Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olcsón vásárolni (70 db)

Kínában?
A kérdező hozzászólása: Magyarország/Budapest
Ázsia. Keletitõl a 173E-vel kb. negyed óra alatt kiérsz. 3 emeletes áruház, egész jó cuccok vannak.

Lányok! Tudjátok hol lehet olcsón vásárolni a babának?

Tegnap bevásároltunk a Bippa Kft-nél (www.babaholmiolcson.hu) Tényleg minden azon az áron van, ahogy a neten is, segít?készek, nem drágák és nagyon aranyosak! Szerintem érdemes meglátogatnotok ?ket (ha még nincs elképzelésetek, hogy hol akartok a kicsinek megvenni a dolgokat) :) ) ) ) ) ) 28 hetes pocis

Legjobb válasz: szia, mi is ott vettünk meg egy csomó mindent, tényleg jó áraik vannak, kedvesek, segítõkészek. milyen babakocsit vettél?

szia, mi is ott vettünk meg egy csomó mindent, tényleg jó áraik vannak, kedvesek, segítõkészek. milyen babakocsit vettél?
Mi is ott vásároltunk sok mindent. Többek között babakocsit is. Giraffe Club a márkája és a 7, 5 hós kislányom imádja!!!!:) Arról nem beszélve, hogy hordozóval 42000Ft volt.
Nekem azt mondták az egyik szaküzletben, hogy ne vegyek kókuszmatracot, mert nem tehetek rá gumilepedõt, mivel a kókusznak az a lényege hogy szellõzzön.Ehelyett vettünk téli-nyári matracot, egyik fele téli, megfordítva nyári.Kicsit drágább is volt.
Mi 100 km-rõl mentünk fel ebbe a boltba, de nagyon megérte!
A kérdező hozzászólása: Szívesen, örülök, h segíthettem :) Õket találtam a legolcsóbbnak, pár hónapja már csak ezeket nézegetem! Mi tegnap megvettük a kiságyat, 4 részes kézzel(!) hímzett pamut ágynemûgarnitúrát, magyar bio kókuszmatracot, gumis lepedõt, pelenkázó szekrényt, arra a szivacsot, baldachivasat és ezért fizettünk 63.000 Ft-ot! Most ha mindezt megnézitek máshol, szerintem 80-100 E Ft alatt nem jöttök ki. A kiságy alap, de ha belegondoltok, szerintem fölösleges ilyen-olyan mintásat venni, mert mire értékelni tudná a díszét, addigra másik ágy kell a babónak. Köszi a babakocsimárkákat, mindjárt rájuk is nézek :) ))) Ja, és majdnem elfelejtettem, hogy még ajándékot is kaptunk, aminek az ára egyenlõ azzal, h beautóztunk Bp-re és amúgy is kellett volna vennünk!
13:16-os vagyok.Én még "csak" 19 hetes vagyok és még nem merek bevásárolni.De jó nektek, olyan öröm lehet már hogy megvehettetek amit csak akartok.Jó lenne hogyha megmaradnának az árak mire mi megyünk:-))) Boldog babavárást!
Kár, hogy minden a fõvárosban van:(
De jó hogy ezt ide írtad!!!Én a kiságyon rökönyödtem le hogy a Brendonban ugyanaz ami itt is van mindennel együtt lenne 80.000 Ft.Majdnem háromszoros áron van ott mint itt.Köszi hogy belinkelted a weboldalt!!!
igen, ott vettünk. Top Rider 3 funkciósat. Külön merev mózese, bébihordozója van. Könnyû, késõbb kiváló sportkocsinak, és nem utolsó sorban nem annyira drága, mint más márkákban. Nekem fontos szempont volt, hogy kicsire össze tudjam csukni, és könnyû legyen a váza.Remélem beválik az elképzeléseim szerint. De nagyon tetszik! Fent van a honlapon is!
...ja és abban nincs autósülés, szúnyogháló, és esõvédõ sem...
húúúú...most nézem, ez tényleg olcsó.Az árban mûanyag, vagy gumikerék szerepel? Mi már megvettünk mindent, babakocsit nem találtam a környékünkön 70.000. forintnál olcsóbban...:-(
Mi is itt vettünk meg mindent! Tényleg nagyon rendesek és nem drágák! Nekünk bergon Jeck Pol babakocsit vettünk itt.
A kérdező hozzászólása: A babakocsit jövõ hónapban szeretnénk, de már kinéztük! A márkáját sajna nem tudom! Ti ott vettetek? Ha igen, melyiket?
Tényleg megéri, és úgy tudom szállitanak vidékre is.

