Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet mennyi van (161 db)

Homeopátiás tejszaporító bogyókat hol lehet beszerezni? Van többféle is? Melyik a leghatásosabb? És milyen kiszerelésben van? Mennyibe kerül?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Gyógyszertár.Bármelyik,mindenhol árulnak már homeós cuccokat. urtica urens a neve és ilyen kis csõ szerû tégelyben van.Vigyázni kell vele,mert ha nem megfelelõen szedi az ember és nem megfelelõ ideig,akkor a visszájára hat és apasztja a tejcsit.Nem drága,700.- Ft körül van és baromi sok bogyócska van benne.A neten utána tudsz olvasni.Alacsony potenciállal szabad csak használni (5 ch)!!!!

Gyógyszertár.Bármelyik, mindenhol árulnak már homeós cuccokat. urtica urens a neve és ilyen kis csõ szerû tégelyben van.Vigyázni kell vele, mert ha nem megfelelõen szedi az ember és nem megfelelõ ideig, akkor a visszájára hat és apasztja a tejcsit.Nem drága, 700.- Ft körül van és baromi sok bogyócska van benne.A neten utána tudsz olvasni.Alacsony potenciállal szabad csak használni (5 ch)!!!!
Bocs az offért, de ilyenrõl meg nem is hallottam, hogy az Urtica apasztaná a tejet :O A gyerekorvosom homeopata szakorvos, õ ajánlotta az Urticát de semmi hasonlóra nem figyelmeztetett! Egyébként utoljára 640-ért vettem, és nekem nagyon bevált :) Napi 3*5 golyót ettem az elején, három hétig szedtem, egy hét szünet, most már napi 1*5 elég. Arra figyelj, hogy fél órával elõtte-utána ne egyél, ne igyál, mentolos-kámforos dolgokat ne használj.
Olvass utána, pedig így van.Óvatosan lehet csak szedni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Gondolom gyógyszertárban tudnak errõl felvilágosítást adni, hogy valóban apasztja-e a tejet, ha nem megfelelõen szedem...
Köszi, de inkább hiszek egy 25 éve praktizáló orvosnak, mint szedett-vedett netes irományoknak :) Kérdezõ, kérdezd meg a patikában, az a biztos!
Én az Urtica mellett az Alfalfa-t szedtem (nem túl elterjedt, az Arcanum gyógyszertártól rendtem neten). Szopi elõtt 15-20 perccel kell bevenni, hatása nálam elképesztõ volt!

Ki mennyire van tisztában az újraélesztési technikával? Hol lehet elsajátítani, van Pest megyében valahol tanfolyam?

Legjobb válasz: Én nemrég voltam egy elsõsegély tanfolyamon, ott van szó ilyenekrõl. Ez Budapesten volt.

Én nemrég voltam egy elsõsegély tanfolyamon, ott van szó ilyenekrõl. Ez Budapesten volt.
Szerintem a várandóság alatt kötelezõ lenne egy ilyen, ugyanakkor azt is gondolom, hogy ember legyen a talpán, aki önállóan a saját gyerekét újra tudja éleszteni. Kiindulási pontnak nem rossz, de én pl. hiába tanultam, az elsõ reakcióm az lenne, hogy felhívom a mentõket és õk telefonon irányítanak. A neten rengeteg video van róla, autodidakta módon is el lehet sajátítani, de pl. egy jogosítványhoz az elsõsegély tanfolyamon is tananyag.
Én ezt az oldalt nagyon szeretem, nagyon jól összefoglalja: http://divany.hu/poronty/2009/09/26/tanuld_meg_ujraeleszteni..
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Nem a reklám helye, de ahol én voltam elsõsegélytanfolyamon (jogsihoz) nem sok mindent tanítottak meg, a röpke 3 órás tanfolyam alatt. Az biztos, hogy sose kerüljön az ember ilyen helyzetbe, mert valószínû ugyis leblokkol, de azért jó lenne valamit tudni a dologról, még szülés elõtt. Majd megkérdezem a védõnõt, hátha tud segíteni.
Léghajó program. Nagyon szuper, ott gyakoroltatják veletek. Neten keress rá.
A kérdező hozzászólása: Utólsó! Köszi az infót, már utána is néztem! Te is jártál náluk esetleg?
A János kórházba jártam szülésfelkészítõ tanfolyamra, nagyon szuper, körbejár minden témát, minden kedden van. Ha jól számolom legközelebb március 20-án 16 órától lesz az újraélesztésrõl szó.
A kérdező hozzászólása: Most kaptam infót, hogy a Heim Pálban is van minden hó utolsó péntekjén. 3000 FT. Mégse 13000 mint a Léghajó program.
Léghajó programin mi is részt vettünk, és nagyon hasznos, szuper dolog. Minden leendõ szülõnek kötelezõvé tenném!!!!!!

