Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olyan (3024 db)

Szezámos mézes csirkét szeretnék csinálni a recept amit elolvastam azt írja hogy kell bele kínai öt fűszer keverék! Hol lehet olyat kapni? és tud e valaki olyan receptet ami nem írja ezt a fűszert bele?

Legjobb válasz: Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket,de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke

Szia. Azt nem tudom hol lehet kapni olyan keveréket, de én ez alapján a recept alapján szoktam csinálni és nagyon finom http://www.nosalty.hu/recept/kinai-szezammagos-csirke
Szeretem az ilyen hozzászólásokat, mint az utolsóé. Segíteni nem tud, de azért idejön kötekedni. Ízlés szerint. Aki szokott fõzni, az eltudja találni és gondolom közben meg is kóstolja. Olyan meg úgysem lesz soha, mint a kínai éttermekben szokott lenni.
Én is elsõ válaszoló linkje alapján készítem, nagyon finom. Kínai 5 fûszerkeveréket még nem is láttam.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen sokat segített a recept mert már azt hittem h meg se tudom majd csinálni holnap!! még egyszer köszönöm
Azért mégis konkretizáljuk már "ketchup, chili (erõs pista) méz" arányai? Hogy olyan izû legyen, mint a kínaiba (nem csípõs)?
Nagyon egyszerû az arány: ahogy szereted, ennyi...
Ha nem szoktál saját fûszer keveréket használni, nyugodtan csináld például kentucky keverékel, az is mézes és jó, Kotányi féle.
Úristen hogy lehet ezt kötekedésnek felfogni?!:O A kérdés meg lett válaszolva, a Kérdezõnek megfelelt.Én böngésztem a neten és találtam egy olyan receptet, ami elnyerte a tetszésem és mivel 2-en is írták itt, hogy szokták csinálni, az Nekem már elég ajánlólevél.S belekérdeztem. Nem értem hol itt a baj.
A linkelt recept nagyon jó, de legközelebbre: a Culinarisban néhány száz (3-500Ft) lehet venni kínai ötfûszer keveréket, és elég sokáig elég. :)

Hol lehet olyan menstruációs naptárat letölteni amiben a szeretkezések időpontját is jelölni lehet? (valamelyik keresőnek, talán a Chrome-nak van ilyen, de hol? )

Legjobb válasz: Olyan naptár amiben a tablettákat is kiszámolja hogy mikor van a szünet ugye, meg mikor kell h megjöjjön és rózsaszínnel lehet jelölni h melyik napokon volt szex.

A kérdező hozzászólása: Olyan naptár amiben a tablettákat is kiszámolja hogy mikor van a szünet ugye, meg mikor kell h megjöjjön és rózsaszínnel lehet jelölni h melyik napokon volt szex.
ciklus.hu ezt tudom ajánlani
excel? :D
A kérdező hozzászólása: nemtudom az excelt használni.
A kérdező hozzászólása: Ciklus.hu-n meg nem lehet bejelölni h mikor volt szex.
De igen, be lehet állítani. Én is azt használtam, amikor teherbe akartam esni és be tudtam állítani.

Hol lehet olyan autókat találni amiket a bank lefoglalt/visszavásárolt hitel nemfizetés miatt?

Legjobb válasz: Ilyet valóban nem érdemes venni, mert egyik ismerõsöm is nézegetett már ilyeneket, az tény hogy olcsóbb volt meg ugye új, de ezek többnyire leharcolt le strapált roncsok amikre még bizony költeni kell. Egyszer én is nézegettem ilyen autókat a neten meg személyesen is megnéztem és hát eléggé elsápadtam amikor 1-2 külsõre nagyon jó autót meg típusilag is jó autókat megláttam elég olcsón de amint belenéztem beindítottuk az eladóval meg ugye megnéztem a motorteret hát bizony ott lesápadtam. Ennél még egy használt autó kereskedõnél is jól lehet járni, mert ott jobbat kapsz. Mert ugye akinek elviszik az autóját auzt nem rögtön viszik el hanem leszerelik a rendszámtáblát meg hallottam olyat is bár lehet baromság hogy kerékbilincs is kerül rá, de a kulcs a gazdájánál marad még és addig tud benne olyan kárt okozni amit ugyan a bank nem érezne meg de ha már az övé nem lehet akkor másé sem dolog van ilyenkor, és megeshet hogy a bank ha lefoglalja nem törõdik vele elpasszolja és az új gazdája csináljon vele amit akar.

