Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet melltartó (147 db)

Ilyen ruhák alá hol lehet melltartót venni?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ilyen alá nem kell melltartó, minek? Hülyén nézne ki.

Ilyen alá nem kell melltartó, minek? Hülyén nézne ki.
lehet kapni szilikonhátú melltartót, de nekem van olyan is, ami elölkapcsos és a hátán egy köves dísz van és vékony pántok.
Egyszerûen kapj fel hozzá egy ugyanilyen hát nélküli fürdõruhát.
[link]
[link]
Van pár tippem: 1, az a felragasztható melltartóról mindenhol azt írják, hogy rossz, ne vegyél olyat 2, amit te belinkeltél azt magadnak meg lehet varrni házilag, és mûködhet, ha szorosra varrod, de esélyes, hogy kényelmetlen lesz 3, semmiképpen se vedd fel úgy, hogy kivan a melltartópánt :) 4, Vedd fel melltartó nélkül, egyre népszerûbb úgy felvenni, és nem igénytelen körökben. Ha zavar, hogy átlátszik a mellbimbód, tegyél rá mellbimbótapaszt, de ha ráraksz egy sebtapaszt is ugyan az a hatás. Hát ez ilyen bevállalós dolog.
Ugye a belinkelt melltartót te sem veszed komolyan? Ez nem hogy nem tart, de simán leesik bárkirõl. Persze van szilikon melltartó kínaiban vagy bárhol kapható, de az is leesik egy idõ után + úgy aláizzad a mell hogy az fog folyni a ruhán keresztül. [link] Hát nem tudom, én sose vettem ilyen ruhák alá semmilyen melltartót, szerintem ez csak magyar szokás, sehol máshol nem láttam még olyat hogy félnek a nõk ha átlátszik a mellbimbó formája. Nincs abban semmi különös.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló, mert melltartó nélkül gyönyörûen nézne ki.:) Fõleg ha kicsit hidegebb van...
A kérdező hozzászólása: [link] Ilyenre gondoltam, ilyet szoktak alá venni
A kérdező hozzászólása: Miért nézne ki hülyén, ha nem látszik?...
Milyen melltartót képzeltél alá? Amit csípõnél kell összekapcsolni? :) Ahogy elõttem írták, ezekhez a fazonokhoz nem kell melltartót venni. Nekem is tetszenek, de hülyén nézek ki melltartó nélkül, így nem veszek ilyeneket.
A jó minõségû szilikon ragadós melltartók tökéletesek. Én is azt használom hátrész nélküli alkalmi ruháknál. 5-6 alkalmat simán kibírnak úgy, hogy nem veszítenek a tapadásukból. Intimissimiben vetten azt hiszem legutóbb 7 ezerért.

Hol lehet melltartó pántot venni? (külön) vagy lehet-e

Legjobb válasz: én a Sárkány centerbe már láttam de szerintem bármelyik kínaiban találsz :)

én a Sárkány centerbe már láttam de szerintem bármelyik kínaiban találsz :)
A Szupert nem tudom ismered-e, ott van. Vettem már.
Kínaiban mindig szoktam látni.
Kínaiban, fehérnemûboltban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hol lehet melltartót venni?

Az a gondom, hogy 100/A méretem van, és a környéken nem kapok ekkora méretet. Neten van valahol olyan webáruház, ahol találhatok ekkorát?

Legjobb válasz: A Thriumph-ban és a Calzedoniában lehet kapni mindenféle extra méretet is! Próbáld meg!

A Thriumph-ban és a Calzedoniában lehet kapni mindenféle extra méretet is! Próbáld meg!
etam, sariana...
Minden féle ruhás boltban pl.: Tesco, Mayo Chiks, Kavalkád, Kánaán Remélem tudtam segíteni
A kérdező hozzászólása: Köszi!


Hol lehet melltartóhoz kapcsot venni?

Legjobb válasz: Bármelyik rövidáru boltban.

Bármelyik rövidáru boltban.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)
Francia kapocs néven kérd.

Hol lehet ilyen melltartót rendelni?

ebay esetleg? (én ott nem találtam bár nem is tudom mi a neve) olyat oldalt linkeljetek pls ,amit szlovákiábol is lehet rendelni ilyen melltartóra gondolok: http://weheartit.com/entry/46144694/search?context_type=sear..

Legjobb válasz: http://divat-ruha.vatera.hu/noi_ruhazat/noi_fehernemu_haloru..