Élelmiszermérnöki végzettséggel el lehet helyezkedni? Hol és mennyire Van rá igény?

Legjobb válasz: Hát, ha ezekre a kérdésekre nekem is tudna válaszolni valaki azt nagyon megköszönném. Egy 2008-ban végzett élelmiszermérnök

Hát, ha ezekre a kérdésekre nekem is tudna válaszolni valaki azt nagyon megköszönném. Egy 2008-ban végzett élelmiszermérnök


Létezik ilyen, ha igen hol lehet kapni ilyet:ruhafesték? Ha lehet is kapni, ez mennyire tartós? Mennyi időn belűl kell újrafesteni? Van pár ruhám amit szeretnék átfesteni. Úgy hallottam létezik ruhafesték, de hol lehet kapni?

Legjobb válasz: igen,létezik én már pl többször használtam is...és én kreatívboltba és olyan boltban vettem,ahol ilyen fonalak,cippzárak...stb-k vannak

igen, létezik én már pl többször használtam is...és én kreatívboltba és olyan boltban vettem, ahol ilyen fonalak, cippzárak...stb-k vannak
Igen. Dmben szoktam venni. Kb évente kell ujrafesteni.ajanlom hogy ha sotet szint sotetre akarsz festeni akkor ketszer annyi festeket hasznalj. Es ha a festett ruhakat mosod akkor vigyazz mert pont be tudja szibezni a tobbit.

Társasházakban van wifi (ingyen internet) usb vagy normál net kábeles, modemes PC-re? Vagy áruházakban (összes áruházban), buszon, villamoson, parkokban elérhető? Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (PC-hez, laptop-hoz)?

Korlátlan? Böngészésre, rövid hosszú videók sűrű nézésére? (több mint 2órás stream-ek nézésére elég? ) Soroljátok fel ha tudjátok az áruházak nevét, ahol van kérlek! (a wifi-ben még kezdő vagyok)

Legjobb válasz: "Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (a wifi-ben még kezdõ vagyok)" na jó,hogy kezdõ vagy ,de ennyire ?

"Mi kell hozzá? Modem? Router? Pen drive? Hol lehet venni? Mennyi? (a wifi-ben még kezdõ vagyok)" na jó, hogy kezdõ vagy , de ennyire ?
Asztali gépbe(ha nincs beépítet wlan) wifi stick kell http://www.argep.hu/trend/WIFI/Wifi-stick.html A laptopok többségébe bele van építve.
Ha kezdõ vagy sebaj mindenki elkezdte valahogy.Képezd magad olvass minél többet kezdésnek itt van http://telefon.dvit.hu/ingyenes-wifi-terkep

Hol lehet a tesz-veszen megnézni hogy az 1500ft ot amit ki kell fizetni mennyi van? és hol kell feladni ezt a pénzt?

Legjobb válasz: Nem nagyon értem a kérdést!Mi mennyi van?Vettél v.mit és azt akarod kifizetni az eladónak?Vagy a teszvesz felé van számlád?

Nem nagyon értem a kérdést!Mi mennyi van?Vettél v.mit és azt akarod kifizetni az eladónak?Vagy a teszvesz felé van számlád?
Én sem értek semmit és azt sem értem, hogy miért itt kérdezed ezt??
A kérdező hozzászólása: eladás után amit fizetni kell összesen majd 1500ft ot
A személyes menüdben meg tudod nézni az aktuális egyenlegedet, és idõnként e-mailban is értesítenek róla. A befizetés meg attól függ, hogy mit választottál. Ha csekket, akkor küldik majd, ha utalást, akkor az oldalon található számlára kell utalni, ha abaqoos-t, akkor automatikusan levonja az oldal a jutalékot.

