Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olcsón nyaralni (3 db)

Lopar Rab szigetén homokos, s van ott sok szállás norm áron.
hát nem tudom már, keresõbe írd be h lopar szállások...
http://adriahouse.com/hu/01.html Nem próbáltuk még, de tervezzük. Ez egy bababarát kemping.
Mi Porecben voltunk. Utazóágyat vinni kell, de olcsó. http://www.grandtours.hu
A kérdező hozzászólása: Jol hangzik de hol tudok ott szállást találni?Valamilinket tudnál irni nekem?

Hol van fehér homokos kristálytiszta vizű tengerpart ahova aránylag olcsón lehet menni nyaralni?

4-6 f? menne bármilyen ötletet szívesen várok akár az oda vissza útra akár helyszín akár szállás lehet?ségre el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Akkor javítom: "aránylag" üti. Ha sima homokos tengerpartot kérdezett volna, az más lenne, de "fehér homokos kristálytiszta vizû tengerpart" volt megjelölve, ami tipikusan milliomosok által látogatott hely. Amúgy, miért nekem válaszoltál és nem a kérdezõnek? ...és miért nem ajánlottál valami "olcsó" helyet pl. Bora-Borán??

Akkor javítom: "aránylag" üti. Ha sima homokos tengerpartot kérdezett volna, az más lenne, de "fehér homokos kristálytiszta vizû tengerpart" volt megjelölve, ami tipikusan milliomosok által látogatott hely. Amúgy, miért nekem válaszoltál és nem a kérdezõnek? ...és miért nem ajánlottál valami "olcsó" helyet pl. Bora-Borán??
Már miért ütné? Írta, hogy "aránylag olcsón"...
Bizony, jól írta az elõzõ!! A "fehér homokos tengerpart" nem az "olcsójánosaoknak" fenntartott hely!
A kérdésedet üti az "olcsó" megjelölés!!
A kérdező hozzászólása: ahhoz képest h fehér homokos tiszta vizû tengerpart ahhoz kéne olcsóbb mert nem mindegyiknek ugyanolyan az ára nem azt kértem h köss bele mindenkibe hanem h adj ötletet
esetleg nézd meg a zöldfoki szigeteket. az év minden szakában érdemes odamenni. vagy ha bevállalósak vagytok, fiatalok, akkor thaiföld. a jegy drága, de ha idõben megveszitek kifizethetõ, és ott hetekig el lehet élni 150 ezer forintból, ha nem kell luxus.
Cipruson a Nissi Beach, igazi fehér homok és kristálytiszta tenger.Ez van a legközelebb ami igazán szép és tényleg fehér homokos.Nekem ez a strand tetszett eddig Európában a legjobban.
Nissi Beach Cipruson valóban megfelel a fehérhomok, kristálytiszta tenger kritériumoknak, DE! millióan vannak, mondhatni szó szerint megmoccani sem lehet, ami számomra eléggé visszavett az érzésbõl. Ha valakit ez nem zavar akkor jó lehet, mert annyira nem drága (de nem is olcsó).

Hol lehet viszonylag olcsón nyaralni külföldön?

4 személyes család (17-19 éves gyerekek)

Legjobb válasz: keress rá bulgáriai utakra-baromi olcsó(persze itt is találsz drágábbat is)mondjuk néhány szolgáltatáson meglátszik ez az ár...ja és Görögország, ha apartmanos de ezekkel vigyázni kell, itt is a minõség rovására mehet..

keress rá bulgáriai utakra-baromi olcsó(persze itt is találsz drágábbat is)mondjuk néhány szolgáltatáson meglátszik ez az ár...ja és Görögország, ha apartmanos de ezekkel vigyázni kell, itt is a minõség rovására mehet..
Mi múlt évben kb. 100 ezerért nyaraltunk 10 napot hárman Erdélyben, Hargitafürdõn egy panzióban. Gyönyörû helyen, 100 km-es körzeten belül Erdély legszebb részei. Bátran ajánlom. Hargitafürdõ, Csiki panzió
Tunézia egész olcsó szokott lenni. Vagy nézelõdj pl itt: http://www.kartagotours.hu/
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!:D
Szerbiában
Szerbia-Montenegró valamint Buogária!és sztem szépek is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!