Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan karikagyűrűt, (2 db)

Hol lehet kapni, olyan karikagyűrűt, ami nem karika, hanem négyszögletes? Szóval a belseje karika, csak kívül szögletes.

Már rengetegmillió helyen megnéztük de sehol sincs. Akkor csináltatni kell?

Legjobb válasz: Én még nem láttam ilyet. Szerintem csináltass, nem olyan vészesen drága, fõleg ha viszel 'anyagot' amibõl meg lehet csinálni.

Én még nem láttam ilyet. Szerintem csináltass, nem olyan vészesen drága, fõleg ha viszel 'anyagot' amibõl meg lehet csinálni.
Debrecenben a Kossuth utcán lévõ ékszerboltban láttam. Fehér arany volt.
Szerintem is csináltass. Legalább olyan lesz a gyûrûd ami neked tetszik.
A kérdező hozzászólása: Bár nagyon messze lakom Debrecentõl, de meg fogom nézni. Köszi.
szerintem nem csak Debrecenben találsz ilyet, bár nem túl gyakori...Kecskeméten is van pl.sok sikert:-)
A kérdező hozzászólása: Kecskeméten? Kecskeméten hol pontosan? Azt hittem, hogy már minden ékszerboltot megnéztem Kecskeméten...
http://www.anello-oro.hu/hu/ nem tudom h.most konkrétan van-e nekik, amit keresel, én nagyon szeretem ezt a boltot, mindig itt veszek ékszert, ha már jártál itt bocsi:-) //Kecskemét:Deák Ferenc tér 6.Cormió ékszer//
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Én múltkor a Bijou Brigitte-ben is láttam:D Bár az bizsuból volt.

Hol lehet Budapesten titán karikagyűrűt venni? Van olyan ékszerüzlet ahol titán gyűrűt is értékesítenek nem csak arany meg ezüst kapható?

Nem internetes oldalon szeretnék rendelni hanem személyesen elmenni felpróbálni kiválasztani.Ja és nem is egyedileg készíttetni méregdrágán.

Legjobb válasz: Ezzel én is igy vagyok...vagy legalább meg tudjam nézni...ha minden igaz,járok is Pesten a hétvégén,megnézném,kiváncsi vagyok...

Ezzel én is igy vagyok...vagy legalább meg tudjam nézni...ha minden igaz, járok is Pesten a hétvégén, megnézném, kiváncsi vagyok...
A kérdező hozzászólása: Nagyon poénos vagy kedves kettes válasz adó.Gondolod hogy nem azzal kezdtem.De netem nem találok olyan üzletet ezért mertem megkérdezni.Meg hát nincs minden ékszer üzletnek honlapja.Neten csak webshop, meg magán ékszer készítõ van fent titán karikagyûrûre.
Igy van, és a nemesacélt is annyiért készitik mint amiböl egy egyszerübb aranypár is kijönne....de szeretnék én is végre titánt látni élõben, mert a netes képek csalókák!
Akkor te másik Google-t nézel, mert én találtam 5 boltot is kapásból, mindegyiknek van budapesti telephelye. Na mindegy, nem nekem kell a gyûrû.
Ok, de akkor miért nem linkeled be azokat a boltokat???
A kérdező hozzászólása: Mert közbe rájött hogy webshop és attól lehet budapesti telephely ahova a cég be van jegyezve.Vagy azért mert õ sem talált csak írta. De ezek szerint itt ilyet nem lehet kérdezni.
Mi vidéken vagyunk, de épp a napokban láttam karikagyürüt amit nem vettek be zárás után a kirakatbol, tehát nem arany...utánajárok hogy milyen anyag.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!