Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan üveg (7 db)

Hol lehet olyan "baba az autóban" táblácskát venni, amit nem az üvegre kell ragasztani, hanem tapadókoronggal lehet rögzíteni?

Nem rakhatjuk rá a céges autóra a matricát, de megnyugtatna ha lenne figyelmeztető jel az autón, hogy gyerekkel vagyunk, hát ha jobban figyelnek az autósok.

Legjobb válasz: A tescoban és a brendonban is van. :o)

A tescoban és a brendonban is van. :o)
A kérdező hozzászólása: Nos a véleményed sem engem, sem a kedves válaszolókat nem érdekelte, úgyhogy nyugodtan megtarthatod magadnak. Ha érdemben nem tudsz válaszolni a kérdésre, ne fáraszd magad azzal hogy feleslegesen irogatsz. Nem, nem akarom hírdetni, hogy gyerekem van, de szeretem a gyerekeim, nem óvóm õket túl, de ha csak ezen múlik egy baleset elkerülése, hogy az autós, figyelmesebben, és lassabban vezet, és körültekintõen elõz, akkor miért ne tehetném ki a figyelmeztetõ jelet? Mert téged zavar?! Érdekes gondolkodás módod van... Többieknek köszönöm a válaszokat!
ezért hátrányos, hogy az írást nem lehet hangsúlyozni, nem vagyok se mérges se ideges, csak egyszerûen tényleg nem értem az egészet, és nem tudtam egyszerûbben megfogalmazni azt a három kérdõjelet ami a fejemben van a témával kapcsolatban, valamint azokkal kapcsolatban, akik ezt tényleg kirakják az autójukra
Hû, de frusztrált vagy, kedves utolsó. :) )))) Igen érdekes lelkiállapot, amikor ilyenek felhúzzák az embert. :) )
komolyan, ettõl a matricától én falnak megyek minek?!?! ha nem látok ilyen matricát a kocsin, akkor simán beleszaladok, mert hát úgy sincs benne gyerek? de ha látom a matricát, akkor gondolom magamban, hogy, na ebbe nem, mert ebben gyerek van? nooormális? ezek balesetek, senki nem akarattal csinálja, és egy nem-gyerekes autóba se száll bele senki szívesebben, mint egy gyerekesbe. vagy csak hirdetni akarod, hogy neked aztán van egy gyereked? jeee
Épp azt mondta a kérdezõ, hogy tapadókorongosat szeretne. :)
Igen, mi most vettünk a tescoban, elég sokféle kapható. :)
A kérdező hozzászólása: tényleg? de jó:) megnézem
6-os kérdezõnek: ha belemész az autómba, amiben épp a kisgyerekemet szállítom, akkor kiszállok és ott helyben agyonlõlek. ez a különbség.

Hol lehet olyan szemüveget kapni aminek sima üveg a lencséje?

Szerencsére nincs szükségem szemüvegre, de sokak mondják hogy nekik is csak azért van mert "divatos".Hol tudnék beszerezni egyet?

Legjobb válasz: Optikában. Kiválasztod a keretet és dioptriás lencse helyett simát rakatsz bele. (nem csináltam még ilyet, de gondolom így kell)

Optikában. Kiválasztod a keretet és dioptriás lencse helyett simát rakatsz bele. (nem csináltam még ilyet, de gondolom így kell)
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszi.:)

Hogyan lehet pénzt beletenni úgy összetekerve pálinkás üvegbe? Vagy hol csinálnak olyat?

Legjobb válasz: Lesz benne pálinka is? Akkor kis összezárható szájú átlátszó tasakba. És miután elfogyasztották az italt, az üveget összetörve kiveszik a zacsit, amiben ugye nem ázott el a pénz. Ha jól értettem erre gondoltál...

Lesz benne pálinka is? Akkor kis összezárható szájú átlátszó tasakba. És miután elfogyasztották az italt, az üveget összetörve kiveszik a zacsit, amiben ugye nem ázott el a pénz. Ha jól értettem erre gondoltál...
A kérdező hozzászólása: http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/296110_167003.. Köszönöm a választ. Ez is jó ötlet, de ilyenre gondoltam.
Ennek az üvegnek szerintem nyitható az alja...nem sima pálinkás üveg.... De ha valaki nagyon ügyes meg tudja csinálni, mint azok, akik üvegben rakják össze a hajómaketteket...


Hol lehet olcson lencse nelkuli szemuvegkeretet venni, vagy olyat amiben csak szimpla uveg van?

Nagyon tetszenek a vekony keretu, szemnel vekony teglalap alaku szemuvegek (tehat nem ilyen irto vastag lencse nelkuliek amik most divatban vannak), en is szeretnek, de "nincs mire", mert semmi baj a latasommal.

Legjobb válasz: Talán a claire's.ban, bár ott lehet, hogy csak olyan van amik most divatosak (vastagak), de azért nézz körbe.

Talán a claire's.ban, bár ott lehet, hogy csak olyan van amik most divatosak (vastagak), de azért nézz körbe.
A kérdező hozzászólása: Koszi. :)

Hol tudnék szerezni olyan üvegeket amiket így be lehet festeni? (kép)

http://www.google.com/imgres?hl=en&gbv=2&tbm=isch&tbnid=mUB0..

Legjobb válasz: Kreatív hobby üzletekben http://www.kreativhobby.hu/webshop_list.php?search=%C3%BCveg..

Hol lehet venni olyan üveg lapot ha eltörik, ami a mikróban van?

Mert oda azért nem mindegy, hogy mit teszünk. Eddig én még sehol nem láttam, ilyen "pót üveg lapot, vagy tálcát", vagy mit. :))

Legjobb válasz: Még nem tört el hál' Istennek, mert vigyázok rá, csak úgy érdeklõdtem. :))

A kérdező hozzászólása: Még nem tört el hál' Istennek, mert vigyázok rá, csak úgy érdeklõdtem. :) )
Szia! Én már többször eltörtem ( a mi mikrónkba 7000 ft egy tányér) és nekem az üveges vágott egy kerek lapot:) )) alulra csinált is egy vájatot, mint a réginek volt. Ilyen vastag üvegbõl van, nem tudom mibõl de bírja a hõt. néhány száz forintból megúsztam:) De amúgy elsõ hozzászólónak igaza van, pl egy lapos tányért is odatehetsz, vagy mikrózható mûanyagot
nézz szét a teszvesz.hu-n.Ott lehet sok olyan dolgot venni olcsón, amit máshol nem bíztos, h megtalálsz.
Megkérdezem, hogy miért is nem mindegy, hogy mit teszel oda? :) Egy egyszerû üvegtányér tökéletesen megfelel oda (persze, ha nem passzol, az már a rosszabbik dolog :) ) Amúgy a mikró szervizét hívd fel, õk tudnak segíteni neked ez ügyben.

Hol tudok venni Budapesten mézadagoló pumpát? Olyat amit az üvegre lehet tekerni.

Legjobb válasz: Ha van valami rendezvény és ott van méz áruló bódé akkor ott tudsz venni vagy ha van méhészeti bolt akkor ott. Vagy olyan helyeken ahol árulnak mézet.

Ha van valami rendezvény és ott van méz áruló bódé akkor ott tudsz venni vagy ha van méhészeti bolt akkor ott. Vagy olyan helyeken ahol árulnak mézet.
Piacokon a mézeseknél nagy eséllyel találsz, vagy ha nincs is nekik, biztos tudnak tippet adni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!