Hol lehet venni pántnélküli push-up-os melltartót, vagy melltartót kivágott felsőkhöz?

Mindenképpen pushup-osat szeretnék elérhető áron. Előre is köszönöm! :)

Legjobb válasz: Hát én ilyen push-up & pántnélküli melltartó kombinációt még nem láttam,de olyan melltartó van ami nem kifejezetten push-up,de mégis van benne egy kicsi szivacs ,ezek általába olyanok amiknek lelehet venni a pántját. Nekem is van egy ilyen, H&M-be vettem :)

Hát én ilyen push-up & pántnélküli melltartó kombinációt még nem láttam, de olyan melltartó van ami nem kifejezetten push-up, de mégis van benne egy kicsi szivacs , ezek általába olyanok amiknek lelehet venni a pántját. Nekem is van egy ilyen, H&M-be vettem :)

Hol lehet kapni pántnélküli melltartót?

Nagyon szeretem a cs?topokat,de szerintem olyan béna ha kilóg alóla a melltartó pántja. Triumphot mondták hogy nézzem meg ott,de nekem sajnos nincs pénzem egy 7000 Ft-os melltartóra. Egyátalán képes megtartani az ilyen nagy mellet a pántnélküli ? Sajnos elég nagy a mellem,90/D. Tapasztalatok ?

Legjobb válasz: Ha gondolod nézd meg a Women'secret-ben...én is szoktam pánt nélküli melltartót hordani (igaz nekem kisebbek a méreteim)és amelyiket ott vettem nekem nem csúszik le,néha igaz kell rajta húzni egyet,de nem vészes.:) Esetleg még megpróbálhatnád a szilikonpántot vagy olyan melltartót is vehetsz amirõl le lehet venni a pántot.

Ha gondolod nézd meg a Women'secret-ben...én is szoktam pánt nélküli melltartót hordani (igaz nekem kisebbek a méreteim)és amelyiket ott vettem nekem nem csúszik le, néha igaz kell rajta húzni egyet, de nem vészes.:) Esetleg még megpróbálhatnád a szilikonpántot vagy olyan melltartót is vehetsz amirõl le lehet venni a pántot.
tezenis 4000 ft körül
Igaz nekem Triumph, de kisebb fehérnemûboltokban is találhatsz olcsón, arra figyelj mindenképp, hogy szilikoncsík legyen belül a hátán, mert így jobban tapad a bõrödhöz. Szilikon pántot kérlek felejtsd el mert nagyon undorító, még az is jobb, ha a felsõ színével megegyezõ pánt látszik ki... Azok a melltartók amiknek meg levehetõ a pántja, de eredetileg nem arra tervezték, csak lehet cserélgetni a pántjait azok nem tartanak semmit, mert nem arra vannak tervezve.
Az elsõ hozzászóló vagyok:nekem kb 5000 Ft volt...de nem emlékszem pontosan mert együtt vettem meg az alsó részével...
Tescoban vettem, fehéret 1900 Ft- ért. Van hozzá pánt is.
pont múlthéten vettem egyet, az egyik kínaiban 2500 ftért. nekem 85/b-s a méretem, és jól tart:) Állítólag a Tescoban is ennyiért lehet venni, az is nagyon jól tart!
A 20.05-ös válasz miatt írtam, nem konkrétan neked céloztam. Ne háborodj már fel ennyire...
A kérdező hozzászólása: Utolsó honnan szedted azt a baromságot hogy hordok szilikonpántot?!...Ennyire igénytelennek ne nézzük más a másikat.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: megkérdezhetem hogy mennyiért vetted? sajnos ez nálam most nagyon számít, rossz anyagi helyzetbe vagyok...:(

Hol lehet középen pántos melltartót venni?

Olyat, aminek nem két pánt fut le hátul, hanem a nyakszirt mögött összekapcsolódnak egy pánttá középen, tkp a lapockát kikerülve.

Legjobb válasz: Milyen típusú ruhához kell? Mert ha olyan jellegûnek, mint egy ujjatlan, aminek hát közepén van a hátulja egy sávban, akkor simán keresztpántba rakod a melltartód két pántját, és nem fog kilátszani. Bármelyik melltartóval meg lehet csinálni.

