Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet orbáncfű (2 db)

Hol lehet kapni orbáncfű olajat gátmasszázshoz?

Legjobb válasz: Pl. itt: http://www.bioszallito.hu/Dr-Hauschka-Orbancfu-olaj?termek-6..

Bmelyik bioboltban, herbáriában. Jó hasznotokra lesz, majd szülés után is, mert ha pocakfájós a baba, és bekened vele a pociját, akkor megnyugszik tõle kicsit.(Tapasztalat.)Igaz összefogja a bodykat, de inkább nyugodt éjszakák, mint vakítóan fehér bodyk.Legalábbis szerintem.
vehetsz welwda gátmasszírozó olajat, ez is teljesen természetes olajokból áll.Pl.dm-ben én ottláttam a legolcsóbban 2200ftért-nekem a khban ezt ajánlották , mert ott ezt használják.
Bocsi elírtam, weleda
gyógyszertárban rendeltem meg.

Az orbáncfűt szeretném alkalmazni a hangulatom, tartós rosszkedvem megváltoztatására. Hatásos lehet? Hol lehet beszerezni?

Tehát hol kapható, és mennyibe kerül? Drogéria, gyógyszertár?

Legjobb válasz: Gyógyszertár, gyógynövényboltok. Este, nappali alkalmazása nem javallott. Ld. A bükki füves ember, Szabó György leírásait. Google...

Gyógyszertár, gyógynövényboltok. Este, nappali alkalmazása nem javallott. Ld. A bükki füves ember, Szabó György leírásait. Google...
Hogy mennyibe kerül? Nem emlékszem pontosan, de nem egy ökör ára volt. :-) Javulást!
A kérdező hozzászólása: köszi csak azért kérdem, mert nem mindegy, hogy pár száz, vagy pár ezer, ahogy láttam, hogy fel vannak nyomva az árak
A kérdező hozzászólása: köszi csak azért kérdem, mert nem mindegy, hogy pár száz, vagy pár ezer, ahogy láttam, hogy fel vannak nyomva az árak meg ezt lehet szedni réteken is, nem?
A kérdező hozzászólása: jah, és lenne még egy buta kérdésem drogériában lehet kapni? csak mert láttam , hogy van egy ilyen bolt, jártam is már ott, de ilyen rizseket vagy miket árultak, tehát ha a drogériába bemegyek akkor ott valszeg tudnak orbáncot adni? és kösz a válaszokat
Drogériában, bioboltban és patikákban is van. Esetleg nézz utána a Remotiv extra nevû szernek, van egy weboldala ott olvasgathatsz róla illetve a témáról is.
A kérdező hozzászólása: Ezért a remotivért 3700 ft-ot biztosan nem fogok kiadni azért kösz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!