Ilyet valóban nem érdemes venni, mert egyik ismerõsöm is nézegetett már ilyeneket, az tény hogy olcsóbb volt meg ugye új, de ezek többnyire leharcolt le strapált roncsok amikre még bizony költeni kell. Egyszer én is nézegettem ilyen autókat a neten meg személyesen is megnéztem és hát eléggé elsápadtam amikor 1-2 külsõre nagyon jó autót meg típusilag is jó autókat megláttam elég olcsón de amint belenéztem beindítottuk az eladóval meg ugye megnéztem a motorteret hát bizony ott lesápadtam. Ennél még egy használt autó kereskedõnél is jól lehet járni, mert ott jobbat kapsz. Mert ugye akinek elviszik az autóját auzt nem rögtön viszik el hanem leszerelik a rendszámtáblát meg hallottam olyat is bár lehet baromság hogy kerékbilincs is kerül rá, de a kulcs a gazdájánál marad még és addig tud benne olyan kárt okozni amit ugyan a bank nem érezne meg de ha már az övé nem lehet akkor másé sem dolog van ilyenkor, és megeshet hogy a bank ha lefoglalja nem törõdik vele elpasszolja és az új gazdája csináljon vele amit akar.
Budaörsön az Auchan mellett. Én még nem vettem és nem tûnnek nagyon jónak, de ott rendeget autó áll egymás hegyén - hátán.
Egy újabb páciens, aki azt hiszi, hogy fél áron lehet megvenni a banki visszavett autókat... Emberek, higgyétek már el, hogy nem így van! Az összes, tehát még egyszer mondom: az összes autókereskedõ a banki autókra van rákattanva, és kemény licitálás megy minden autóra! Azt hiszitek, hogy nem nyomják fel az árakat annyira, hogy halandó ember már szólni se tudjon hozzá? Arról nem is beszélve, hogy magán ember (nem kereskedõ) nem fog lekoszosodott, lemattult, javítandó, festendõ autót venni, pedig a bankiak jellemzõen ilyenek. Mindre vár egy kis renoválás, amit a kereskedõ megcsinál, és utána szépen mehet a végfelhasználóhoz, aki boldog mert karcmentes, szép, tiszta autója van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :-)

A ház elõtti kocsifeljárót akarnám le "aszfaltozni, Hol lehet olyat megrendelni, s mennyi lenne annak nm2, vagy miben számolják?

olyan picit is meg csinálnak 30nm2-er lenne?

Legjobb válasz: - attól függ hol laksz - a környéken kell keresni útépítõ/fenntartó céget - ha van aki öntöttaszfalttal dolgozik, akkor avval kellene, ha nincs akkor aszfaltbetonnal - ára? legalább 3 centi vastagságot feltételezve négyzetméterenként 3-7 ezer forint - olyan picit is megcsinálnak

- attól függ hol laksz - a környéken kell keresni útépítõ/fenntartó céget - ha van aki öntöttaszfalttal dolgozik, akkor avval kellene, ha nincs akkor aszfaltbetonnal - ára? legalább 3 centi vastagságot feltételezve négyzetméterenként 3-7 ezer forint - olyan picit is megcsinálnak

Hol lehet olyan karkötőt venni ami olyan hogy rá lehet venni kisebb apróságokat?

Legjobb válasz: Az Avon-ból lehet rendelni olyan karkotot,bár az elozo 2 katalógusban nem volt benne,...

