Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet ovulációs (15 db)

Hol lehet ovulációs hőmérőt kapni? Egyáltalán érdemes ilyet venni a peteérés megállapítása miatt, vagy elég egy rendes hőmérő?

Legjobb válasz: Ha a reggeli hõmérséketedet akkor nyomon követni, már pedig gondolom azt, akkor ahhoz egy hagyományos hõmérõ tökéletesen megfelel. (a digitális nem annyira jó-szerintem) õszintén szólva, olyat még nem is hallottam, hogy ovulációs hõmérõ. szerintem nincs ilyen.

Ha a reggeli hõmérséketedet akkor nyomon követni, már pedig gondolom azt, akkor ahhoz egy hagyományos hõmérõ tökéletesen megfelel. (a digitális nem annyira jó-szerintem) õszintén szólva, olyat még nem is hallottam, hogy ovulációs hõmérõ. szerintem nincs ilyen.
Szia!Szerintem amire te gondolsz az az ovulációs teszt vagy törpe mikroszkóp(ovu.mikroszkóp)Én vettem olyat bár nem tudom megmondani, hogy igazából érdemes e venni, mert mikor próbálgattam, nem mutatott használható eredményt utánna meg rögtön teherbe is estem-tehát nekem nem volt jó beruházás.amúgy olyan 2200ft körül van a pg/53-as ovulációs törpe mikroszkóp.ezel a peteérést tudod vizsgálni.HA csak hõmérõzni akarsz akkor mindig ugyan abban az idõben kell reggel még mielõtt kikelsz az ágyból megmérni a hõfokodatén ugy tudom mindegy milyennel mérsz-csak egyfajtát használj akkor megbízható. De ha rám halgatsz nem erõlteted a dolgot a baba úgy is jön ha akarja, ez nem a hõfokokon múlik, hameg jön úgyis kiderül hamar:) Én összvissz csak a termékeny napok kiszámítását ajánlom és akkor akciózzatok minnél gyakrabban, ha pár hónap alatt nem jön össze, érdemes kivizsgáltatni magadat, nem e az a baj, hogy nincs esetleg peteérésed vagy valami más gond van e...de remélem nem így van, csak idõ kell neki.Én mikor agyban azt mondtam nem nézegetek semmit , majd jön ha akar, meg is jött a baba.Szval sok sikert és csak természetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Én tényleg ovulációs hõmérõre gondoltam. Van mikroszkópom, asszem nûködik nálam :) Az ovulációs hõmérõt a http://www.fertilityfriend.com oldalról vettem, "BBT (basal body temperature) thermometer". Õk kimondottan ilyen mérésre készített hõmérõre gondoltak.

Hol lehet ovulációs tesztet venni? Mennyibe kerül? És hogyan kell használni? Tudtok nekem segíteni?

Legjobb válasz: lehet venni patikában, vagy dm-ben. én a dm-set használom. 5 db van benne és 2300 Ft. Ja és rá van írva hogy kell használni. azt írja, hogy 28 napos ciklus esetében a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést. én is így kezdtem, de azóta már tudom mikor kell nálam. elõször lehet nem lesz elég egy doboz, mert ki kell tapasztalnod a dolgokat. Ja este pisilsz egyet egy kis edénykébe, és rácsepegtetsz 5 cseppet a kazettára, és 5 perc és mutatja az eredményt. Ja és vagy sötétebbnek vagy ugyanolyan intenzitásúnak kell lennie a csíknak. De ez is le van írva benne.