Peg perego prima pappa etetőszékhez szeretnék huzatot és biztonsági csatokat vásárolni. Hol lehet olcsón venni?

Találtam teszveszen, vaterán huzatot, de itt a fórumon valaki írta, hogy sima viaszos vászon asztalterít?b?l varrja a csaj. Vásárolt valaki t?le? Érdemes megvenni? Mert a Brendonban nagyon drága. És a csatokat hol keressem?

Legjobb válasz: Neked is szétment? Nem is értem, hogy szakadt igy el az ülés és a háttámla vonalánál, nem volt olcsó és egy éve használja. Kiváncsi vagyok én is:) mondjuk azt sem tudtam, hogy lehet huzatot venni rá a brendonban...

Neked is szétment? Nem is értem, hogy szakadt igy el az ülés és a háttámla vonalánál, nem volt olcsó és egy éve használja. Kiváncsi vagyok én is:) mondjuk azt sem tudtam, hogy lehet huzatot venni rá a brendonban...
A kérdező hozzászólása: Mi úgy kaptuk 2 gyereket szolgált ki, de a lábrészénél és az ülõrészénél teljesen szét van szakadva. Ezért nem vennék etetõszéket, csak huzatot. Igen, úgy olvasgattam van a brendonban, mintha 20.000 körül lenne az ára.
Én tálcát keresek ugyanehhez a típushoz. Ha látok valahol akár használtan is akkor írjatok légyszi.


Hol lehet olcsón jó bébiételt, italt vásárolni?

Legjobb válasz: mit jelent az olcsó? Egyébként a legolcsóbb bébiétel,ha te csinálod.Ha meg ritka alkalomra kell a kecskeméti jó áron van.

mit jelent az olcsó? Egyébként a legolcsóbb bébiétel, ha te csinálod.Ha meg ritka alkalomra kell a kecskeméti jó áron van.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)
2-es vagyok, most jöttünk az Auchanból, a Kecskemétibõl csak két fajta van ami 219, -Ft, a többi drágább. De mindkettõ 4 hónapos kortól adható.
Én a rossmanban szoktam venni a Hamé-s bébiételeket a gyünis 159, a fõzelék 235 szokott lenni, de van belõle bio is az valamivel drágább, meg a kecskemétit ha akciós.Az én kisfiam eddig mindegyiket megette.
A kérdező hozzászólása: Nekem is DM kártyám van, meg bababónusz. Csak nem tudom hogy mûködik. Majd kérek egy kis segítséget. :)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok. Köszi az infókat. Lackókám most öt hónapos és elkezdtem a hozzátáplálást anyatej mellé. 4 napja adok almát neki és több jön ki a szájából mint ami bemegy. :) Megpróbálnám még a bébiétel almát is, hátha azt jobban szeretné.
Én mindig Univerest vesze hol Auchan hol Tescóban mindig 220-250 körül veszem! Nekem is csak az üvegest eszi meg!
Mivel nekem sajnos csak az üvegeseket eszi meg, ezért már sok fajtát próbáltunk.A kecskemétit nem adom, mert azt mondják cukros, a Hamé-t pedig egyenesen kiköpte.Nekünk a DM-es babylove vált be.Szerintem nagyon jó az ára is, és ráadásul bio termék.A bébiitala szintén nagyon jó, 700ml-és 400ft körül van.A kicsi is nagyon szereti, és nagy a választék.
Legtöbbször a rossmannba veszek van rossmano kártyánk így szokott kedvezményes lenni.
A kérdező hozzászólása: Köszi akkor majd meg is nézem a hétvégén! Egyébként hol szokott legtöbbször akciós lenni?
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam hogy általában hol van legtöbbször jó áron, jó minõségû bébiétel, ital. Akár kecskeméti is lehet, de hallottam hogy esetleg DM-nek van saját márkás terméke?
A Kecskeméti most az Auchanban nagyon jó áron van, 219, -Ft.
6-os! Mindegyik bébiétel cukros ha raknak bele a kecskemétinek csak kb 10%-hoz raknak általában a gyümis húsoshoz. A bolognait, gesztenyés csirkét imádja a kislányom. Nincs benne cukor viszont raknak hozzá vasat.

