Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan oldalt ahol (162 db)

Hol találok olyan oldalt, ahol eredeti nyelven lehet dvd-ket, sorozatokat rendelni? Többi lent

magyar oldalra gondoltam, ahol külföldi dvdket, sorozatokat lehet kapni.

Legjobb válasz: hát figyelj,ahol VENNI lehet,olyat nemtudok.torrent oldalt igen.nCore-on és Beloadon rengeteg eredeti nyelvû(is) fentvan,dvd minõségben.Beloadon most szabad a regisztráció.nCore-ra elég bajos bejutni.

hát figyelj, ahol VENNI lehet, olyat nemtudok.torrent oldalt igen.nCore-on és Beloadon rengeteg eredeti nyelvû(is) fentvan, dvd minõségben.Beloadon most szabad a regisztráció.nCore-ra elég bajos bejutni.
A kérdező hozzászólása: szia! köszi az ajánlást, de én venni szeretnék:D

Hol találok olyan oldalt ahol olcsó lakásokat lehet nézni? Lehetőleg Pesten és környékén.

Legjobb válasz: Bármelyik ingatlan oldalon beállíthatod hogy hol és mennyiért keresel ingatlant.

Bármelyik ingatlan oldalon beállíthatod hogy hol és mennyiért keresel ingatlant.

Hol találok olyan oldalt ahol lehet barátokat keresni? Nem szerelmi és szex kapcsolatra gondolok!

Egyszerűen társalogni szeretnék,új, normális értékrenddel rendelkező embereket megismerni.(30-40-korosztály). A legtöbb közösségi oldalon csak olyanokat találtam akik flörtölni akarnak,csalni a párjukat,vagy szimplán jó dolgukban unatkoznak....

Legjobb válasz: Ebbe en is belefutottam. Kulfoldon elek egyedul, gondoltam keresek az egyik ilyen barat- es parkereso oldalon baratokat, a bemutatkozasomban direkt feltuntettem hogy baratokat keresek csak, ehhez kepest a legtobben (hozzateszem, szinten elvileg baratokat keresok) alkalmi szexet keresok birnak csak megtalalni... :/ Talan forumokra erdemes meg feljarogatni olyan temaban, ami erdekel, ott tobb esely van osszebaratkoznod hasonlo erdeklodesu emberekkel, bar a forumok is tele vannak neha idiotakkal. 35N

Ebbe en is belefutottam. Kulfoldon elek egyedul, gondoltam keresek az egyik ilyen barat- es parkereso oldalon baratokat, a bemutatkozasomban direkt feltuntettem hogy baratokat keresek csak, ehhez kepest a legtobben (hozzateszem, szinten elvileg baratokat keresok) alkalmi szexet keresok birnak csak megtalalni... :/ Talan forumokra erdemes meg feljarogatni olyan temaban, ami erdekel, ott tobb esely van osszebaratkoznod hasonlo erdeklodesu emberekkel, bar a forumok is tele vannak neha idiotakkal. 35N
Nekem a fórum sem vált be, ott is kiderül a legtöbbször valami olyan körülmény a másikról, ami miatt már nem akarod folytatni a csevegést. Az elején mindenki lapít, nem mutatja ki a foga fehérjét és amikor arról van szó, hogy akkor igyunk meg egy kávét valahol, beszélgessünk személyesen, elõjönnek a hazugságok.
A kérdező hozzászólása: Na ez "biztató"...Hát sajnos sokan csalódtak emberekben(barátokban) és nagyon óvatosak, távolságtartókká váltak az emberek. Mikor gyerek voltam még léteztek Május 1-i majálisok, ahol rengeteg ember összegyûlt és sokat lehetett beszélgetni, bohóckodni.Nekem ez hiányzik az a közvetlenség, bizalom és jó kedv.Néha olyanba is bele futok a hétköznapokban, hogy szimplán kedves vagyok...erre azt hiszik akarok valami "konkrétat".-Ez durva.
Nyilván férfi- nõi kapcsolat másképp mûködik. A nõk azért óvatosabbak és ez érthetõ is!! Sajnos sok olyan esetet lehet hallani, hogy kihasználják az emberek bizalmát és értékeket lopnak tõlük és hasonlók. Ezektõl én is tartok, ha egy számomra ismeretlen emberrel kerülök kapcsolatba. De ugye nem élhetünk örök parában, valahol meg kell elõlegezni a bizalmat (mértékkel).
Pedig jó lenne itt is barátokat találni. :) Jó sok évvel ezelõtt feladtam egy hirdetést, nyaralónkat elcserélnénk egy nyárra. 10 évig mûködött, barátság lett belõle. Sajnos meghaltak. Pár évvel ezelõtt újra megpróbáltam. Nem volt egy jelentkezõ sem. Pedig jobban vigyáztunk egymás házára, mint a sajátunkéra. Bizalmatlanok lettek az emberek. Ha nyitni akarnak, rögtön éled a gyanú, valamit szeretne. Sokan élünk olyan környezetben, ahol nehéz barátokat találni. Nekem írhattok, szívesen válaszolok. Sajnos egy bökkenõ van: Nem vagyok már ifjú asszony, legalábbis papíron. 55 N.
Hát igen, anno másabb volt a világ, az emberek.Ez hiányzik bizony, de sajnos most ilyen hülye világ van.Most a bunkóság a divat, na meg már nem nagyon szokás barátilag, rokonilag összejárni, bizalmatlanabbak is az emberek, meg kedvetlenebbek.Talán megpróbálhatnád felvenni a kapcsolatot régebbi ismerõseiddel, pl volt osztálytársak.Vagy én is javasolnám a fórumokat, csak nem mindegy, milyen témában.Valami komolyabbat, értelmesebbet (ne politikait)próbálj keresni, hátha kialakul valami barátság.
Vagy még egy ötlet:Sok városban mûködnek ingyenes klubok például vagy egyéb szabadidõs közösségek, talán ha egy ilyet megpróbálnál ott hasonló érdeklõdésû barátokra lelnél.