lehet venni patikában, vagy dm-ben. én a dm-set használom. 5 db van benne és 2300 Ft. Ja és rá van írva hogy kell használni. azt írja, hogy 28 napos ciklus esetében a 12. napon kell elkezdeni a tesztelést. én is így kezdtem, de azóta már tudom mikor kell nálam. elõször lehet nem lesz elég egy doboz, mert ki kell tapasztalnod a dolgokat. Ja este pisilsz egyet egy kis edénykébe, és rácsepegtetsz 5 cseppet a kazettára, és 5 perc és mutatja az eredményt. Ja és vagy sötétebbnek vagy ugyanolyan intenzitásúnak kell lennie a csíknak. De ez is le van írva benne.
Szia! Ovu tesztet vehetsz gyógyszertárban vagy DM-ben is. Az ár 3000-4000 körül van. 5 v. 7 db van benne attól függ milyet veszel. Az a lényege, hogy délután v. este tesztelj mert napközben változik az LH értéke. A tesztelés elõtt kb 2 órával már ne igyál sok folyadékot. A tájékoztatón megtalálod, hogy melyik napon kezd majd el a tesztelést. Sok sikert!
Kapható gyógyszertárakban és drogériákban is. Van tesztkazettás és tesztcsíkos is. Azt mondják a kazettás jobb, kb. 2000-4000 Ft. Nekem Gabriel (kazettás) van. Pár csepp kell a vizeteletbõl és a menses után x nappal minden nap kell tesztelni. Megmutatja, hogy mikor van peteérésed , amikor a legnagyobb esélye van a teherbeesésnek.
Szia! a http://www.vitani.hu oldalon lehet venni 25 db. 4000 Ft. Ez a legolcsóbb ami van a magyar piacon. Bp-en van az üzlet is. Bár nem tudom, te hol laksz...
Én 2 napja rendeltem a http://www.babatervezok.otthona.net-rõl. 167 Ft darabja.
Elõzõ hozzászóló vagyok, elfelejtettem, hogy ezen az oldalon pontosan le van írva hogyan kell használni.Fotók is vannak hozzá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a választ! Aranyosak vagytok! mindenképpen beszerzek egyet! :)

Hol lehet ovulációs mikroszkópot venni?

Mennyire biztos ezzzel a teherbeesés?

Legjobb válasz: A teherbeeséshez nem a mikroszkóp kell, hanem más :)! De félretéve a viccet: nekem bejött, nagyon jól látszottak a termékeny napok, aztán mint jósló is bevállt, mert már a nemvárt elõtt jópár nappal újra páfárnyos lett és akkor már sejtettük, hogy baba van a dologban. Gyógyszertárban lehet kapni 2500.- ért. A pontos neve PG/53. Sok sikert hozzá!

A teherbeeséshez nem a mikroszkóp kell, hanem más :) ! De félretéve a viccet: nekem bejött, nagyon jól látszottak a termékeny napok, aztán mint jósló is bevállt, mert már a nemvárt elõtt jópár nappal újra páfárnyos lett és akkor már sejtettük, hogy baba van a dologban. Gyógyszertárban lehet kapni 2500.- ért. A pontos neve PG/53. Sok sikert hozzá!


Hol lehet ovulációs tesztet venni?

Legjobb válasz: A vatera.hu oldalon is talàlsz. Ott is èlèg olcsò. Amùgy a DM -ben is van de ott dràgàbb.

A vatera.hu oldalon is talàlsz. Ott is èlèg olcsò. Amùgy a DM -ben is van de ott dràgàbb.
http://www.babanet.hu-n is tudsz rendelni és sokkal olcsóbb mint a boltban vagy a patikában
A kérdező hozzászólása: Tudnál segiteni, hogy a babanet.hu-n pontosan hol tudok venni? Akárhogy keresem, de nem találom.
http://www.babatervezok.otthona.net (ha nem jön be a link elsõre akkor a google keresõbe írd be és amit ott kiad arra klikkelj rá) olcsó nagyon a teszt.
Én a teszvesz.hu-t ajánlom. Van nagyon olcsón! Azt hiszem 110 Ft darabja. (a terhességi tesznek is) Csak írd be a keresõbe hogy teszt!

Hol lehet ovulációs tesztet venni?

Legjobb válasz: dm, rossmann

dm, rossmann
tescoban is lehet venni. de rendelni is lehet a neten és joval olcsobb 100 ft/db a boltokban 2500-3000ft között van 5 db.
Patikában :)

Hol lehet ovulaciós tesztcsíkot venni?

