Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan oldalt ahol kérdések (4 db)

Hol lehet találni olyan oldalt ahol kérdések vannak "Mersz vagy felelsz? " játékhoz?

Szoktunk barátokkal/haverokkal játszani "Mersz vagy felelsz?" játékot és már kifogytam az ötletekb?l, hogy milyen kérdéseket tegyek fel, bármivel kapcsolatban. Tudtok esetleg egy olyasmi oldalt (pl: gportalos) ahol vannak ilyen kérdések? Jó fogós kérdések kellenének. Persze nyugodtan várom az ötleteket. Neten is több helyen kerestem már, de mindig csak olyasmi olfdalakat dobott ki, mint pl ez. Segítsetek! Köszi:) Am 15-18 évesek vagyunk...

Legjobb válasz: Na meg persze jöhetnek a "Mersz" kategóriába is kérdések :)

A kérdező hozzászólása: Na meg persze jöhetnek a "Mersz" kategóriába is kérdések :)
van egy rakás kvíz oldal.kv.király, kv part, kv próba, kv mix, kv klub, milliomoshow, legyél te is milliomos, Legyen Ön is okos, elmebajnokság.
A kérdező hozzászólása: de nem olyan kérdésekre gondolok mint a kvízjátékokban. Hanem konkrétan róla, ahogyan kell játszani a játékot...
Szia. Less be az oldalamra ott találhatsz párat!!! csajszeoldi.mlap.hu

Olyan oldalt Neten hol lehet találni, ahol az alapoktól ellehet kezdeni a nyelvtanulást, nyelvleckék vannak, meglehet vitatni a nyelvi kérdéseket, olyan mint pl. japánra a japanpelcek, csak nekem oroszra, finnre és angolra kellene?

Legjobb válasz: "Ellehet kezdeni, meglehet vitatni..." Szép dolog, hogy nyelveket akarsz tanulni, és hasznos is. Még a délelõtt folyamán keresek Neked valamit, tudom, hogy léteznek ilyen net-oldalak. De azért - és ne sértõdj meg - a magyar nyelvre is oda kellene egy kicsit figyelni, mert az igazi nyelvtanulás enélkül nem fog menni! Nem kukacoskodni akartam, és igérem, hogy visszajövök valami hasznos tanáccsal!

"Ellehet kezdeni, meglehet vitatni..." Szép dolog, hogy nyelveket akarsz tanulni, és hasznos is. Még a délelõtt folyamán keresek Neked valamit, tudom, hogy léteznek ilyen net-oldalak. De azért - és ne sértõdj meg - a magyar nyelvre is oda kellene egy kicsit figyelni, mert az igazi nyelvtanulás enélkül nem fog menni! Nem kukacoskodni akartam, és igérem, hogy visszajövök valami hasznos tanáccsal!
És három, egymástól teljesen eltérõ eredetû nyelvvel akarsz kezdeni? Nem vágod túl nagy fába a fejszédet? (Elsõ voltam.)
Oroszra nekem is kéne! Elõre is köszi :)
A kérdező hozzászólása: Na találtál nekem valamit? Még várom. :) Most már amúgy leginkább egy finn szótár kellene: Igen elírtam amúgy, a szabályt tudom, de ha gyorsan írok ezt gyakran elírom. Sajna. De nem fárasztó egy kicsit magadra vállalni ezt a helyesírás-ellenõri szerepet?
uyganez a szitu... én 14 éves vagyok... nézd meg ezta az oldalt: http://www.orosznyelc.com ! totálisan jó! itt kezdd: http://www.orosznyelv.com/orosz-nyelvtanulas/orosz-alapfok/a.. az ábécétõl kezdi...
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen :) Azt h ugyanez, azt úgy érted, h te is ezeken a nyelveken tanulsz?
A finnben tudok segíteni, írj e-mailt.


Kérdésem a következõ: hol találhatnám meg a leggyakoribb német szavak listáját? Az interneten eddig még nem akadtam megfelelõre. Olyan oldalra lenne szükségem, ahol minimum 400-500 és maximum 3-4000 német szó van feltûntetve, lehetõleg magyarul.

Legjobb válasz: szerintem, egy ilyen lista nem létezik. Egy nyelvtankönyvben találsz az összes szót, amit leckérõl leckére kell tanulni. Összesen kb 2.000 szó, vagy több is.

szerintem, egy ilyen lista nem létezik. Egy nyelvtankönyvben találsz az összes szót, amit leckérõl leckére kell tanulni. Összesen kb 2.000 szó, vagy több is.
Itt egy oldal, rengeteg szópárt találsz magyat-német német-magyar fordításban. [link]


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!