Hol találok olyan oldalt, ahol gyerek zenét lehet letölteni?

Bármilyen kis videós zenét. Vagy sima zenét. A multiply oldalt megpróbáltam de nem tudtam letölteni róla az az egyik. A másik, hogy nem is találtam semmi jót. A youtubról már letöltöttem az összes lehetséges kisfilmes zenét. El?re is köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: http://makvirag.extra.hu/Mese/Gyerekdalok/index.html http://www.annapetiesgergo.hu/ismert_gyerekdalok.htm Ez nem letöltõs, hanem hallgatni lehet neten keresztül. Bocsi de szerintem nem nagyon vannak olyanok, amiket le lehet tölteni.Gryllus Vilmos oldalán vannak letölthetõk, nem tudom azt szeretitek e? http://www.google.hu/#hl=hu&biw=1313&bih=613&rlz=1R2SUNC_huH..

http://makvirag.extra.hu/Mese/Gyerekdalok/index.html http://www.annapetiesgergo.hu/ismert_gyerekdalok.htm Ez nem letöltõs, hanem hallgatni lehet neten keresztül. Bocsi de szerintem nem nagyon vannak olyanok, amiket le lehet tölteni.Gryllus Vilmos oldalán vannak letölthetõk, nem tudom azt szeretitek e? http://www.google.hu/#hl=hu&biw=1313&bih=613&rlz=1R2SUNC_huH..
A kérdező hozzászólása: úúúúúú nagyon köszönöm szépen!!!! :)

Hol vannak olyan oldalak ahol műkörmökről lehet képeket nézni?

Kedden megyek és foggalmam sincs milyen legyen

Legjobb válasz: http://mukorom.lap.hu/ Itt rengeteg oldal van összegyûjtve és marha jó képek vannak. Nézz szét, biztos találsz olyat, ami neked is tetszik.

http://mukorom.lap.hu/ Itt rengeteg oldal van összegyûjtve és marha jó képek vannak. Nézz szét, biztos találsz olyat, ami neked is tetszik.
a nails-hu is nagyon jó: http://www.nails.hu/index.php?p_id=551&portal=10 Oldalt ha legördíted, tudsz választani:D

Hol lehet olyan oldalt találni ahol normálisan lehet beszélgetni, és barátságokat kötni?

Ne a hoxát és nőklapja cafét irjátok

Legjobb válasz: Akár itt, pl egy ilyen kérdéssel. De sajnos nem tudok konkrét oldalt megnevezni :/ hàny éves vagy, fiú-lány?

Akár itt, pl egy ilyen kérdéssel. De sajnos nem tudok konkrét oldalt megnevezni :/ hàny éves vagy, fiú-lány?
A kérdező hozzászólása: Nõ és 51 vagyok
chatroulette.com
Bármilyen oldalon lehet, ahol van üzenetküldési lehetõség :D Pl.: itt is ;)
Omegle.com, ha tudsz angolul. A legtöbb felhasználó nem a te korosztályod, de vannak igen intelligensek, érdekesek közöttük. Én ott ismerkedtem meg egy lánnyal, akivel napi szinten beszélgetek órákat immár 5 hónapja. :) Ha kérdésed van az oldallal kapcsolatban, szólj bátran! 15/f

Hol találok olyan oldalt, ahol ingyen lehet horoszkópot csinálni/csináltatni? És számmisztikával kapcs. Oldal babáknak?