Van az az eljárás mikor az emberre ráfújnak valamilyen sprayt és barna lesz tőle. Azt hol és mennyiért lehet csináltatni? Vannak káros hatásai hátrányai? És mennyi ideig tart?

Legjobb válasz: Az UV mentes azonnali barnításra gondolsz? AZ UV fény-mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bõr felsõ rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörû barna bõr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul. A folyamat óriási elõnye, hogy a kívánt barna bõr elérése teljesen biztonságos. A bõrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak. A DHA bõrfelületre juttatását követõen a kívánt barna szín azonnal látható, de kb. 2-3 óra alatt érhetõ el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az hogy hol tudsz csináltatni attól függ hol laksz, itt errefelé 3500ft. Remélem tudtam segíteni :)

Az UV mentes azonnali barnításra gondolsz? AZ UV fény-mentes barnítás, egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bõr felsõ rétegében található aminosavakkal és ez által alakul ki a természetes gyönyörû barna bõr. Hasonló folyamat játszódik le, amikor egy almát kettévágunk és kitesszük a napra amely órák alatt bebarnul. A folyamat óriási elõnye, hogy a kívánt barna bõr elérése teljesen biztonságos. A bõrt nem érik káros UVA vagy UVB sugarak. A DHA bõrfelületre juttatását követõen a kívánt barna szín azonnal látható, de kb. 2-3 óra alatt érhetõ el. A barnulási folyamat körülbelül további 6 órán keresztül tart. Az hogy hol tudsz csináltatni attól függ hol laksz, itt errefelé 3500ft. Remélem tudtam segíteni :)
Én próbáltam, és egy hétig tartott...ráadásul nagy foltokban jött le, és úgy néztem ki, mint egy tehén...inkább veszek egy jó minõségû önbarnítós testápolót.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezzel sokat segítettél! Viszont a gimibõl még van két évem.

Van valami GPS jeladó amit ha beteszek valahova akkor nyomon tudok követni valamit? Ha van ilyen hol lehet venni és mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Van ilyen. Általában autókban használják, mivel nem egy dobókocka méretû dologról van szó. Egyszeri beszerelési díja megközelíti a 100 ezer Ft-ot, és ezen felül havi díja is van. Net-en keresztül bármikor leinformálható, hogy merre jár az illetõ. Utólag is elleõrizhetõ (pl hol járt egy hónappal és 3 nappal ezelõtt). Gondolom Te valami apróbb dologra gondolsz. Olyan a filmekben van. Esetleg élõben a titkosszolgálatnak vagy olyan szerveknek akiknek engedélyük van erre és az bizony nem 100-200 ezer Ft, hanem sokkal több....

Van ilyen. Általában autókban használják, mivel nem egy dobókocka méretû dologról van szó. Egyszeri beszerelési díja megközelíti a 100 ezer Ft-ot, és ezen felül havi díja is van. Net-en keresztül bármikor leinformálható, hogy merre jár az illetõ. Utólag is elleõrizhetõ (pl hol járt egy hónappal és 3 nappal ezelõtt). Gondolom Te valami apróbb dologra gondolsz. Olyan a filmekben van. Esetleg élõben a titkosszolgálatnak vagy olyan szerveknek akiknek engedélyük van erre és az bizony nem 100-200 ezer Ft, hanem sokkal több....
Ennyire azért nem bonyolult a helyzet mint ahogy az elõzõ válaszoló elõadta. Van egy gyufásdoboz méretû cucc aminek saját akkuja van, benne gps és simkártya hely. Azt miután beállítottad elhelyezheted bárhol. Pl. bedobod az asszony táskájába észrevétlenül és még nincs otthon te automatikusan megkapod a helyzetét és a sebességét SMS-ben, vagy feltölti a netre GPRS-en és látod a Google Maps-en vagy Earth-ön élõben. Egyes ilyen cuccokon még mikrofon is van, így ha felhívod a behelyezett SIM számát még le is hallgathatod azt akinél elrejtetted a kütyüt. Nálam ilyen beszerezhetõ, külföldrõl tudok rendelni. Ha érdekel írj egy privátot. Az ára nem húzós: 30-50000 Ft körül vannak. Ennyiért gyakorlatilag az összes családtagodra is tehetsz nyomkövetõt és te lehetsz a Big Brother... :)
Kérdezd meg a gyógyszertárban! A többi rajta van a papíron....


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!