Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet motorosszánokat (1 db)

Hol lehet használt motorosszánokat vásárolni és kb. milyen áron?

Legjobb válasz: Itt vannak eladók: http://www.aukcioshaz.ah.hu/rotax_motorosszan_50694296.html http://motorosszan.lap.hu/Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha rendelek egy mgp lethal bat wing kormányt akkor kell hozzá vennem egy mgp shim-et hogy illeszkedjen a pro spec villámra?

0

Szerintetek ez megfelelő zsák abszolút kezdőnek?

180cm/87 kg

7

Ha angliába kimegyek pankrátor suliba az körülbelül mennyi pénzbe kerül?

arra célzok 1-2 pankrátor angliába kezdte el és ónnal ment amerika és sikeres lett , tehát ha valaki átlagon felül teljesít és nem valamelyik sztárt próbálja le másolni hanem egyedi lesz itt tanulja utána ki megy angliába suliba és ott szerződéses alapon van ott is van műsör vagy sima iskola amiért fizetni kell ?

1

Airsoft. Valamelyik oldalon láttam olyan optikát amit beteszünk a reddot vagy holosight mögé és hármas nagyítása van. Na de az a + hogy mint a black ops mw 3 ban hogy le döntheted hol volt?

1

Milyen sport az amiben olyan rúgásokat lehet tanulni mint amilyeneket Yuri Boyka csinál?

2

Honnan származik a pankráció? Ki találta ki és honnan ered az egész?

3

A spárgát mennyi idő alatt lehet megtanulni? Mert minden nap gyakorlok rá 2-szer.1 vagy fél órát.

1

Szerintetek megéri ez az airsoft?

kinéztem magamnak az AGM gyártó mp40- esét, csak kezdő vagyok -első fegyverem lesz- így nem tudom hogy jó-e a gyártó és egyáltalán a fegyver. vagy szerintetek van- e jobb fegyver hasonló árkategóriában, ha tudtok ilyet légyszi ajánljatok párat

köszi a válaszokat!

1

Miben különbözik a sima és a katonai szintű (változatú) krav maga?

3

17 évesen késő már elkezdeni cross motorozni először 50-essel majd 125-össel vagy még rálehet érezni ebben a korban, illetve lehet e elég rutint szerezni ennyi idősen?

Bevallom igazából nem 17 vagyok hanem 18, 17 évesen kezdtem motort vezetni de apám aki majdnem 20 év motoros rutinnal rendelkezik azt mondja késő. Nem is annyira a cross vonz, hanem inkább az endúróval az akadályok letépése. Lassan több mint egy éve vezetek egy 50-es yamaha Dt-t és már borultam is (volt is belőle törés meg minden) tehát az alapra már ráéreztem. Most a fizetésemből újítanék egy erősebb motorra honda CRE 50 a kiszemelt. Bivaly kis gépnek tűnik, viszont apám válltig állítja hogy ez eldob engem, mindezek mellett azt mondja van érzékem a dologhoz. Késő belevágni ebbe az egészbe? Ráérezhetek még az erősebb motorra vagy ilyen korban már nem megy?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!