Legjobb válasz: www.ezoterikus.hu nem kimondottan babáknak van, de lehet ingyesen horoszkópot készíteni és számmisztikai számításokat elvégezni.

http://www.ezoterikus.hu nem kimondottan babáknak van, de lehet ingyesen horoszkópot készíteni és számmisztikai számításokat elvégezni.

Hol találok olyan oldalt ahol élőben lehet szexchatelni, és ahol én is tudok webcamon keresztül műsort adni?

És ahol lehetőleg magyarok vannak fent!! Tudnátok nekem linkelni ilyen oldalakat??

Legjobb válasz: élõben szexchatelni? Dafuq? :D Persze, leülök egy lány mellé, adok neki egy laptopot, és leirom mellette, hogy hogyan dugnám meg :D

élõben szexchatelni? Dafuq? :D Persze, leülök egy lány mellé, adok neki egy laptopot, és leirom mellette, hogy hogyan dugnám meg :D
A kérdező hozzászólása: Nem igazán így gondoltam a dolgot!! :) de lehet sokféleképpen érteni!!
Írj JamesD-nek!
Skype :) )
hotdog.hu közös chat
chatruolette ott majdnem mindenki ezt csinálja
Lány vagy?
Cam4ultimate
A hot dog chat mukodik?

Hol találok olyan oldalt ahol ahol be lehet nevezni a kisbabát babaszépségversenyre?

keresgéltem de csak pár évvel ezel?ttieket dob ki a google. hogyan írjam be a keres?be...

Legjobb válasz: remélem sehol. Egetverõ hülyeség.

remélem sehol. Egetverõ hülyeség.
A kérdező hozzászólása: a kedves válaszolónak: nekem még 150 ismerõsöm sincs , nem jelölök be olyat akit nem ismerek, nem a facebookon éel, és nem akarom a gyermekemet talpig puccban mutogatni. de jól esne vele büszkélkedni egy rendes hivatalos verseny keretein belül. A facebook- os szépségverseny-re már bekukkantottam és a 80 százalékában azon akadt meg a szemem , hogy a 'kisebbség' gyermeke vannak fenn, vagy azoké akik két mondatot nem bírnak leírni helyesírási hiba nélkül. csak a miheztartás végett, mi nem ez a kategória vagyunk. Várom a jóindulatú segítõk válaszát!Elõre is köszönöm.
Én facebookon állandóan látom, hogy szavazatot meg like-okat kunyerálnak a gyereküknek különbözõ "szépségversenyeken". Idegesítõ baromságnak tartom, már maga a szépségverseny szó is borzasztó kisgyerekek esetében, de ráadásul ez a dolog nem is konkrétan a szépségrõl szól, hanem arról, hogy kinek van több ismerõse, akitõl tud szavazatokat kunyizni. De ha mindenképpen erre vágysz, akkor talán valami facebook-os lájkolgatós versenyre keress rá, így biztosan találsz valamit. Csak aztán ne lepõdj meg, ha hirtelen lecsökken az ismerõseid száma :)
A kérdező hozzászólása: az "eél" -élek lenne. Elnézést , még mielõtt lehánynál.

Tippek? Mit csináljak ha unatkozok? Hol keressekolyan embereket mondani akiknek van fölösleges posztere? Hol keresek olyan oldalt ahol olcsón lehet venni posztereket?

Mostanába vakáció alatt elkezdek néha unatkozni,a gépet,tv-t hamar megunom.Filmet is nézek,sorozatokat is de azt is meglehet unni egy hamar.... Olvasok is,de 310 oldal után kifolyik a szemem.:D:D:D.(na,jó nem:P)..

Legjobb válasz: Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.

Öööö... van közeli ismerõsöd aki ugyanúgy szereti a Hp-t mint te? Van egy nagyon hülye ötletem. Harry Potter szerepjáték. Akár egyedül is megy... Van egy másik ötletem is, ha unatkozol mozogj! Vissza térve a harry potter szerepjátékhoz, úgy gondoltam, hogy pl.: ha lány vagy és van egy fiú ismerõsöd aki szereti a hp-t akkor te vagy Hermione, õ pedig mondjuk Ron és hp történeteket játszotok. Tudom, hogy hülyeség, de legalább sokat lehet nevetni. Poszter ügyben pedig hp sztárokról sosincs fölösleges poszterem de, szívesen adok.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ, kipróbálom.!!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!