Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet nézni annak, hogy mely (2 db)

Hol lehet utánna nézni annak, hogy mely ultrahangos értékek számítanak normálisnak?

Létezik olyan táblázat, amelybe benne van, hogy milyen széls? érték között kell lenni kortól/terheeség idejét?l függ?en egy-egy ultrahangos eredménynek? BPD, OFD, HCm ABD1, ABD2, AC, FL...

Legjobb válasz: timmermann honlapján

timmermann honlapján

Hol lehet annak utána nézni, hogy melyik intézmény ill. szervezet mennyi állami támogatást kap/kapott?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.

Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az jó lenne...a nyíregyházi drogambulancia. Nagyon nem stimmel ott valami. Vaj van a fülük mögött, kb olyan a betegeknek, mint halottnak a csók, se egy pszichológus, se szakszerû kezelés, semmi. 2 ember dolgozik ott össz-vissz. Biztos vagyok benne, hogy csak az állami támogatás miatt mûködtetik az intézményt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!