Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet minőségű pelenkát vásárolni (2 db)

Hol lehet jó minőségű pelenkát vásárolni olcsón?

Legjobb válasz: Néhány kérdéssel lejebb a monapel.hu-t ajánlják,ez csak egyszeri nagy beruházás,de akár két gyereket is kiszolgál.Szerintem megéri.

Néhány kérdéssel lejebb a monapel.hu-t ajánlják, ez csak egyszeri nagy beruházás, de akár két gyereket is kiszolgál.Szerintem megéri.
A http://www.pelenka.com-on találsz jó áron pelusokat. Mi a "Bernit" használjuk, és bevált. Meg a hígabb, anyatejes kaksit is benttartja.
Szia mink a dm-bõl szoktuk venni a babylove-t nagyon jó és árban is megfelelõ! Lilla
A Lidlben kapható Toujurs is nagyon jó minõség és a Tesco színest is dícsérik.

Budapesten hol lehet jó minőségü moshato pelenkát vásárolni?

Legjobb válasz: Én sehol sem kaptam :( pedig nagyon sok boltban voltunk. Mind ez a vékony fajta, amin még a kemény kaki is átszivárogna, nemhogy egy babáé! Így én is kíváncsian várom a válaszokat! :) Lehet csak mi kerestük rossz helyen!

Én sehol sem kaptam :( pedig nagyon sok boltban voltunk. Mind ez a vékony fajta, amin még a kemény kaki is átszivárogna, nemhogy egy babáé! Így én is kíváncsian várom a válaszokat! :) Lehet csak mi kerestük rossz helyen!
Sajnos a boltokban fõleg csak gyér minõségûek vannak, ha egyáltalán akadnak :S Mi nerõl rendeljük, webboltból.
én is csak neten találtam eddig :( de már nagyon várom, hogy egy kicsit jobban elterjedjen és lehessen üzletben is kapni.
Van egy bolt a XIII. kerületben. http://www.mamamibolt.hu/elerhetoseg-megkozelites/ Ott mindenféle mosható pelenka kapható. Ezen kívül csak a nagyobb babaholmi vásárokon láttam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!