Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet neten (888 db)

Mik a tyúktartás általános szabályai? Mekkora hely kell stb? illetve hol lehet neten megtalálni hogy GYőrben családi házas részen mennyit lehet tartani? Hol van erről szabály a neten?

Legjobb válasz: Gyõri önk. rendelet az állattartásról: https://jogtar.gyor.eu/node/2787 A feltételek attól függnek, hogy akarod tartani (pl. mélyalmos, ketreces). Mindenre kiterjedõen képtelenség teljeskörû leírást adni.

Gyõri önk. rendelet az állattartásról: https://jogtar.gyor.eu/node/2787 A feltételek attól függnek, hogy akarod tartani (pl. mélyalmos, ketreces). Mindenre kiterjedõen képtelenség teljeskörû leírást adni.
A kérdező hozzászólása: igazából csak saját "használatra"
Háztáji tartásra, csak az állatok védelmérõl szóló törvény vonatkozik: http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99800028.TV A legjobb, ha nappal kapirgálhatnak az udvaron. A tyúkól min. 0, 5 m2/tyúk alapterületû legyen. Ülõrúddal, ami 3-5 cm széles íves (lehet 5-10 cm ármérõjû rúd háncsolt ág is, de semmiképpen ne szögletes), tyúkonként ~20-25 cm hosszra tervezd. Ne legyen huzatos, és nyirkos! 10 tyúkonként 1-2 tojófészket (oldalán nyitott doboz), amit lehetõleg árnyas részre helyezz, és célszerû 20 cm-es lábra állítani..
Az lemaradt, hogy az ülõrudat 30-40 cm magasra helyezd.

Hol lehet neten petárdát venni?

Nem kell az oltás tudom, hogy tilos, de nem magyarországon élek, de itthon nagyon drága.

Legjobb válasz: hol lehet neten petardat venni ezt nem ertem...en sem elek magyaro. majd a varosi vasarban megveszem

hol lehet neten petardat venni ezt nem ertem...en sem elek magyaro. majd a varosi vasarban megveszem
pyroshop ird be gugliba
Ausztria, Szlovákia sarki bolt! :)
Nálam:D Milyen kellene ko201 tõl van 2o209 ig minden és labombám is van ami kell:)
Uccsó válaszolónak: Tudnál kiszállítani?


Hol tudok olcsón (nekem az olcsó jócskán 2000 Ft alatt van) Black Veil Brides-os és One Ok Rockos poszterhez jutni? Vagy hol lehet neten rendelni?

Legjobb válasz: Bravo-ban, néha lehet találni Black Veil Brides-os posztert. Posztert rendelni viszont... 2000 alatt biztosan nem tudsz.

Bravo-ban, néha lehet találni Black Veil Brides-os posztert. Posztert rendelni viszont... 2000 alatt biztosan nem tudsz.
A kérdező hozzászólása: Bravoból fogtam már ki jó posztert, de szerintem BVB még eddig nem nagyon volt, mondjuk nem igazán szoktam Bravot venni mert egy rakat fos, és p*csáknak való, csak, ha látom, hogy van benne valami jó cikk, poszter, vagy ajándék. xÐ Azért köszi. :"D

Hol lehet neten megrendelni a rockinform nevű magazint?

Legjobb válasz: Hát az újságban van megrendelõszelvény, én régen úgy csináltan. neten szerintem e-mailben, de nem biztos.

Hát az újságban van megrendelõszelvény, én régen úgy csináltan. neten szerintem e-mailben, de nem biztos.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

Hol lehet neten könyveket letölteni? Kéne egy oldalcím ahol van ilyen. Neten szeretnék könyveket olvasni de eddig nem találtam konkrét oldalt!