Az Avon-ból lehet rendelni olyan karkotot, bár az elozo 2 katalógusban nem volt benne, ...
Thomas Sabo
Én magamnak oldottam meg!:) vettem láncot csinaltam belole karkotot es medalOkkal díszítettem , de apum hozott nekem egy díszt Francia o. Ból! De engem mind dícsértek , hogy kreativ vagyok! Még süthetõ gyurmából is vsináltam rá cuccokat:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)

Hol lehet olyan szakmát tanulni mint amit JJ csinál a Gyilkos Elmékben?

Legjobb válasz: én úgy gondolom, hogy õ tulajdonképpen sajtószóvivõ. szerintem intézményi kommunikátorként el tudnál helyezkedni. de hogy hol lehetne olyat tanulni, azt nem tom:)

én úgy gondolom, hogy õ tulajdonképpen sajtószóvivõ. szerintem intézményi kommunikátorként el tudnál helyezkedni. de hogy hol lehetne olyat tanulni, azt nem tom:)

Hol lehet olyan cipőt venni 11 hónapos kisfiúnak, ami rámegy a magas lábfejére? Semmit nem tudok ráadni, csak olyan szandált, aminek a tetejet teljesen szét lehet szedni tépőzárral.

Legjobb válasz: Igazából az én gyerekeimnek is ilyen a lába. Olyan cipõket nézz, amik kis sportcipõk tépõzárral, azokat általában fel tudják venni. Viszont egyetlen megkötõs cipõt se tudtam a lábukra erõltetni, bár a lányom most 4 éves volt, és lehet megpróbálkozok vele, bár az oviban nem tudja magától megkötni.

Igazából az én gyerekeimnek is ilyen a lába. Olyan cipõket nézz, amik kis sportcipõk tépõzárral, azokat általában fel tudják venni. Viszont egyetlen megkötõs cipõt se tudtam a lábukra erõltetni, bár a lányom most 4 éves volt, és lehet megpróbálkozok vele, bár az oviban nem tudja magától megkötni.
Nem egyszerû a dolog, én is tudom, mert a fiamnak is magas a lábfeje, de a kislányomnak szerencsére már nem.Én is nehezen veszek bármilyen lábbelit a nagyfiúnak.A tépõzáras, széles orrú cipõk a nyerõk, sztem nézz körül üzletekben, én vettem már siesta cipõboltban, assoban cipõt a fiamnak, de kinai üzletben is volt hogy találtam neki valót.

Hol lehet olyan szemüveget venni, amin keresztül napfogyatkozást lehet nézni?

emélem, jó témához írtam... nem tudom ez mennyire természettudomány :)

Legjobb válasz: 1999. augusztus 11-én volt teljes napfogyatkozás Kis Hazánkban. Én erre jól emlékszem :) Boldog boldogtalan árulta ezeket a szemüvegeket. Nekünk is volt jó néhány... Hogy most hol lehet venni: Az OKK-OSSKI által bevizsgált és megfelelõnek talált napfogyatkozás nézõ szemüvegek gyártóinak, ill. forgalmazóinak neve, címe Elsõ Magyar Napvadász Kft. 1113 Budapest Bartók Béla út 152. Elek Sándorné Karcag Jókai u. 12. Advertisz Reklám Iroda Stúdió 1118 Budapest Köbölkút u. 39. Membrán GMK 1149 Budapest Egressy 108/B. CASMA-U-2000 Kft. 2040 Budaörs Akác köz 13. Carl Zeiss Hungária Optikai Kft. 1118 Budapest Bajmóci u. 11. Lázár Fix Bt. 1225 Budapest Nagytétényi út 236/c. Essilor Optika Kft 1047 Budapest Attila u. 72. Debreczeni Zoltán 1157 Budapest Nyírpalota u. 101. Castrum Ferreum Kft. 9800 Vasvár Alkotmány u 109. MikroVákuum Kft. 1147 Budapest Kerékgyártó u. 10. Vintage Kft. 1051 Budapest Sas u. 14-16. Forte Rt. 2600 Vác Vám út 3. Mágori Sándor 6800 Hódmezõvásárhely Hóvirág u. 2. PANNON GSM Rt. 2040 Budaörs Baross u. 165. SZ-G RAPIDUS Bt. 1155 Budapest Vasvári Pál u. 27. JUHÁSZ TRADE Kft. 1135 Budapest Róbert Károly krt. 84. Elsõ Magyar Napvadász Kft. 1113 Budapest Bartók Béla út 152. AVANGLION Bt. 1073 Budapest Barcsay u. 14. DM Drogerie Markt Kft. 2046 Törökbálint DEPO Pf.: 4. McDonald’s Kft. 1097 Budapest Gyáli út. 3/b. Puskás Tibor 6702 Sándorfalva Rózsa u. 37. GEMINI D.B. BT 1021 Budapest Tárogató u. 102 Trakis-Hetra Kft. 1078 Budapest István u. 10. BAUWAG BT. 1119 Budapest Pajkos u. 23/A/1. Hogy "holtszezonban" is lehet-é venni, az eléggé kérdéses :)

