Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olvasni (134 db)

A NANA mangá hol lehet olvasni az interneten magyarul?

Legjobb válasz: Lehet hogy a válaszom fura lesz de szerintem ha mangát akarsz olvasni vedd meg hisz csak 2000Ft / db

Lehet hogy a válaszom fura lesz de szerintem ha mangát akarsz olvasni vedd meg hisz csak 2000Ft / db

Képviselõk 2007-2010 vagyonnyilatkozatát hol lehet olvasni?

Legjobb válasz: Teljesen felesleges elolvasnod, mind hazudozik benne.

Teljesen felesleges elolvasnod, mind hazudozik benne.
Bármelyik kamu oldalon.
Ki fizetne azért, hogy valamilyen manuális technikát népszerûsítsen, aminek nincs ismert "feltalálója"? Meg a fórumán felhasználóként miért hazudnának tök ismeretlen arcok, nekik is mind fizet valaki?
Na és vajon mennyit fizettek neki, hogy ezt mondja? Meg mi a tudományos magyarázata? Pont annyi baromságot hordanak ezek össze, mint a gyk ezósai.
Én ezt találtam a témában nemrég, nekem a többi cikke és a fóruma alapján hitelesnek tûnik a srác (valamelyik cikkében még képeket is rakott fel bizonyítékként xD). Próbálni nem próbáltam a dolgot, mert elégedett vagyok a méretemmel, de ha egyszer majd nagyon ráérek, akkor lehet kíváncsiságból kipróbálom. [link]
A mûtét veszélyes, ez a masszázs a tuti, nekem 7 centivel lett hosszabb tõle, és arányosan vastagabb is.
Ekkora baromságot... Mûtéttel is max 3-4 centivel lesz hosszabb.
Inkább ezt ajánlanám a figyelmedbe: [link]
A kérdező hozzászólása: Van:D
Miért, van erre 90ezred?
A kérdező hozzászólása: Várom!!!!!! Légyszí írj priviben :)
Pár éve én is voltam ilyen masszázson. 12 alkalommal kellett menni, összesen 90 ezer forint volt. De 15 centibõl, lett 22 :) Már nem is tudom mi volt a neve, de utána keresek.
Nos, akkor lehet, hogy a kérdésedet is oda kellett volna feltenni?
A kérdező hozzászólása: Itt írták többen, hogy sikerült .. a férfiak egészsége részlegben.
A kérdező hozzászólása: Pontosan..


Az acai berry bogyó tényleg segít e a fogyásban, és hol lehet olvasni róla?

Legjobb válasz: Nem segít. Ha lenne csodatabletta, akkor nem lenne kövér gazdag ember, fõleg kövér sztár. Diétázni kell és rendszeresen sportolni, csak az segít.

Nem segít. Ha lenne csodatabletta, akkor nem lenne kövér gazdag ember, fõleg kövér sztár. Diétázni kell és rendszeresen sportolni, csak az segít.
A kérdező hozzászólása: http://www.acaiberry.hol.es/ itt is lehet kapni tudom
Mindegy hol kapni mert semmit sem ér. Lefogyasztja...de csak a pénztárcádat.
Ha fizetsz érte, tõlem is lehet kapni.. bármit. Ami megnyitja a pénztárcádat. Mire hazudjam, hogy segíteni fog lefogyni?
Emberek! Értsétek már meg, nem kell annyit zabálni és mozogni sem árt. Nem kell annyit a telefonotokat bámulni.
itt a második "komment" reklámját azért figyelitek? acai tabletta!:D:D:D de jót mulatok!

Hol lehet olvasni a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár-vasútvonal történelméről?

A Wikipédiában semmi érdemi dolgot nem írnak a vasútvonalról, illetve a Google keresője sem képes érdemi találatokat kidobni a Pusztaszabolcs–Székesfehérvár-vasútvonal történelméről. Hol tudnék a vasútvonal történelméről részeltesen, részeltekbe menően olvasni?

Legjobb válasz: Mivel Sz.fehérvár megyeszékhely, gondolom kell ott lennie megyei könyvtárnak és megyei levéltárnak. Szerintem ott tudnak neked segíteni a kérdéseddel kapcsolatban.

Mivel Sz.fehérvár megyeszékhely, gondolom kell ott lennie megyei könyvtárnak és megyei levéltárnak. Szerintem ott tudnak neked segíteni a kérdéseddel kapcsolatban.
Pontosan. A Fejér Megyei Levéltárat megtalálod a Szent István téren a Belvárosban. Miért fikázza mindenki azt a szócikket? Annyira azért nem rossz...
A kérdező hozzászólása: Mivel a Wikipédia szócikkében a történelme szakaszban jóformán a napjaink történései vannak benne. Semmit sem lehet megtudni a múltról, például hogy mi történt a vasútvonallal az elsõ és a második világháborúban, illetve azok között. Illetve a Rákosi- és a Kádár-korszakban történt történések is érdekesek lehetnek, amiket a Wikipédia szócikke szintén nem ír le.
Túl sok a történt. Hát, annyit lehet tudni a szócikkbõl is, hogy az '50-es években 100 km/h-ra alakították a pályát, meg itt tesztelték a 260-as sínbuszt. A Kádár korszakban élte virágkorát a vonal, nagy teherforgalommal és viszonylag jó személyforgalommal (kb. mint most). Zichyújfalu és Börgönd állomások mindig tele voltak tehervonatokkal. Börgönd "Fehérvár Kelenföldje", sok teherkocsi volt Börgöndre állomásítva, Zichyújfaluban pedig az állami gazdaság és az Agrokomplex tehervonatai foglalták el a vágányokat. Seregélyesen 3 vágány volt, ott is mindig ácsorgott egy-két teherszerelvény.

Katolikus prédikációkat hol lehet olvasni interneten?

Legjobb válasz: Tessék parancsolni: http://palferi.hu/ Itt tölthetõk le a szentbeszédek és a többi alkalom szövege: http://palferi.hu/hanganyagok

Neten hol lehet olvasni könyvet ugy hogy az egész történet meg van?

Legjobb válasz: Többek között itt: http://mek.oszk.hu/

Többek között itt: http://mek.oszk.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm
1: Bár nem a kérdezõ vagyok, de köszi, végignéztem, jó kis dokumentumfilm. :)

Hol lehet olvasni valami átfogó tanulmányt a béres cseppről?

A nyolcvanas évek végén mutatott valaki egy kb. ötven oldalas átfogó tanulmányt a béres csepp kifejlesztéséről, összetételéről, sajnos azóta sem tudtam megszerezni. Most a weben keresek valami jó írást de eddig eredménytelenül.

Legjobb válasz: Valószínûleg azért nincs fent semmi, mert szakmai titok.

Valószínûleg azért nincs fent semmi, mert szakmai titok.
A kérdező hozzászólása: nem szakmai titok: Béres József részletessen leírta hogyan jutott el a nyomelem hiány tüneteinek a felismeréséig, hogyan készítette jóminõségû nyomelem pótlót növényeknek, és hogyan készítette, mi került a béres csepbe amit az ember számára állított össze. Gondolom számos orvosi tanulmáy, szakdolgozat foglalkozik a bÉres cseppel, és biztos van olyan ami az internetten is elérhetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!