Valami olyan oldalra lenne szükségem amihez nem kell programot letölteni!(Ha ilyen lehetséges várom a válaszokat)

Legjobb válasz: szia! www.pirateclub.hu csak regisztrálnod kell és van egy olyan letöltési fórum hogy e-books&tutorials van oylana mit le kell tölteni de soknál pdf címet ad meg.

szia! http://www.pirateclub.hu csak regisztrálnod kell és van egy olyan letöltési fórum hogy e-books&tutorials van oylana mit le kell tölteni de soknál pdf címet ad meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ megpróbálom
A kérdező hozzászólása: szia!Hogy lehet használni?regisztráltam, belementem abba hogy keresés, beírtam a címet, kiadta, data-s kódot adott meg:(
A kérdező hozzászólása: már rájöttem xd

Hol lehet neten találni 20 évvel ezelőtti augusztusi újságot?

Bocsánat,de nagyon fontos és itt van a legtöbb tájékozott ember.

Legjobb válasz: Szia, az Országos Széchenyi Könyvtár honlapján van egy olyan lehetõség, hogy egy szulinapi kiadványt állítanak össze egy adott év ujsagjaibol. (napra pontosan) Persze ez pénzbe kerül, nem tudom, ilyesmire gondoltal-e. Oszk.hu, bocs de nem tudok linkelni mert telorol írok.

Szia, az Országos Széchenyi Könyvtár honlapján van egy olyan lehetõség, hogy egy szulinapi kiadványt állítanak össze egy adott év ujsagjaibol. (napra pontosan) Persze ez pénzbe kerül, nem tudom, ilyesmire gondoltal-e. Oszk.hu, bocs de nem tudok linkelni mert telorol írok.
Esetleg a városi könyvtár olvasótermében találhatsz , kérni kell és elõveszik neked.
szerintem, ha konkrét újságot keresel, PL: Napló, akkor bemész a szerkesztõségbe és az archívumból kikeresik neked De elõbb nem árt érdeklõdni telefonon, ne potyára utazzál.
Könyvtárban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)
Vaterán még régebbieket is árulnak.

Mikor folytatódik a Gossip Girl 6. évada, és hol lehet neten leghamarabb megnézni?

Az sem baj, ha felirat nélkül, angolul:)

Legjobb válasz: Amerikában október 8-án lesz a premier. Nálunk gondolom 1 nappal utána már meg lehet nézni, igaz felirat nélkül. Arra még várni kell pár napot. Torrent oldalkon biztos fent lesz. Én már nagyon várom :)

Amerikában október 8-án lesz a premier. Nálunk gondolom 1 nappal utána már meg lehet nézni, igaz felirat nélkül. Arra még várni kell pár napot. Torrent oldalkon biztos fent lesz. Én már nagyon várom :)
A kérdező hozzászólása: KÖszi:) Már én is nézegetem neten, de nem találom, pedig felirat nélkül is szívesen megnézném.. ha esetleg megtaláltad, átküldenéd a linket?:)
Ha nem találtad meg, akkor itt meg tudod nézni felirat nélkül: ***** Hogy tetszett? :) * Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Megtaláltam közben :) Örültem, hogy van új rész, de valahogy olyan furcsa volt szerintem, pedig vártam...kicsit erõltetettnek tûnt. És neked?:)

Hol lehet neten rendelni olyan bilincset amit férfi kézre is lehet rögzíteni?

Nézegettem a webshopokat de azok a plüss borításosak állítolag kicsik a férfi csuklóra.Tapasztalatok valakinél??

Legjobb válasz: Nekem jó volt, nem volt kicsi, de kérdés, hogy a te párodnak milyen vastag a csuklója. Átlagos férfi csuklóra jók azok is.

Nekem jó volt, nem volt kicsi, de kérdés, hogy a te párodnak milyen vastag a csuklója. Átlagos férfi csuklóra jók azok is.
Rendvédelmi boltokban nézd. Azok mindenkire jók, csak mivel igaziak, ezért picit drágábbak is. (10E HUF) De ajánlom amúgy az ASP mûanyag tokos bilincseit, neten berendelve 35 dolcsi környékén mozognak - és még rózsaszín is van belõlük.:D
A kérdező hozzászólása: köszi :)
Jajj hagyd már azokat a plüss borításos mûanyag szarokat... egyszer vettünk olyat 10 percig bírta kb és szétszakítottam :D Tényleg jobban megéri egy igazi költeni és az nem is olyan röhejes mint az a plüss izé :P 18/F
A kötél jobb :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!