Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet mennyiségben (44 db)

Hol lehet nagy mennyiségben mûanyag kupakokat szerezni? Ismer valaki olyan személyt, céget aki tud ebben segíteni?

Legjobb válasz: Mihez kellene? Mi a nagy mennyiség? Mi otthon gyûjtjük a háztartásban, a kollegáim, barátaim is, illetve egy nagy irodaházban dolgozom, itt is gyûjtik nekem a kollegáim és a takarítónõk is. Nem nagy sitteszsákokra kell gondolni naponta, de azért sok van így is, fõleg ilyen melegben, amikor sok folyadék fogy.

Mihez kellene? Mi a nagy mennyiség? Mi otthon gyûjtjük a háztartásban, a kollegáim, barátaim is, illetve egy nagy irodaházban dolgozom, itt is gyûjtik nekem a kollegáim és a takarítónõk is. Nem nagy sitteszsákokra kell gondolni naponta, de azért sok van így is, fõleg ilyen melegben, amikor sok folyadék fogy.

Hol lehet nagy mennyiségben nyitófület (a fém üdítők nyitópöckét) kapni?

Vagy ismertek esetleg palackozót (lehet?leg Budapesten), akikt?l esetleg érdekl?dhetek telefonon? Kreatívkodáshoz kellene több ezer darab. Ebayen 5 dollár körül van 500 darab, de nem vicces, hogy a szállítási költség ennek többszöröse volna, no meg lehet többször is kellene, nem akarok mindig heteket várni, amíg megjön a csomag...

Legjobb válasz: Szia! Ha azóta megtudtál valamit, és megosztanád velem, azt megköszönném. Én is keresek nagy mennyiségben, lámpa készítéséhez.

Szia! Ha azóta megtudtál valamit, és megosztanád velem, azt megköszönném. Én is keresek nagy mennyiségben, lámpa készítéséhez.

Hol lehet nagyobb mennyiségben (ezres mennyiség) vitorlás halakat eladni?

Legjobb válasz: Valahogy így: Vevõ: Van vitorláshala? Eladó: Igen van. Vevõ: Hány darab? Eladó: Több ezer. Vevõ: Jó akkor mindet megveszem.

Valahogy így: Vevõ: Van vitorláshala? Eladó: Igen van. Vevõ: Hány darab? Eladó: Több ezer. Vevõ: Jó akkor mindet megveszem.
A kérdező hozzászólása: hu, de okos vagy.kosz.
nekem tetszett az elõzõ komment :DD egyébként meg kell hírdetni neten, sok helyen.
Elsõnek: nem azt kérdezte, hogy: "Hogy lehet ... " hanem azt hogy HOL...

Hol lehet kapni nagyobb mennyiségben olyan finom homokot, mint amit a homokórákba szoktak rakni?

Jó lenne szines is, vagy hogy szokták megszínezni?

Legjobb válasz: Azt kérdeztem hol lehet kapni, nem azt hogy mi.

A kérdező hozzászólása: Azt kérdeztem hol lehet kapni, nem azt hogy mi.
attól még hisztis vagy, és látom nem tûröd a kritikát sem. egyébiránt mivel már tudod hogy mi az, így rá tudsz keresni a neten. de látom, nem csak hisztis vagy, hanem még a googlet sem tudod használni. ne felejtsd el kitöröltetni ezt a választ sem! :P
A homokórákban nem homok van, hanem finomra õrölt üveg, mert a homok felszedné a párát, és összeállna.
Kisõrspusztán :D iszonyat szép hely. qurva sok homok, faxa kis bányatavak. nyáron szedtem egy jó nagy zacskóval, dísznek használom :D

Hol lehet olyan buborékos, pattogtatni való csomagolópapírt venni Bp. -en nagyobb mennyiségben? Sürgős!

Lehetőleg belvárosban.

Legjobb válasz: hat a belvarosban nem tudom hol. amit keresel az hivatalosan buborekfolianak hivjak http://officedepot.hu/buborekfolia_05100m_05kg_25278?utm_sou..

hat a belvarosban nem tudom hol. amit keresel az hivatalosan buborekfolianak hivjak http://officedepot.hu/buborekfolia_05100m_05kg_25278?utm_sou..
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Közben én is találtam infot, a király utcában elvileg van Office Depot

Valaki nagy mennyiségben hús lisztet hol lehet venni? Vagy akár ilyen 5kg kiszerelésben. De nagyobba is jó.