Milyen típusú ruhához kell? Mert ha olyan jellegûnek, mint egy ujjatlan, aminek hát közepén van a hátulja egy sávban, akkor simán keresztpántba rakod a melltartód két pántját, és nem fog kilátszani. Bármelyik melltartóval meg lehet csinálni.
Én is úgy szoktam, ahogy az elsõ javasolta:-)
Skálában láttam múltkor ilyet.
A kérdező hozzászólása: Nem kifejezetten ruhához. Kb egy éve vettem egy ilyet és hihetetlenül kényelmes, nem nyomja a csuklyás izmomat. Most, hogy direkt kerestem az ilyen típusú melltartót, persze sehol se találok :( A normál melltartó pántjai hátul párhuzamosan futna függõlegesen. Amit keresek, az a nyak mögött egy pánttá kapcsolódik össze középen és a gerinc vonalán fut le a keresztpántig a háton. Ezt a típust keresem.
A kérdező hozzászólása: A cserélhetõ keresztpántos megoldás valamiért nem kényelmes, talán más szögben futnak a pántok ilyenkor, vagy fene tudja. http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.cosmopolitan.h.. Ilyen típusra gondoltam, mint a képen! (a pánt a lényeg hátul!)

Hol lehet Veszprémben olcsó szoptatós melltartót venni?

Mindenhol azt olvasom hogy a kínaikban lehet kapni, de én eddig nem láttam sehol. Tud valaki segíteni?

Legjobb válasz: Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.

Semmi baj nagyon szivesen válaszolunk :-))) a sportmelltartó felsõ részét kicsit le lehet húzni és úgy is kényelmes. de! azt javaslom hogy olyat vegyél ami kicsit hossabb pl. spagettipántnál szélesebb de még vállra húzható pánttal rendelkezõ trikó!!! csak lehajtod a pántot és szoptathatsz a betétet is megtartja. ugyanott ugyanannyiért. én nem vettem elõre melltartót csak volt egy ilyen trikóm azt vittem be a kórházba és mivel bevállt utánna már rendes melltartókat hordtam meg sportmelltartókat. egy mérettel nagyobbat vegyél az aktuális méretednél.
Nekem sima melltartoim vannak, amibol konnyen ki tudom venni a cicim anelkul, hogy a pantot lecsatolnam. A szoptatos nem volt kenyelmes.
éjszakára elég egy kinais sportmelltartó - egy ezres- nappalra is jó és kényelmes mert nincs benne csont / müanyag nem vágja a mellet nem az a lényeg benne hogy lepatentolható legyen hanem az hogy ne vágjon sehol a cicirésznél és a vállánál szélesebb pántja legyen ez a titok ez alapján keresgélj akár a kinaiban is. Kérdezd meg az eladókat mert biztos van nekik..
Tényleg lehet kínaiban kapni, én is vettem ott egyet, 700 ft volt 2 éve. Én skála emeletén vettem, de a Jutasi úti Spar mellett levõ kínaiban is láttam már.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Már azon is gondolkodom hogy a kórházba csak sima sportmelltartót, vagy top-ot viszek be. Az megtartja a melltartó betétet. Csak nem tudom hogy elég praktikus-e. Ugye nem túl bajlódós vele a szoptatás? Van valakinek tapasztalata? Meg az is nagy problémám még hogy elõre fogalmam sincs hogy mekkora melltartót vegyek, mekkora lesz a tejbelövellés után, így a sportmelltartó egyszerûbbnek tûnik.Csak kérdés hogy nem-e bénáznék vele a kórházban. Gondolom rájöttetek hogy elsõ baba lesz :)
Szia! Általában a piacokon a melltartósoknál szokott lenni, ha nincs következõ alkalomra hoznak és kb 500-600 Ft.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek a segítséget!

Ilyen típusú ruhákhoz milyen melltartót kell felvenni és hol lehet kapni olyan melltartót?

https://www.google.hu/search?q=bethany+mota+dress&bav=on.2,o..

Legjobb válasz: szilikon melltartó http://www.vatera.hu/listings/index.php?q=szilikon+melltart%..

A kérdező hozzászólása: én arról nem sok jót hallottam.
azt a pár alkalmat míg ezt felveszed simán kibírja
Egy sima pánt nélküli melltartót. A képen legalábbis nem látszik hogy csupasz lenne a háta. Szóval ha nem csupasz, akkor lehet pántnélküli. Ha csupasz, akkor meg ez a szilikonos amit fentebb linkeltek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!