Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet nézni annak, hogy (5 db)

Hol vagy hogyan lehet utána nézni annak, hogy be vagyok e jelentve?

Néhány hónapja dolgozom egy kis cégnél. Munkaszerződést is csak egy két hónappal kezdés után kaptam,de úgy hogy aláírtam, és mondta a területi vezető, hogy elviszi a nagyfőnökkel aláíratni,azóta sem kaptam vissza,pedig már többször kértem. A fizetésemet minden hónapban rendesen megkapom,de fizetés papírt nem adnak senkinek. Ezért szeretnék utánanézni hogy be vagyok e jelentve egyáltalán,de nem tudom hol lehet? Köszönöm!

Legjobb válasz: Okmányirodában csinálhatod meg az ügyfélkaput, vagy kormányablaknál. Elméletileg az orvosnak is látnia kell hogy rendezett-e a jogviszonyod.

Okmányirodában csinálhatod meg az ügyfélkaput, vagy kormányablaknál. Elméletileg az orvosnak is látnia kell hogy rendezett-e a jogviszonyod.
az önkormányzatnál ingyenesen csináltatsz magadnak egy ügyfélkaput és a tb bejelentsen kívül még egy csomó hasznos dolgot meg tudsz nézni rajta
http://www.magyarorszag.hu és azon belül van egy olyan, hogy TAJ nyilvántartással összefüggõ szolgáltatások. Sajnos itt csak ügyfélkapu regisztrációt követõen tudsz belemenni az ügyintézésbe, de, ha az van, akkor ott biztosan meg tudod nézni, hogy le vagy-e jelentve TB ügyileg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor szerintem bemegyek az önkormányzathoz ilyen ügyfélkapu regisztrációt csinálni, mert csak jó lenne tudni.
ez nagyon gyanús! ilyen nincs, hogy a fizetésdhez nem kapsz papírt, meg még munkaszerzõdésed sincsen!!!!!! azért használnak ki, mert hagyjuk magunkat !!!!!

Hol lehet utána nézni annak, hogy a progeszteron szint hogyan változik a mensi alatt?

Legjobb válasz: Szia! Értem,én a magamét tudom neked leírni,nálam a ciklus elsõ felében,a mensi 5.napján néztek,akkor alacsony érték volt,0,20 ng/ml,a doki szerint ez így megfelel. 19.napon néztek újra, akkor 36ng/ml volt.Ez nagyon jó értéknek felel meg,és ez jelezte,hogy volt tüszõérés és tüszõrepedésem,amúgy azt hiszem ez az érték 17ng/ml felett már jót jelent! remélem tudtam valamennyit segíteni vele! szió

Szia! Értem, én a magamét tudom neked leírni, nálam a ciklus elsõ felében, a mensi 5.napján néztek, akkor alacsony érték volt, 0, 20 ng/ml, a doki szerint ez így megfelel. 19.napon néztek újra, akkor 36ng/ml volt.Ez nagyon jó értéknek felel meg, és ez jelezte, hogy volt tüszõérés és tüszõrepedésem, amúgy azt hiszem ez az érték 17ng/ml felett már jót jelent! remélem tudtam valamennyit segíteni vele! szió
Az egyik honapon az orvos válaszol rovatban ezt írta egy nõgyógyász a progeszteron szintrõl: A normális érték a ciklus 19. és 23. napja között 21 ng/ml felett van, de optimális esetben 25-30 ng/ml feletti az érték.
Szia! Én úgy tudom, egyedül vérvétellel lehet, nekem néztek a ciklus elején, és a 19.napon amikor már a PÉ után voltam, mert ezáltal látja a dr.hogy volt e tüszõrepedésed.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyinek kell lennie az értékének a 20-22. napon illetve mensi elõtt 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
nekem a 3-ik napon 1, 99nmol/l, és a 21-ik napon pedig 51, 21nmol/l volt
Holdnaptárban, horoszkópprogramban is.
Nem. Keress rá a szóra.:)
A kérdező hozzászólása: Megtettem, azt hiszem, ha több szabadidõm lesz, akkor majd kiböngészem a tízezer találat közül, melyik is a megfelelõ, ami tényleg tud ilyet, és nem csak egy sima naptár. :) De most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye, hisz te sem tudod a választ, de azért köszi, hogy benéztél. XDD
A kérdező hozzászólása: Rendben. :)
bármelyik csillagászati program képes erre. Pl. Carte du Ciel... Free, multiplatform, profi és még magyarul is tud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudnál ajánlani egy konkrét honlapot, ami vissza tudja keresni a dátumot, és megmutatja az akkori holdállást?
Én meg tudom neked mondani...:)


Hol lehet utánna nézni annak, hogy mely ultrahangos értékek számítanak normálisnak?

Létezik olyan táblázat, amelybe benne van, hogy milyen széls? érték között kell lenni kortól/terheeség idejét?l függ?en egy-egy ultrahangos eredménynek? BPD, OFD, HCm ABD1, ABD2, AC, FL...

Legjobb válasz: timmermann honlapján

timmermann honlapján

Hol lehet annak utána nézni, hogy melyik intézmény ill. szervezet mennyi állami támogatást kap/kapott?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.

Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az jó lenne...a nyíregyházi drogambulancia. Nagyon nem stimmel ott valami. Vaj van a fülük mögött, kb olyan a betegeknek, mint halottnak a csók, se egy pszichológus, se szakszerû kezelés, semmi. 2 ember dolgozik ott össz-vissz. Biztos vagyok benne, hogy csak az állami támogatás miatt mûködtetik az intézményt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!