Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet motorosszánokat vásárolni és kb (1 db)

Hol lehet használt motorosszánokat vásárolni és kb. milyen áron?

Legjobb válasz: Itt vannak eladók: http://www.aukcioshaz.ah.hu/rotax_motorosszan_50694296.html http://motorosszan.lap.hu/Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a görkori miért kerül ennyibe?

Szivesen inline skate-znék de nem engedhetem meg magamnak mert nagyon drága egy pár görkoriért ahogy olvastam 70.000 ft,viszont azt hallottam hogy nagyon megéri a razor és a színe tetszik a legjobban.

3

Garage store-ban a lapokhoz tartozik smirgli papír?

5

Mit sportoljak?

Nagyon szeretnék freerun- ozni, csak nem tudom hogyan kezdjek neki. Mármint tudom, vannak ilyen klubbok, ahol csoportos edzés van, de én azt szeretném tudni, hogy nem tudnék olyan embert találni, aki egyedül tanítana engem???
Nem nagyon szeretek csoportban edzeni az a baj. :( És ezt az edzőt úgy gondoltam, hogy segít az erősítő edzésnél, vezeti + megtanít freerun- ozni. Szerintetek ez lehetséges??? :D Előre is köszönöm a válaszokat!!! :) Persze csak ha lesznek. :/
13/L

10

Elszeretnék menni mma-zni. Mi a véleményetek erről a klubbról?

East warriors mma gym békéscsaba!

0

Ajánlanátok jó bandázst boxhoz, thai boxhoz?

Van egy everlast 3m rugalmas bandázsom de nagyon foszlik nem akarok mégeggy ilyet mert drága és nem is nagyon jó. Ti milyet ajánlotok ami rugalmas és legalább 3m? A másik kérdés hogy érdemes 4m eset venni? Nem túl hosszú?

0

A TRX milyen sport? És kb mennyi egy hónapra az edzések ára? Tapasztalatok, vélemény jöhet!

Bnőmmel szeretnék járni rá :)
16/L

0

Kiröhögnének egy jóga vagy thai chi okatáson egy 12 éves fiút?

12 éves vagyok thai boxolok, sokat edzek és mellette érdekelne a meditáció meg ilyenek. Az ottani idösek nem néznékek hülyének engem hogy ott bénázok?

4

Gördeszkások, miért van ez? (lent van a kérdés)

Hogy lehet az, hogy sokkal jobban megy a varial-kickflip mint a kickflip? És sokkal jobban megy a fakie-bigflip mint a fakie bs 180 kickflip? Ha próbálok egy kickflipet akkor valahogy mindig elfordul 90 fokban, akármennyire is nem forgatom el, de a varial kickflip simán megy. Fakie bs 180 kickflip se nagyon ment, mer ha elfordultam testel 180 fokban, a deszka MINDIG továbbfordult 270 fokba és egyszerűen nem tudom megcsinálni azt a trükköt, de a fakie-bigflip meg simán megy. Miért van ez? hogy tudnám megoldani, hogy ne forduljanak tovább a trükkök??? (én mindent próbáltam)

3

Freestyle jégkorit hol lehet venni és mennyiért?

http://www.youtube.com/watch?v=1NaQdRm-dLg ami a 10. percnél van olyasmit szeretnék :) .

0

Ki vállalna be egy ilyet?

adnának bringát védőfelszerelést... Neki mernél indulni?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!