Hol lehet olcsó kismama ruhákat vásárolni Pesten?

Legjobb válasz: Hát olcsón sehol. A H&M cuccai jók és még elfogadható áruak, a kismama turkálók szerintem elég drágák. Én 35 hetes vagyok és alig van kismama ruhám, annyi pamut cucc van mindenütt, hogy nekem az M-es és L-es ruhák pont jók, kényelmesek, csinosak.

Hát olcsón sehol. A H&M cuccai jók és még elfogadható áruak, a kismama turkálók szerintem elég drágák. Én 35 hetes vagyok és alig van kismama ruhám, annyi pamut cucc van mindenütt, hogy nekem az M-es és L-es ruhák pont jók, kényelmesek, csinosak.

Hol lehet olcsón/olcsóbban egyetemi könyveket vásárolni Budapesten?

Legjobb válasz: Minél olcsóbban? Elsõ lehetõség: az egyetem saját boltjában. Gyakran adnak kedvezményeket. 2. lehetõség: mondjuk az Eötvös kiadó köteteit az Eötvös pontokon kedvezménnyel lehet kapni egészen sokszor. Ugyanígy gondolom más kiadóknak is vannak kedvezményei. 3. lehetõség: antikvárium. El nem hinné az ember, miket lehet kapni. 4. lehetõség: rengeteg felsõbbéves adja el a könyveit, az egyetemi hirdetõfalon, ETR/Neptun fórumokban javallott böngészni. Ezek a legolcsóbb lehetõségek.

Minél olcsóbban? Elsõ lehetõség: az egyetem saját boltjában. Gyakran adnak kedvezményeket. 2. lehetõség: mondjuk az Eötvös kiadó köteteit az Eötvös pontokon kedvezménnyel lehet kapni egészen sokszor. Ugyanígy gondolom más kiadóknak is vannak kedvezményei. 3. lehetõség: antikvárium. El nem hinné az ember, miket lehet kapni. 4. lehetõség: rengeteg felsõbbéves adja el a könyveit, az egyetemi hirdetõfalon, ETR/Neptun fórumokban javallott böngészni. Ezek a legolcsóbb lehetõségek.

Hol lehet olcsón kártyafüggetlen telefont vásárolni?

Pécsi vagyok, olyan 30.000 körüli összeggel rendelkezem és kezd?, de új androidos készüléket vennék (Xperia Tipo, pl.) Media Marktba nem akarok menni, mert drága. Valahol a közelben nincs egy bolt, ahol jobbak az árak? Nem tudok semmit a vásárlásról, ha tudsz, légyszi segíts!

