Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan terhességi (7 db)

Hol lehet olyan szakembert találni, akivel lehet konzultálni a terhesség alatt/után igénybevehető juttatásokról?

Sok kérdésem lenne, mert szeretnénk nekivágni, de abszolút tudatlan vagyok ezügyben :S

Legjobb válasz: A védõnõdnek mindenrõl tályékoztatni kellene téged!Kérdezd meg õt!

A védõnõdnek mindenrõl tályékoztatni kellene téged!Kérdezd meg õt!

Hol lehet olyan képeket nézegetni, amelyeken kismamák vannak a terhesség egyes szakaszaiban?

Legjobb válasz: Például itt: http://pregnancy.baby-gaga.com/photos/model1892

A kérdező hozzászólása: köszönöm, ilyet kerestem.

Terhesség után mivel szokták leszorítani a hasat? Hol lehet olyat venni?

Legjobb válasz: Szerintem nagyobb babaáruházakban kapsz. Tulajdonképpen egy széles gumiöv. De ha szerint elég gyakran szotatod a babádat, nincs is rá szükség! Ugyanis a szoptatás hatására húzódik össze eredeti méretére a méhed. Ha a hasad ennek ellenére még mindig nagy, azon nem fog segíteni a hasleszorító, csak a diéta és a torna. (De amíg szoptatsz, halaszd el a diétát!)

Szerintem nagyobb babaáruházakban kapsz. Tulajdonképpen egy széles gumiöv. De ha szerint elég gyakran szotatod a babádat, nincs is rá szükség! Ugyanis a szoptatás hatására húzódik össze eredeti méretére a méhed. Ha a hasad ennek ellenére még mindig nagy, azon nem fog segíteni a hasleszorító, csak a diéta és a torna. (De amíg szoptatsz, halaszd el a diétát!)
Nem feltétlenül van rá szüség, mert a has magától is visszahúzódik, tényleg csak idõ kérdése. Annyiból szerencsés körülnézni, hogy császárosoknak kifejezetten ajánlják, és ha úgy alakul, utólag is be tudja valaki szerezni neked. Én egyik gyerekemnél sem használtam, és akit csak ismerek és megvette, vagy nem is kellett, vagy 1-2-szer fölvette. Kismamaboltokban keresd.
Régi és nagyon hatásos módszer a hideg vizes törölközõs lekötés. És költségmentes!


Melyik a legérzékenyebb terhességi teszt? És hol lehet azt kapni? Olyan érdekelne ami bolti, nem aukciózós.

Legjobb válasz: Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.

Szia! Én a Gábriel tesztre esküszök! Mindhárom terhességemnél ez a fajta mutatta a terhességet, a többi nem nagyon. Patikában vettem, de láttam már Tescoban is. Annó 800 ft volt.
Én clearblue-t használtam, nálam az vált be nagyon, pár nappal a mensi elõtt kimutatja a terhességet.
A gabriel szerintem nem túl érzékeny, de lehet tévedek. Nekem nem vált be, ahogy a Qupido sem, annak ellenére, hogy 10-es érzékenységû, nem mutatott semmit, amikor a többi teszt igen. Szerintem ez a kettõ azért nem túl jó, mert kazettás, nekem a sugaras tesztek jöttek be leginkább. Én peteérés után 9. napon teszteltem. A Qupido semmit sem mutatott, a ClearBlue és a Corax Be Sure (Dm-ben lehet kapni mindekettõt) halvány második csíkot. A Qupido miatt kicsit elbizonytalanodtam, ezért másnapra beszereztem egy ClearBlue digitális tesztet is, az egybõl kijelezte a pluszt:) Szóval, én ajánlom ezeket a teszteket, de fõleg a digitális tesztet, az nagyon profi és nem kell gondolkodni, hogy most a második csík csík-e vagy miért halvány, stb, hanem egybõl kijelzi az eredményt.
Ja, és a digitális ClearBluet lehetett kapni a Westend gyógyszertárban (tel: 288-0350, meg tudod kérdezni, hogy most van-e nekik), illetve innen is rendeltem: http://www.babaproject.hu, elég gyorsak voltak. De tudom, hogy több gyógyszertárban is lehet már kapni, csak kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen lányok a válaszokat!

Hol van olyan nőgyógyászati rendelés Pesten a 8. kerület környékén, ahol terhességet meg lehet állapíttatni az orvossal?

Legjobb válasz: Bármelyik nõgyógyász meg tudja llapitani a 6. hét után. Mehetsz Sztk-ba is. Ott is van nõgyógyászati rendelés. Tesztet csináltál?

Bármelyik nõgyógyász meg tudja llapitani a 6. hét után. Mehetsz Sztk-ba is. Ott is van nõgyógyászati rendelés. Tesztet csináltál?
A Klinikák metrótól 3 percre van a SOTE nõgyógyászat. Bemész, megkérdezed hol van az ambulancia, mert kint van az udvaron. Ott 8-3ig mindig van orvos aki fogad. Évekig jártam oda.

Hol lehet venni olyan terhességi tesztet, ami 10 vagy 20IU/I HCG érzékenységű? Mert általában 25-ösök vannak. És drágább-e?

Legjobb válasz: nyilván drágább, de szerintem a gyógyszertárban.., ha pedig vársz a mensi idejéig és utána pár nap múlva tesztelsz, a legócskább teszt is kimutatja, ráadásul az mindenhol kapható..és még le sem maradsz semmirõl pár nap miatt.

nyilván drágább, de szerintem a gyógyszertárban.., ha pedig vársz a mensi idejéig és utána pár nap múlva tesztelsz, a legócskább teszt is kimutatja, ráadásul az mindenhol kapható..és még le sem maradsz semmirõl pár nap miatt.
Kiskereskedelmi forgalomban (tehat patikaban) egyedul a Qupido nevu teszt 10-es. Utana kell menni, hol kaphato, nezd ki neten a patikat, ahova mennel, es hivd fel oket, kerdezd meg, tartanak-e, potyara nem menj, mert 5bol kb. 2 patika tart /ismeri. Nagykereskedelemben kaphato az ACON, az is 10es, de 50db/csomag kaphato csak :(

Olyan weboldalt keresek, ahol utána lehet nézni, hogy mik az ultrahangos normálértékek az egyes terhességi hetekben. Hol találok erről vmi jó kis táblázatot?

Volt már egy hasonló kérdés, ott timmermann.hu-t ajánlották,de ott nem találtam meg. Ha tudna vki egy jó linket küldeni, nagyon boldog lennék. Vagy ha van vkinek ilyen doksija, azt is szívesen venném privát mailben. Köszönöm!

Legjobb válasz: Szia. Itt nézd meg: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ és a segítséget!:)
Ez olyan oldal ahová ha beírod a méreteket kiadja hogy hány hetesnek megfelelõek.: http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!