Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet nézni annak, (9 db)

Holdnaptárban, horoszkópprogramban is.
Nem. Keress rá a szóra.:)
A kérdező hozzászólása: Megtettem, azt hiszem, ha több szabadidõm lesz, akkor majd kiböngészem a tízezer találat közül, melyik is a megfelelõ, ami tényleg tud ilyet, és nem csak egy sima naptár. :) De most megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok ilyen hülye, hisz te sem tudod a választ, de azért köszi, hogy benéztél. XDD
A kérdező hozzászólása: Rendben. :)
bármelyik csillagászati program képes erre. Pl. Carte du Ciel... Free, multiplatform, profi és még magyarul is tud.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Köszi. Tudnál ajánlani egy konkrét honlapot, ami vissza tudja keresni a dátumot, és megmutatja az akkori holdállást?
Én meg tudom neked mondani...:)

Hol lehet annak utána nézni, hogy melyik intézmény ill. szervezet mennyi állami támogatást kap/kapott?

Legjobb válasz: Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.

Attól függ, milyen állami szervtõl. Elvileg annak az oldalán, aki a támogatást adta, pl NKA. De talán bizonyos szervezeteknek közhasznúsági jelentést is kell írni, és abban talán benne van. Melyik szervezet érdekel ? :) Hátha tudok segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, az jó lenne...a nyíregyházi drogambulancia. Nagyon nem stimmel ott valami. Vaj van a fülük mögött, kb olyan a betegeknek, mint halottnak a csók, se egy pszichológus, se szakszerû kezelés, semmi. 2 ember dolgozik ott össz-vissz. Biztos vagyok benne, hogy csak az állami támogatás miatt mûködtetik az intézményt.

Van-e olyan módszer ami a sim kártyát kijátszva fel lehet hívni magát a mobiltelefont? Hol lehet utána nézni annak a módszernek? Milyen módszerrel lehet tenni enne?

Körülbelül egy hete hajnalba egy ismeretlen számról felhívott valaki,akkor még a régi sim kártya volt benne,amit még annak idején a másik telefonomba kaptam a szervizt?l,tegnap délután kicseréltem a sim kártyát a vodafon-nál,teljesen új,és üres,és ma délután megint felhívott az az alak aki már a múlthéten hajnalba is zaklatott.Szóval valahogy ki tudja játszani a sim kártyát,és erre keresek válaszokat.Légyszi válaszoljatok !!!

Legjobb válasz: megtudta az új számod, ennyi

megtudta az új számod, ennyi
ez ugyan mint ha egy komodor64el hirtelen tudnák netezni semmi elõfizetés nélkül
Igen IMEI számmal azonosíthatják a telefont! Ki kéne próbálnod ha átteszed a kártyát egy másik telefonba, lehetõleg független és nem családtag nevén van, ha így is felhív akkor nem IMEI, akkor jobb ha vetetsz valakivel egy kártyát!
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti hozzá szóló : Imei számról hallottál már ?
a lényeg lemaradt, mit akart a pali?
ember ne legyél már ilyen sötét... hogy hívnának fel simkártya nélkül? persze beütöm hogy 3210, és akkor felhivok egy 3210es nokiát, nem?
A kérdező hozzászólása: Ez hol X akta már ? Hol van itt szó az ûrlényekrõl meg a különféle jelenségekrõl ? Csupán csak van egy kis kapu, amivel ki lehet játszani a sim kártyát, és a sim kártya nélkül is fel lehet tárcsázni magát a telefont
ez kezd X-akta lenni, szerintem itt már csak müldör segíts, megadjam a számát?
A kérdező hozzászólása: De már a régi lejárt, ismétlem lejárt sim kártyát is feltudta hívni 1hete, ma meg megint ugyan az az alak hívott fel, aki már múlthéten is, de ma reggeltõl már az új számomat használom, és így is fel tudott hívni, a hívás listába pedig semmi nyom nincs arról, hogy volt egy rejtett számmal fogadott hívásom...Ezt magyarázzátok már meg légyszíves !!!!
A kérdező hozzászólása: De nem mondtam meg senkinek az új számom, a telefon memóriának meg meg kéne jegyeznie, hogy volt egy rejtett számú hívásom, de a hívás listába semmi, hot üres,
A jelenség az alábbival magyarázható: Az új, vodás szám, amit vásároltál, azt korábban kiadták már egy személynek. Õ viszont X idõn belül nem töltötte fel a kártyáját, majd további 30 nap múlva a kártya hívószámát felfüggesztették (SIM-ét eldobhatta) , s most, egy késõbbi új készülékkel való értékesítés során ezt a hívószámot a rendszer újból kiadta, ezúttal neked! Az ismeretlen szám nem tudja, hogy közben tulajdonos váltás volt, csak azt tudja, hogy a korábbi szám kicsöng, majd átmenetileg nem volt kapcsolható, s végül megint kicsöng: nálad! Ez ellen nem tudsz mit tenni, mondd el neki a helyzetet!
. A jelenség neve paranoia, a kezelésében egészen szép eredményeket lehet elérni ha idõben elkezdik. .


