Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olcsón vásárolni a babának, (2 db)

Lányok! Tudjátok hol lehet olcsón vásárolni a babának?

Tegnap bevásároltunk a Bippa Kft-nél (www.babaholmiolcson.hu) Tényleg minden azon az áron van, ahogy a neten is, segít?készek, nem drágák és nagyon aranyosak! Szerintem érdemes meglátogatnotok ?ket (ha még nincs elképzelésetek, hogy hol akartok a kicsinek megvenni a dolgokat) :) ) ) ) ) ) 28 hetes pocis

Legjobb válasz: szia, mi is ott vettünk meg egy csomó mindent, tényleg jó áraik vannak, kedvesek, segítõkészek. milyen babakocsit vettél?

szia, mi is ott vettünk meg egy csomó mindent, tényleg jó áraik vannak, kedvesek, segítõkészek. milyen babakocsit vettél?
Mi is ott vásároltunk sok mindent. Többek között babakocsit is. Giraffe Club a márkája és a 7, 5 hós kislányom imádja!!!!:) Arról nem beszélve, hogy hordozóval 42000Ft volt.
Nekem azt mondták az egyik szaküzletben, hogy ne vegyek kókuszmatracot, mert nem tehetek rá gumilepedõt, mivel a kókusznak az a lényege hogy szellõzzön.Ehelyett vettünk téli-nyári matracot, egyik fele téli, megfordítva nyári.Kicsit drágább is volt.
Mi 100 km-rõl mentünk fel ebbe a boltba, de nagyon megérte!
A kérdező hozzászólása: Szívesen, örülök, h segíthettem :) Õket találtam a legolcsóbbnak, pár hónapja már csak ezeket nézegetem! Mi tegnap megvettük a kiságyat, 4 részes kézzel(!) hímzett pamut ágynemûgarnitúrát, magyar bio kókuszmatracot, gumis lepedõt, pelenkázó szekrényt, arra a szivacsot, baldachivasat és ezért fizettünk 63.000 Ft-ot! Most ha mindezt megnézitek máshol, szerintem 80-100 E Ft alatt nem jöttök ki. A kiságy alap, de ha belegondoltok, szerintem fölösleges ilyen-olyan mintásat venni, mert mire értékelni tudná a díszét, addigra másik ágy kell a babónak. Köszi a babakocsimárkákat, mindjárt rájuk is nézek :) ))) Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy még ajándékot is kaptunk, aminek az ára egyenlõ azzal, h beautóztunk Bp-re és amúgy is kellett volna vennünk!
13:16-os vagyok.Én még "csak" 19 hetes vagyok és még nem merek bevásárolni.De jó nektek, olyan öröm lehet már hogy megvehettetek amit csak akartok.Jó lenne hogyha megmaradnának az árak mire mi megyünk:-))) Boldog babavárást!
Kár, hogy minden a fõvárosban van:(
De jó hogy ezt ide írtad!!!Én a kiságyon rökönyödtem le hogy a Brendonban ugyanaz ami itt is van mindennel együtt lenne 80.000 Ft.Majdnem háromszoros áron van ott mint itt.Köszi hogy belinkelted a weboldalt!!!
igen, ott vettünk. Top Rider 3 funkciósat. Külön merev mózese, bébihordozója van. Könnyû, késõbb kiváló sportkocsinak, és nem utolsó sorban nem annyira drága, mint más márkákban. Nekem fontos szempont volt, hogy kicsire össze tudjam csukni, és könnyû legyen a váza.Remélem beválik az elképzeléseim szerint. De nagyon tetszik! Fent van a honlapon is!
...ja és abban nincs autósülés, szúnyogháló, és esõvédõ sem...
húúúú...most nézem, ez tényleg olcsó.Az árban mûanyag, vagy gumikerék szerepel? Mi már megvettünk mindent, babakocsit nem találtam a környékünkön 70.000. forintnál olcsóbban...:-(
Mi is itt vettünk meg mindent! Tényleg nagyon rendesek és nem drágák! Nekünk bergon Jeck Pol babakocsit vettünk itt.
A kérdező hozzászólása: A babakocsit jövõ hónapban szeretnénk, de már kinéztük! A márkáját sajna nem tudom! Ti ott vettetek? Ha igen, melyiket?
Tényleg megéri, és úgy tudom szállitanak vidékre is.

Hol lehet Miskolcon olcsón vásárolni a babának, vagy nekem? Gumilepedőt hol lehet kapni?

Pl.: mellszívó, orrszívó, légzésfigyel?, stb?

Legjobb válasz: Tegel babaáruházban elég jók az árak, én sok mindent ott vettem. Figyeld az akciókat Tesco, Cora stb.

Tegel babaáruházban elég jók az árak, én sok mindent ott vettem. Figyeld az akciókat Tesco, Cora stb.
Szerintem a Tédel drága.A tescoban vagy a Corában.Valamikor a Brendonban is jobban megéri vásárolni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!