Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ovulációs mikroszkópot (3 db)

Hol lehet ovulációs mikroszkópot venni?

Mennyire biztos ezzzel a teherbeesés?

Legjobb válasz: A teherbeeséshez nem a mikroszkóp kell, hanem más :)! De félretéve a viccet: nekem bejött, nagyon jól látszottak a termékeny napok, aztán mint jósló is bevállt, mert már a nemvárt elõtt jópár nappal újra páfárnyos lett és akkor már sejtettük, hogy baba van a dologban. Gyógyszertárban lehet kapni 2500.- ért. A pontos neve PG/53. Sok sikert hozzá!

A teherbeeséshez nem a mikroszkóp kell, hanem más :) ! De félretéve a viccet: nekem bejött, nagyon jól látszottak a termékeny napok, aztán mint jósló is bevállt, mert már a nemvárt elõtt jópár nappal újra páfárnyos lett és akkor már sejtettük, hogy baba van a dologban. Gyógyszertárban lehet kapni 2500.- ért. A pontos neve PG/53. Sok sikert hozzá!

Mennyibe kerül az ovulácios mikroszkop? Hol lehet venni? Hatásos?

Legjobb válasz: 2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.

2000-3000ft között kapható bármelyik gyógyszertárba én is használom én meddö vagyok de kimutatja a peteérésemet de nyállal csináld ha veszel ne cervix váladékból mert ha csak egy kis fertözésed vagy felfázásod van nem mutatja ki csak nyálból.
Én 2500ft-ért vettem gyógyszertárba!Neve:PG/53
Nálunk 1800 ft és nekem bevált de csak nyállal és lámpafény felé fordulva.Valamiért természetes fénynél nem láttam semmit.Szerintem hatásos.Nekem elsõre sikerült vele teherbe esnem.
Én egy természetgyógyászattal foglalkozó cégtõl rendeltem a neten állítólag megbízhatóbb mint a gyógyszertári picit drágább is.De megérte!! 10 hetes kismama

Hol lehet venni ovulációs mikroszkópot? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Gyógyszertárban, kb 750 ft-ba kerül.

Gyógyszertárban, kb 750 ft-ba kerül.
pg/53 a neve és 2200 ft-ba kerül sajnos nem tudom hol lehet venni mert én kaptam
Gyógyszertár és tényleg 2200ft.
Én az egyik internetes oldalon vettem a PG/53 törpemikroszkópot. A nevét nem merem ide írni, mert nem tudom szabad-e....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!