esetleg valami infó? tök értelmetlen a kérdésed...
Szerintem elfelejtettél leírást adni vagy képet linkelni.
A kérdező hozzászólása: az ao no exorcist c rõl kérdeztem, és hogy kol lehet megnézni
Nem hallottam még arról, hogy az Ao no Exorcist címû animének lenne magyar szinkronja, lehet van, csak én nem tudok róla. Viszont magyar feliratosat biztos találsz az indavideo.hu-n. ;)
Vagy Letöltöd Nya-ról és keresel hozzá AA-n feliratot. Vagy fogod és leszeded a BD-t Uraharáról ilyen egyszeri. Amm ha animét akarsz nézni a magyar szinkront felejtsd el , egy kalap sz*r.
Indavideo-n megtudod nézni...v esetleg az AnimeAddicts-on is fent van :D

Hol vagy hogyan lehet utána nézni annak, hogy be vagyok e jelentve?

Néhány hónapja dolgozom egy kis cégnél. Munkaszerződést is csak egy két hónappal kezdés után kaptam,de úgy hogy aláírtam, és mondta a területi vezető, hogy elviszi a nagyfőnökkel aláíratni,azóta sem kaptam vissza,pedig már többször kértem. A fizetésemet minden hónapban rendesen megkapom,de fizetés papírt nem adnak senkinek. Ezért szeretnék utánanézni hogy be vagyok e jelentve egyáltalán,de nem tudom hol lehet? Köszönöm!

Legjobb válasz: Okmányirodában csinálhatod meg az ügyfélkaput, vagy kormányablaknál. Elméletileg az orvosnak is látnia kell hogy rendezett-e a jogviszonyod.

Okmányirodában csinálhatod meg az ügyfélkaput, vagy kormányablaknál. Elméletileg az orvosnak is látnia kell hogy rendezett-e a jogviszonyod.
az önkormányzatnál ingyenesen csináltatsz magadnak egy ügyfélkaput és a tb bejelentsen kívül még egy csomó hasznos dolgot meg tudsz nézni rajta
http://www.magyarorszag.hu és azon belül van egy olyan, hogy TAJ nyilvántartással összefüggõ szolgáltatások. Sajnos itt csak ügyfélkapu regisztrációt követõen tudsz belemenni az ügyintézésbe, de, ha az van, akkor ott biztosan meg tudod nézni, hogy le vagy-e jelentve TB ügyileg.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm, akkor szerintem bemegyek az önkormányzathoz ilyen ügyfélkapu regisztrációt csinálni, mert csak jó lenne tudni.
ez nagyon gyanús! ilyen nincs, hogy a fizetésdhez nem kapsz papírt, meg még munkaszerzõdésed sincsen!!!!!! azért használnak ki, mert hagyjuk magunkat !!!!!

Hol lehet utána nézni annak, hogy a progeszteron szint hogyan változik a mensi alatt?

Legjobb válasz: Szia! Értem,én a magamét tudom neked leírni,nálam a ciklus elsõ felében,a mensi 5.napján néztek,akkor alacsony érték volt,0,20 ng/ml,a doki szerint ez így megfelel. 19.napon néztek újra, akkor 36ng/ml volt.Ez nagyon jó értéknek felel meg,és ez jelezte,hogy volt tüszõérés és tüszõrepedésem,amúgy azt hiszem ez az érték 17ng/ml felett már jót jelent! remélem tudtam valamennyit segíteni vele! szió

Szia! Értem, én a magamét tudom neked leírni, nálam a ciklus elsõ felében, a mensi 5.napján néztek, akkor alacsony érték volt, 0, 20 ng/ml, a doki szerint ez így megfelel. 19.napon néztek újra, akkor 36ng/ml volt.Ez nagyon jó értéknek felel meg, és ez jelezte, hogy volt tüszõérés és tüszõrepedésem, amúgy azt hiszem ez az érték 17ng/ml felett már jót jelent! remélem tudtam valamennyit segíteni vele! szió
Az egyik honapon az orvos válaszol rovatban ezt írta egy nõgyógyász a progeszteron szintrõl: A normális érték a ciklus 19. és 23. napja között 21 ng/ml felett van, de optimális esetben 25-30 ng/ml feletti az érték.
Szia! Én úgy tudom, egyedül vérvétellel lehet, nekem néztek a ciklus elején, és a 19.napon amikor már a PÉ után voltam, mert ezáltal látja a dr.hogy volt e tüszõrepedésed.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Arra lennék kiváncsi, hogy mennyinek kell lennie az értékének a 20-22. napon illetve mensi elõtt 1-2 nappal.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
nekem a 3-ik napon 1, 99nmol/l, és a 21-ik napon pedig 51, 21nmol/l volt

Hol lehet utánna nézni annak, hogy mely ultrahangos értékek számítanak normálisnak?

Létezik olyan táblázat, amelybe benne van, hogy milyen széls? érték között kell lenni kortól/terheeség idejét?l függ?en egy-egy ultrahangos eredménynek? BPD, OFD, HCm ABD1, ABD2, AC, FL...

Legjobb válasz: timmermann honlapján

timmermann honlapján


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!