1999. augusztus 11-én volt teljes napfogyatkozás Kis Hazánkban. Én erre jól emlékszem :) Boldog boldogtalan árulta ezeket a szemüvegeket. Nekünk is volt jó néhány... Hogy most hol lehet venni: Az OKK-OSSKI által bevizsgált és megfelelõnek talált napfogyatkozás nézõ szemüvegek gyártóinak, ill. forgalmazóinak neve, címe Elsõ Magyar Napvadász Kft. 1113 Budapest Bartók Béla út 152. Elek Sándorné Karcag Jókai u. 12. Advertisz Reklám Iroda Stúdió 1118 Budapest Köbölkút u. 39. Membrán GMK 1149 Budapest Egressy 108/B. CASMA-U-2000 Kft. 2040 Budaörs Akác köz 13. Carl Zeiss Hungária Optikai Kft. 1118 Budapest Bajmóci u. 11. Lázár Fix Bt. 1225 Budapest Nagytétényi út 236/c. Essilor Optika Kft 1047 Budapest Attila u. 72. Debreczeni Zoltán 1157 Budapest Nyírpalota u. 101. Castrum Ferreum Kft. 9800 Vasvár Alkotmány u 109. MikroVákuum Kft. 1147 Budapest Kerékgyártó u. 10. Vintage Kft. 1051 Budapest Sas u. 14-16. Forte Rt. 2600 Vác Vám út 3. Mágori Sándor 6800 Hódmezõvásárhely Hóvirág u. 2. PANNON GSM Rt. 2040 Budaörs Baross u. 165. SZ-G RAPIDUS Bt. 1155 Budapest Vasvári Pál u. 27. JUHÁSZ TRADE Kft. 1135 Budapest Róbert Károly krt. 84. Elsõ Magyar Napvadász Kft. 1113 Budapest Bartók Béla út 152. AVANGLION Bt. 1073 Budapest Barcsay u. 14. DM Drogerie Markt Kft. 2046 Törökbálint DEPO Pf.: 4. McDonald’s Kft. 1097 Budapest Gyáli út. 3/b. Puskás Tibor 6702 Sándorfalva Rózsa u. 37. GEMINI D.B. BT 1021 Budapest Tárogató u. 102 Trakis-Hetra Kft. 1078 Budapest István u. 10. BAUWAG BT. 1119 Budapest Pajkos u. 23/A/1. Hogy "holtszezonban" is lehet-é venni, az eléggé kérdéses :)
Én hegesztõpajzs-üveggel néztem '99-ben, hegesztõtõl kaptam. Kérdezz meg egy hegesztõt, jobb ötletem nincs.
szemüveget szerintem sehol. hegesztõpajzsba való szûrõüveg, abbõl is az erõsebb (ívhegesztéshez való) fajta.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen; az a hegesztõs dolog még eszembe se jutott:) nem is hallottam róla :D sajnos én a '99-es fogyatkozásra nem emlékszem, mert még kicsi voltam, 6és fél :( anniyra sajnálom, mert én ilyen csillagászbarom vagyok XD de nyáron megyek Kínába heheee (najó nem, csak álmodom) :) azért mondjuk azt megnézném

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!