Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet motorosszánokat (1 db)

Hol lehet használt motorosszánokat vásárolni és kb. milyen áron?

Legjobb válasz: Itt vannak eladók: http://www.aukcioshaz.ah.hu/rotax_motorosszan_50694296.html http://motorosszan.lap.hu/Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez a bicikli teljes átalakítással jó dirt lenne?

http://www.njuskalo.hr/image-bigger/mtb-bicikli/x-fact-extre.. ilyen biciklim van és hogy teljes átalakítom csak a váz marad meg úgy jó lenne dirt kerékpárnak?

2

Ti milyen airsoft fegyverrel kezdtetek?

9

Az offline.hu-n néztem egy kerék tesztet, és ott mondták, hogy nem tettek a kerékbe lapot. Ez mit jelent, mi az a lap, mi a célja?

1

8000 méter körüli hegyet átlagos ember meg tudná mászni?

Feltételzve, hogy sportol (tehát állóképesség kicsit több a fotelben ülőkénél), van oxigénpalack és minden egyéb elérhető segítséget igénybe vesz. Serpákat, stb.

Így is veszélyes (leszámítva a lavinát, vagy leszakadó párkányokat) a szervezetre? A magashegyi betegségekkel így mennyire kellene számolni?

Illetve B kérdés, hogy tapasztalt vezetővel milyen magas hegyre vállalkozhat egy kezdő mászó, anélkül, hogy komoly életveszélybe kerüljön?

17

Olajos tárcsafékhez lehet rotort szerelni?

Azaz ami lehetővá teszi a kormány és váz szabad 360° os mozgását .

1

Ha mindenféle engedély, és jogosítvány nélkül siklóernyőzök annak milyen jogi következményei vannak?

Siklóernyősök válaszát várom!

10

DANABOL szedés közben mellékhatások?

4

Fiúk, nektek bejönnek a küzdősportoló lányok?

Pl. járnátok egy boxoló vagy kick/thai boxoló lánnyal? Mennyire befolyásol egy fiút az ha mondjuk egy lány "fiúsabb" sportot űz?

9

Kinek jó a kickbox?

Lassan 1 éve aikidozom de mivel nem gyakorlunk az edzésen ütést meg rúgást ezért elszeretnék kezdeni kickboxolni vagy boxolni. Körülbelül 50kg vagyok és 160cm 16 évesen szóval nem vagyok nagydarab. Ajánljátok így is a kickboxot? Vagy mit kéne elkezdenem? Kickbox edzésen kötelező ringbe szállni egy másik ellen?
köszi előre is

5

Barátom thai-boxol, szeretnék venni neki bandázst, vagy kesztyűt, esetleg bandázskesztyűt vagy mit. De mégis milyet? Hoztam linket!

http://www.ketrecharcos.hu/shop/kuzdosport/kiegeszito/gel-ke..
vagy esetleg külön bandázs?? köszi:)

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!