Legjobb válasz: Vannak pesti forgalmazók akik ún. másodkézbõl árulnak új telefonokat. Ezekkel annyi a "probléma" hogy nem dobozos kiszerelésben árulják hanem szinte csak telefon aku-töltõ kombóban és lehet hogy nincs is rá teljes körû gyári garancia. Pl. xxlgsm.hu, gsmline.hu, vipphone.hu ilyen helyeken lehet jóáron beszerezni telefonokat csak mindig el kell olvasni hogy mit vesz az ember. Rossz tapasztalaom még nem volt vele de jobb biztosra menni. Ha nem akarsz kártyafüggetlent akkor pedig bármelyik szolgáltatónál tudsz rendelni akár neten is "olcsóbban" házhozszállítással :)

Vannak pesti forgalmazók akik ún. másodkézbõl árulnak új telefonokat. Ezekkel annyi a "probléma" hogy nem dobozos kiszerelésben árulják hanem szinte csak telefon aku-töltõ kombóban és lehet hogy nincs is rá teljes körû gyári garancia. Pl. xxlgsm.hu, gsmline.hu, vipphone.hu ilyen helyeken lehet jóáron beszerezni telefonokat csak mindig el kell olvasni hogy mit vesz az ember. Rossz tapasztalaom még nem volt vele de jobb biztosra menni. Ha nem akarsz kártyafüggetlent akkor pedig bármelyik szolgáltatónál tudsz rendelni akár neten is "olcsóbban" házhozszállítással :)
A kérdező hozzászólása: Köszi, megy a zöld kéz :)

Nagykanizsán hol lehet olcsón fonalat vásárolni?

Szeretnék nyáron kötni valami szépet

Legjobb válasz: Nem tudom,hogy megnézed-e a kérdést. A múzeum téren,(de lehet,hogy az még Erzsébet tér) ahol a Marys esküvõi szalon volt,ott most méterárú bolt van.Nem drágák.Nézd meg,hátha találsz kedvedre valót,a bolhapiacon is megnézheted,sokszor van tiszta új gombolyag is.A Müllerben drága.A Pumukli méterárú nem tudom milyen árakkal dolgozik...

Nem tudom, hogy megnézed-e a kérdést. A múzeum téren, (de lehet, hogy az még Erzsébet tér) ahol a Marys esküvõi szalon volt, ott most méterárú bolt van.Nem drágák.Nézd meg, hátha találsz kedvedre valót, a bolhapiacon is megnézheted, sokszor van tiszta új gombolyag is.A Müllerben drága.A Pumukli méterárú nem tudom milyen árakkal dolgozik...

Hol lehet csőfarmereket vásárolni olcsón? Ha lehet, akkor Budapesten és környékén.

Legjobb válasz: pl: Ázsia Centerben --> kb 2500-4000 ft-ig.

pl: Ázsia Centerben --> kb 2500-4000 ft-ig.
szerintem ólcsón sehol sem.
Igaza van az elõzõnek. Én a Tally Weijl-ben látta 6000-ért úgy hogy levolt árazva :SSS Sztem a 6000 se olcsó.
*láttam
Turkáló. Nagyon jó minõségû nacikat lehet találni. Csak nyitott szemmel kell járni. :)

Balatonfüreden mit lehet csinálni fürdésen kívül? És ugyanott hol lehet olcsón élelmiszert vásárolni?

Tudom van görögfalu, de azt hallottam, hogy az este hangulatos, mi pedig egy babával megyünk, aki 8-kor már alszik.

Legjobb válasz: A kikötõben van a balaton legnagyobb vitorlása,és Tihany is csak egy köpésre van.Nagyon szép hely.A görögfaluban voltam,szerintem nem olyan nagy szám.Görög stilusban épült fehér házak,amik valójában ilyen csili-vili ruha shopok és hasonlók.

A kikötõben van a balaton legnagyobb vitorlása, és Tihany is csak egy köpésre van.Nagyon szép hely.A görögfaluban voltam, szerintem nem olyan nagy szám.Görög stilusban épült fehér házak, amik valójában ilyen csili-vili ruha shopok és hasonlók.
A kérdező hozzászólása: Tihanyban voltunk két éve. Azért köszi! A görög házakat meg átfestették színesre, így már nem is görögösek. Nem is értem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!