második, te mirõl beszélsz? Egy jo minõségû (Triupmh) pántnélküli melltartóban egész éjszaka táncolok és nem mozdul el a helyérõl, pedig D kosarat hordok. Szerintem a te melled alapból a köldöködnél van, azért nem tartja meg a pántnélküli. Kérdezõ, webshopok mindenhova szállítanak.
kínai boltokban, h&m-ben (itt mindig van kb), fehérnemûboltokban (tezenis, stb) Amúgy lehet rendelni is több helyrõl, így kihozzák hozzátok:)
Azt hiszem, beszélhetek a legtöbb nõ nevében: felejtsd el azt a förtelmet, megmoccansz benne és már a köldöködnél van!
Kínaiban, Ázsia centerben is lehet venni olcsón.

Udvarhelyen hol lehet pánt nélküli fürdöruha melltartót kapni?

Legjobb válasz: Leghamarabb Takko-ban. De meg kell nézni a központon is.

Leghamarabb Takko-ban. De meg kell nézni a központon is.


Hol lehet pánt nélküli melltartót venni?

Vannak olyan ruháim,amkhez nem néz ki jól a melltartó pántja. Hol tudok pánt nélküli melltartót venni?? Fontos lenne! Előre is köszi a válaszokat! :)

Legjobb válasz: calzedonia, intimissimi, women's secret és szinte mindegyik fehérnemûboltban.

calzedonia, intimissimi, women's secret és szinte mindegyik fehérnemûboltban.
Bármelyik fehérnemûboltban lehet venni.
A kérdező hozzászólása: És kb. mennyibe kerülnek?? És milyen színekben lehet venni??
kb ugyanannyi mint más melltartó.

Hol lehet pánt nélküli melltartót kapni Ózdon?

8.-os vagyok és kering?re kéne !Fontos .köszönöm el?re is

Legjobb válasz: Nem vagyok Ózdi, de logikus hogy fehérnemû boltban, vagy kínaiban is láttam már meg Tescoban. Gondolom felétek is akadnak ilyen boltok.

Nem vagyok Ózdi, de logikus hogy fehérnemû boltban, vagy kínaiban is láttam már meg Tescoban. Gondolom felétek is akadnak ilyen boltok.
Inkubátor házban lévõ fehérnemûs, asszem 1. vagy 2. emeleten, de elég drágák.meg gyújtón a triumphban is tudok róla, hogy van, de azok se épp olcsó kategóriások.

Hol lehet pánt nélküli fehér push up melltartót kapni olcsón Online vagy Komárom-Esztergom megyében?

Szükségem lenne pánt nélküli fehér push up melltartóra hátul mély kivágású ruhához.70B-s re.Akit tud olcsón online áruházat,vagy üzletet Kom.-Eszt. megyében lécci írjon. Bunkó beszólások nem kellenek köszi,csak segít?készek.

Legjobb válasz: tescóban f&f márkájú. van esztergomban pl

tescóban f&f márkájú. van esztergomban pl

Hol lehet pánt és hát nélküli melltartót venni?

szóval nemcsak fels? pántja nincs, hanem alsó se. Azt ne kérdezzétek mit?l marad ott, de létezik ilyen :D Itt a link:

Legjobb válasz: szia! ilyet valami ruhás katalógusban láttam egyszer, talán quelle, c&a-ban viszont van olyan aminek a hátán lévõ pánt szilikon, az sem feltûnõ, de valahogy én nem érezném magam biztonságban ha egyáltalán nem lenne pánt a melltartómon :D

szia! ilyet valami ruhás katalógusban láttam egyszer, talán quelle, c&a-ban viszont van olyan aminek a hátán lévõ pánt szilikon, az sem feltûnõ, de valahogy én nem érezném magam biztonságban ha egyáltalán nem lenne pánt a melltartómon :D
ragasztós, és nagyon gyorsan tönkremegy. hülyén mutat a ruha alatt, ha olyan. és csak igen kis mellekhez jó. az eném nem túl nag, de nem bírta tartani...amúgy meg kínaiban is lehet, pl.
Írd be a googleba , hogy öntapadós melltartó és sok ilyet kiad, mint amilyet linkeltél. Egyébként én pont most írtam ki ilyen kérdést, bár az enyém kicsit más. :)
ragasztós
Kínaiban lehet. A szivacsosakban mindig van merevítõ, mivel másképp nem maradna a helyén, elcsúszna.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :) egyébként biztos hogy van merevítõ nélküli szivacsos melltartó mert olyanom van :)
Ilyenbõl gyártanak szivacsost. Kínai. [link]

Hol lehet ilyen pánt nélküli melltartót beszerezni?

Kicsi a mellem, ezért a sima leszerelhet? pántos elöl eláll, meg lecsúszik. Boltokban csak olyan pánt nélkülit látok, amin hátul van öntapadós rész, de elöl az is eláll. Létezik olyan, amin elöl is van öntapadó? Vagy legalább olyan a formája, hogy elöl is illeszkedik? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Én a Tezenisben találtam nagyon jó pánt nélküli melltartót. Nekem is kicsi melleim vannak, de elöl olyan a formája, hogy nem áll el és nem is csúszik le. Szerintem ott nézz körül :)

Én a Tezenisben találtam nagyon jó pánt nélküli melltartót. Nekem is kicsi melleim vannak, de elöl olyan a formája, hogy nem áll el és nem is csúszik le. Szerintem ott nézz körül :)
én H&M-ben láttam van elég sok, de elég drágák 4 ezer ft, én ezért nem vettem:)
nézd meg ezt: http://lemilalingerie.com/lemila/melltarto_84/pant_nelkuli_3.. pesten eddig az Ázsia centerben(kb egy ezressel olcsóbb) meg az újpesti üzletükben láttam

Hol lehet kapni pánt nélküli melltartót Kecskeméten?

Legjobb válasz: Könyvtárral szemben ladonna. De drága lesz. Viszont biztos van olyan, ami pánt nélkül is rendesen tart és nem olcsón szar, és nem is jó arra, amire kéne.

Könyvtárral szemben ladonna. De drága lesz. Viszont biztos van olyan, ami pánt nélkül is rendesen tart és nem olcsón szar, és nem is jó arra, amire kéne.
A kérdező hozzászólása: Oké köszi!
A Malomban az Intimissimiben 7000.- körül van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!