Legjobb válasz: Miért nem inkább rendes húst veszel neki? V nincs hol tárolnod? Húslisztrõl nincs tudomásom, viszont szárított húst õk forgalmaznak: http://daxi.hu/hu/szoveg/trockenfleischwurfel/23

Miért nem inkább rendes húst veszel neki? V nincs hol tárolnod? Húslisztrõl nincs tudomásom, viszont szárított húst õk forgalmaznak: http://daxi.hu/hu/szoveg/trockenfleischwurfel/23
Úgy van, ha egy zsákot veszel, az 29€, ha 3 zsákot, akkor 3*26€!
A kérdező hozzászólása: Na errõl meg én nem hallatom még .Köszi csak az nem értem .hogy 10kg ból kell pl 3zsák akkor 3*26 euro ? vagy 26euro 3zsák?
A kérdező hozzászólása: Értem köszi, te már vettél innen ?
A nyers hús miért nem jó?
Nem, én nyers étrend szerint etetem :)
Pavlov, is that you??
ÁTEV-nél próbáld meg, õk gyártanak ilyesmit. http://www.atev.hu Vegyes állati fehérjeliszt=húsliszt.
A kérdező hozzászólása: Köszi .

Hol lehet nagy mennyiségben mosószódát vagy hasonlót kapni?

A nagy mennyiség 5kg, 10kg, 25kg, stb.

Legjobb válasz: http://www.humusz.hu/faq/hol-kaphato-mososzoda

A zöldboltban van 25 kg-s kiszerelésû: http://www.zoldbolt.hu/termek/mososzoda-25-kg
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de lehet, hogy elég lenne 5-10 kg is.

Hol lehet a legolcsóbban prémium tápot venni Komáromhoz közel? És melyiket ajánlanátok 30-45 kilós fajtának? Tenyésztők hol szerzik be a nagyobb mennyiséget?

Legjobb válasz: Brit tápot merem ajánlani,nem sok pénzért ki is szállítják az egész országba: http://www.allati.com Van aztán a SUSA vagy a Josera,mindkettõ nagyon jó.

Brit tápot merem ajánlani, nem sok pénzért ki is szállítják az egész országba: http://www.allati.com Van aztán a SUSA vagy a Josera, mindkettõ nagyon jó.
A legtöbb webáruház ingyen házhoz szállít az egész országban, ha 10-15000 Ft felett rendelsz. Általában olcsóbbak is a tápok, mint a boltban.
http://www.tapfutar.hu itt mindig van napi akció is:)
A kérdező hozzászólása: Zsír. Áldás reátok kutyás barátim. :-)))

WOWban nagy mennyiségben hol lehet mithrilt bányázni?

AHban 120g/20 db onnan nem akarok venni :|

Legjobb válasz: wowhead re szépen felmész, beütöd mithril, aztán kikeresed és a térkép meg fogja mutatni hol van a legtöbb. de hogy ne mondj hogy köcsög vagyok, itt van http://www.wowhead.com/object=2040

wowhead re szépen felmész, beütöd mithril, aztán kikeresed és a térkép meg fogja mutatni hol van a legtöbb. de hogy ne mondj hogy köcsög vagyok, itt van http://www.wowhead.com/object=2040
:D meg is jött már 10 kor, eddig nyomtam vele :D
A kérdező hozzászólása: Sose mondanám egy válaszírónak, hogy kocsog. :D Köszi szépen :)
wtf :D
A kérdező hozzászólása: jóó pontosan követtem a térkép szerint a Badlandsen meg a többi kettõn is, de összesen találtam vagy 30at 30 perc alatt. Nincs vmi bánya ahol (szinte) csak azt lehet bányászni?
bányák max ironból vannak, utána már csak elvétve találod a depositokat, de gondolom nem eredetin nyomod, mert wowhead az onnan nézi és biza eredetin tuti hogy ott is vannak :D
A kérdező hozzászólása: neem nem eredeti bárcsak az lenne :/
nekem ha minden igaz pár órán belül szállítják ki wow-ot, nem rég rendeltem meg

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!