Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet olcsó, de csinos (3 db)

Hol lehet venni olcsó, de csinos kismama ruhákat Budapesten?

Legjobb válasz: Nézz be 1-két aukciós oldalra mint pl. vatera,teszvesz! Használtan és újonnan is kaphatsz ruhákat,és még csak el sem kell menned érte! Én is ott vásároltam,és jók!

Nézz be 1-két aukciós oldalra mint pl. vatera, teszvesz! Használtan és újonnan is kaphatsz ruhákat, és még csak el sem kell menned érte! Én is ott vásároltam, és jók!
Én vettem a Corában is jó dolgokat, de egy sima butikban is sok jó felsõt lehet kapni, ugyanis a mostani divat nekünk kedvez! Már 1-2000 Ft-ért is vettem cuccokat, de direkt nem kismamaboltban, mert ott minden sokkal drágább. Egy sima kínaiban is sokszor találni megfelelõ ruhákat, olcsón. 22 hetes kismama
szia Én pont tegnap voltam egy csajszinál, õ varrja a cuccokat. Nadrágok, felsõk, övek, kosztümök. Viszonylag (üzlethez képest fel árban. Pl. gatya: 4-5 e, az öv 1300. Ha kell priviben írj, és elküldöm a számát. Egyébként a 11 kerben van.

Hol lehet enyhén ribis, de csinos ruhákat venni olcsón?

Kivágott, csipkés felsők, rövid, nőies szoknyák, rózsaszín farmer, ilyenekre gondolok.

Legjobb válasz: A nõies és a ribis nem fér meg együtt. Vagy csak nõies vagy csak ribis. TallWeijlben sok ribis ruhát találsz. De kinek mi a ribis. Szerintem azok. Nõieset meg találsz mondjuk H&M-ben, Orsayben, turikban is.

A nõies és a ribis nem fér meg együtt. Vagy csak nõies vagy csak ribis. TallWeijlben sok ribis ruhát találsz. De kinek mi a ribis. Szerintem azok. Nõieset meg találsz mondjuk H&M-ben, Orsayben, turikban is.
Nagyjából bárhol. A csipkés ruhadarabok még mindig elég nagy divatnak örvendenek, tehát ha végigmész egy plázában, a C&A-tól kezdve, a Stradivariuson át a Zaráig megtalálhatod õket. Rövid szoknyákkal ugyanez a helyzet, a H&M-ben jártam nemrég, ott elég sok van, de gondolom, máshol is. Rózsaszín farmert nagy valószínûséggel a NewYorkerben találsz. Nézd meg ezeknek a boltoknak a honlapját, vagy a shopping.hu-n keresgélj, ott be tudsz állítani csomó mindent keresésnél, így könnyebb.
szerintem meg a viselõjétõl és az összeállítástól lesz "ribis" Én is hordok rózsaszín rövidnadrágot, mégsem érzem magam annak. A kérdésre válaszolva, ezeket tényleg meg lehet találni kínaiktól kezdve New Yorkerig... Ki kell mozdulni a vásárláshoz:D
nekem a nõies, csinos és a ribis nem fér össze. ami csinos, az nekem nem ribis.

Hol lehet Pesten olcsó (olyan 500- 1000 ft körül) de csinos sálakat venni?

Eddig még egyedül csak a Cosmos- ban találtam olcsó sálakat, bár el sem hittem, mert ott a ruhák is elég rossz min?ség?ek, de a sálak jók voltak!!! :-)

Legjobb válasz: Nyugati aluljáró :)

Nyugati aluljáró :)
takko-ban 1 hete vettem 800ft-ért , akkor elég sok akcios volt, tegnap meg a claire's-ben láttam akciót, elég sok sál volt egy polcon meg ékszerek és bármilyen ár volt rá irva ha 3-at veszel csak 1500ft:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!