Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet minőségű, nem túl (13 db)

Hol lehet Pesten nem túl drága, jó minőségű farmer nadrágot venni?

Legjobb válasz: Én azt mondom Ázsia center...páromnak egy éve vettünk egy tizenezres springlield gatyát, 3hónap múlva szétszakadt!És nem nyüstölte, csak szétment.Én legalább 2 éve hordom az Ázsiában vett gatyámat, a legkényelmesebb, divatos, nagyon szeretem, szinte mindig azt hordom. Amúgy meg ha márkás boltba mész be, akkor is az van beleírva, hogy made in china, akkor meg nem mindegy?:)

Én azt mondom Ázsia center...páromnak egy éve vettünk egy tizenezres springlield gatyát, 3hónap múlva szétszakadt!És nem nyüstölte, csak szétment.Én legalább 2 éve hordom az Ázsiában vett gatyámat, a legkényelmesebb, divatos, nagyon szeretem, szinte mindig azt hordom. Amúgy meg ha márkás boltba mész be, akkor is az van beleírva, hogy made in china, akkor meg nem mindegy?:)
Káprázat, Forgách utcai kis- és nagyker, ócó és király nadrágok vannak :)
Ázsia centerbe télleg jók vannak. Végre eljutottak már odáig a sárgák, hogy normális, divatos cuccokat gyártanak, nem olyat amire ránézel és lehet rajta látni, hogy kínai.
Pimkie. 5000 Ft- ért már szuper farmerek vannak, max 8500 Ft. Ne menj kínaizni, 2 ünnep között kezdõdnek a leárazások, 50% minimum lesz a leárazás mértéke, én ha nacit akarnék venni, biztos nem a kínaiba mennék, akkor sem ha plázások made in china címkések, akkor sem. Ja, nem vagyok sznob, olcsóbb üzletekbõl öltözöm (Tally, Pimkie, Zara stb) és TURIKból. Utbbit is ajánlom, isteni nacikat vettem turikban (Háda és CREAM)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket!


Milyen fejhalgató márkák jók? Hol lehet jó minőségűt nem túl drágán venni? Van valakinek eladó Skullcandy fejhalgatója?

fejhallgatót szeretnék venni, még nincs rá pénzem de hamarosan lesz, tetszik a sárga, zöld, rózsaszín, kék. A netről jó rendelni, sose rendeltem még semmit internetről. Mi van akkor ha nem érkezik meg? Hol érdemes vennni?

Legjobb válasz: http://search.eim.ebay.hu/?ev=&elc=&kw=akg+headphones&ect= Akg-t ajanlom nekem bejott, ha netrol rendelsz csinalj elotte paypalt, ha nem erkezik meg vissza kapod a penzt.

http://search.eim.ebay.hu/?ev=&elc=&kw=akg+headphones&ect= Akg-t ajanlom nekem bejott, ha netrol rendelsz csinalj elotte paypalt, ha nem erkezik meg vissza kapod a penzt.

Debrecenben hol lehet kapni Lemila fehérneműket? Vagy hasonló jobb minőségű nem túl drága fehérneműbolt?

Legjobb válasz: Én a Maya fehérnemût ajánlom neked, van a Batthyány utcán és a Rákóczin is. Lemila fehérnemûk is vannak, de nemcsak az. Jó minõségûek és nem is drágák. Ha kérsz törzsvásárlói kártyát 10% kedvezményt is kapsz:)

Én a Maya fehérnemût ajánlom neked, van a Batthyány utcán és a Rákóczin is. Lemila fehérnemûk is vannak, de nemcsak az. Jó minõségûek és nem is drágák. Ha kérsz törzsvásárlói kártyát 10% kedvezményt is kapsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :) Jövõhéten benézek!

Mennyiért és hol lehet 4 db jó minőségű nem túl drága téli gumit vásárolni?

Mennyibe kerül darabja a téli guminak? (Ford Fusion-ra)???

Legjobb válasz: Írd be a google-be, hogy téli gumi...

Írd be a google-be, hogy téli gumi...
Vegyél használtat. 80%-os gumit, a négy darabot 12-16 ezer közt megkapod és a jobbfajta márkákra gondolok.
lemaradt. Nézd meg a racing-bazar.hu oldalon, ott van pár ilyen hirdetés.
Szerintem gumisoknál (autó gumis) is érdemes érdeklõdni. Egyik ismerõsmönek így lett Opeljére tuti jó 4 gumi felnivel.. egy pasinak totálkáros lett az autója, és eladta a gumisoknak a négy megmaradt téli gumiját.

Hol lehet jó minőségű, nem túl drága hordozókendőt vásárolni Bp-en?

Legjobb válasz: és úgy általában mennyi az ára?

A kérdező hozzászólása: és úgy általában mennyi az ára?
A hordozokendõk szinte mindenholl 4-6 ezer közt vannak. Mindegy hol veszel..pécsi vagyok és itt is mindenhol ennyi. Talán használtan találhatsz olcsóbbat is.
A kérdező hozzászólása: És melyik méretet jobb megvásárolni, ha minél tovább szeretném használni? Ha jól tudom akár 3 éves korig is használható. Megvehetem a legnagyobb méretet akkor is ha 1, 65 magas vagyok csak?
Szerintem látogass el a Brendonba bár nem biztos hogy az a legolcsóbb, de ott biztos tudnak tanácsot is adni.
A nandu 6ezer kb, aztán jön az amazonas ami kb 15e Egy igazán jó minõségü kendõ azonban 20-30 ezer forint körül van. Ezek már nagyon jó puhák, jól tartanak és teljesen megbízhatóak. ha használtan veszed akkor akár a feléért is hozzájuthatsz itt nézz szét: http://www.mamami.hu

17. kerületben hol lehet jó minőségű fekete cicanadrágot venni nem túl drágán?

ne túl vékonyat, de ne is nagyon vastagot. köszönöm előre is

Legjobb válasz: bár nem is kell 17 kerben.. csak ne túl messze

A kérdező hozzászólása: bár nem is kell 17 kerben.. csak ne túl messze

Hol lehet jobb minőségű csatos póthajat venni Budapesten nem túl drágán?

lehet indiai, ázsiai, szintetikus, bármilyen

Legjobb válasz: nekem van,sötétbarna!

nekem van, sötétbarna!
A kérdező hozzászólása: és milyen fajta haj?:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!