KB. olyat szeretnék, mint amilyen a babatervezok.otthona.net-en van, csak ha van rá mód, személyesen szeretném megvenni. Ezenkívül én csak marhadrága ovuteszteket (kazettás) láttam a gyógyszertárakban.

Legjobb válasz: Többnyire gyógyszertárban, de állítólag a nagyobb drogériákban is van már.

Többnyire gyógyszertárban, de állítólag a nagyobb drogériákban is van már.
Keress rá a vaterán, ott olyan, mint a babatervezok.otthona.net-en, és elég olcsó.
Szió! DM! Rossman! A kazettásat is ketté tudod pattintani, és kivenni belõle. Ollóval gyönyörûen ketté lehet vágni, és máris van 10 db teszted. A rossmannos vastagabb, azt könnyebb kettészedni. Vagy vegyél PG53 minimikroszkópot, kb annyiba kerül mint egy doboz ovu teszt a drogériában. :) Van akinek nem jön be, én egyszerre használom az ovu tesztel, és úgy láttam közel azonos eredményeket láttam. :)
Nézd meg a vaterán.
Én a fertinet.hu-ról rendeltem 25 db-os csomagot 2700-ért. Az 990 Ft-os kiszállítással is csak 3690, míg dm-ben pl 5 db-os kerül 3000 Ft-ba. Szerintem nagyon megéri.
A vaterán 70Ft/db, én most vettem 20 db-ot, postával együtt volt 1250Ft.
70x20 az 1400. A posta fizetett neked a szállításért, vagy hogy jött ki az 1250? :D
Bocsi, úgy értettem, hogy 1 db 70 Ft, 20-as csomagot 1100-ért vettem.
vatera a legolcsóbb és legegyszerûbb szerintem
Egy fillért sem ér, nagyon kamu az egész, semmire nem hazsnálható.
nekem volt/van még. Nyálat vagy hüvelyváladékot kell rákenni, hagyni megszáradni, és ha páfránylevél szerû mintázata van, akkor termékeny idõszak van nekem bejött, mindig akkor mutatta mikor ovuláltam. Onnan tudom, hogy párhuzamosan használtam más ovu tesztel Az eredméyn egy kiscsajszi lett 2 év után Én most eladnám, mert nekünk már többet nem kell Ha érdekel írj privit gyógyszertárba vettem majdnem 3000 Ft volt. Örök darab, csak meg kell tisztítani a lencsét használat után
Egy hónapig használtam nyállal, de nem jött be. Az eredmény meglett, de nem a segítségével, mert a teszt szerint nem volt ovulációm. Szerencsére a teszt eredménye nélkül is sikerült teherbe esni. Nem is értem, miért vettem meg, elõtte hónapban határoztuk el a babaprojektet. Talán biztosra akartam menni, és túl sokat került a szemem elé a neve. :) 31+3 hkm
Nekem két barátnõm is használta, mind a kettõ ki is dobta. Az egyiknek nem mutatott semmit, pedig volt peteérése, a másiknak meg állandóan peteérést mutatott. Az ovulációs teszt szerintem jobb.
Ha van közöttetek aki nem használja, és ingyen megválna tõle, küldje már el a kérdezõnek! Vagy nekem :-D
TEsco
bármelyik gyógyszertár
A kérdező hozzászólása: Sajnos a belvárosban egyik gyógyszertár sem forgalmaz... Köszi a választ! Belvároshoz közel esetleg nem tudod?
Nem vagyok Székesfehérvári, de én gyógyszertárakban láttam. Esetleg Dm, Rosmann?

Az ovulációs teszt pontosan mire való; hol lehet kapni, illetve mennyiért; milyen fajták vannak? Köszönöm.

Ha késik a mensim , de a terhességi tesztet még hiába csinálnám akkor az ovu teszttel sejthetek vmit?!

Legjobb válasz: Köszönöm:)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!