Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megyében kapni (91 db)

Tolna megyében hol lehet díjszalagot kapni?

Leginkább Paks és környéke, vagy Szekszárdon, esetleg Tamásiban....

Legjobb válasz: Pakson, ha jól emlékszem van egy serleges/robogós/gravírozós/kulcsmásolós bolt, a konzervgyár környékén, ott sztem szalag is van. Ha nincs, és késõbbre is jó, akkor írj rám, 1 hónapon belül megyek Paksra, Pestrõl sztem tudok vinni, úgyis kell mennem lovasboltba.

Pakson, ha jól emlékszem van egy serleges/robogós/gravírozós/kulcsmásolós bolt, a konzervgyár környékén, ott sztem szalag is van. Ha nincs, és késõbbre is jó, akkor írj rám, 1 hónapon belül megyek Paksra, Pestrõl sztem tudok vinni, úgyis kell mennem lovasboltba.
A kérdező hozzászólása: Voltam bent a boltban, van! Köszönöm!:)

Borsod megyébe hol lehet ilyet kapni?

lécci segítsetek,mert kifutok az id?b?l.. barátn?mnek karácsonyra rózsaszín cigit akarok venni de nem találok egyik dohányárusnál sem:/ vagy "Lady Rose" vagy "Lady Pink" vagy "Pink Elephant" kellene de az utóbbi lenne a legjobb nemtudjátok hol lehet kapni?

Legjobb válasz: borsodon belül hol? Miskolcon van két dohánybolt ( Plaza,Szinvapark ) esetleg ott probólkozhatsz,de nem tudom,hogy van e ott olyan

borsodon belül hol? Miskolcon van két dohánybolt ( Plaza, Szinvapark ) esetleg ott probólkozhatsz, de nem tudom, hogy van e ott olyan
Heh, énis ózdi vagyok! xD
A kérdező hozzászólása: Ózd környékén, de Miskolc is megoldható olyan másfél óra busszal és ottvagyok :) csak tényleg pontos adat kellene, mert feleslegesen meg nemakarok bemenni.. de azért köszi a válaszod ;)

Veszprém megyében hol lehet dögcédulát kapni vagy csináltatni?

Legjobb válasz: Ezüstöt szerintem bármelyik ékszerboltban.Bizsut vp-ben a Bástya áruházban van a Bõregér nevü bolt...ott

Ezüstöt szerintem bármelyik ékszerboltban.Bizsut vp-ben a Bástya áruházban van a Bõregér nevü bolt...ott

Hol lehet gyűrűket kapni? Mármint ilyen menőbb fajtákat nem pedig ilyen ezüst kis gyémánttal, csongrád megyében?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mit értesz menõ gyûrû alatt, de a város tele van ékszerüzletekkel (a plázában is van minimum 2, itt vannak bizsuk is, nagy színesek - ha ez számít menõnek). Ha pedig a tipikus divatgyûrûkre gondoltál, akkor a bizsus boltokban nézz szét (a Budapest Bankkal majdnem szemben van egy ilyen bolt, nagy kirakattal, biztos ismered).

Nem tudom, hogy mit értesz menõ gyûrû alatt, de a város tele van ékszerüzletekkel (a plázában is van minimum 2, itt vannak bizsuk is, nagy színesek - ha ez számít menõnek). Ha pedig a tipikus divatgyûrûkre gondoltál, akkor a bizsus boltokban nézz szét (a Budapest Bankkal majdnem szemben van egy ilyen bolt, nagy kirakattal, biztos ismered).

Vas megyében Szombathely környékén hol lehet cukorgyöngyöt kapni?

Tescoban, Metroban Lidlben, Pennyben nem találtam. Van esetleg cukrászbolt Szombathelyen, ahol ilyesmi kapható?

Hol lehet ilyet kapni Pest megyében? (lent)

Szeretnék venni melegít?t ezek közül valamelyik fajtában:

Legjobb válasz: olyanra gondoltam aki tudja KONKRÉTAN hogy ott van egy olyan. pl. Pest , Ütõ Sándor u. 12-be van Barcás melegítõ felsõ.

A kérdező hozzászólása: olyanra gondoltam aki tudja KONKRÉTAN hogy ott van egy olyan. pl. Pest , Ütõ Sándor u. 12-be van Barcás melegítõ felsõ.
A kérdező hozzászólása: Ui: Ha más fajtákból van az árú, kérlek azt is írjátok le, hátha érdekel :)
Hervisbe Dechatlonba Intersportba stb. szerintem lehet kapni.
Budapest VII. Rákoczi ut 64. http://www.lionsport.hu/ Itt mindent megtalálsz ami foci.Ennél pontosabban nem tudom leirni. :-)))

Hol lehet fogaskereket kapni? Vettünk egy használt elektromos quadot. Mint kiderült, azért nem megy, mert az a fogaskerék, amit a motor közvetlenül pörget, eltörött.

ez egy pici, apró fehér valami, leginkább a csaptelepekhez használt szintén apró pici fehérhez hasonlítanám, de ez egy kicsit más... öööööö, érthet? voltam?

Legjobb válasz: Szerintem a legegyszerûbb elmenni egy esztergályoshoz, megmutatni neki, hogy mit szeretnél, és õ megcsinálja.

Szerintem a legegyszerûbb elmenni egy esztergályoshoz, megmutatni neki, hogy mit szeretnél, és õ megcsinálja.

Hol lehet a legolcsóbban kapni ponthegesztett hálót Budapesten és Pest megyében? Madár röpdének kellene, de nem találok gyártót.

Legjobb válasz: Gazdaboltokban lehet kapni. Vagy nagyáruházakban, mint OBI, Baumax..., de ott sokkal drágábbak. Ha kültéri röpdét akarsz, akkor került az olcsó kínai hálókat. Ezek fele annyiba kerülnek, mint egy kétszer horganyzott olasz háló, de két év alatt berozsdásodnak. A ponthegesztésük is hamar elenged. Most vasárnap lesz Monoron(Pest megye) a kisállat börze. Ott mindig szoktak lenni jó minõségü hálók.

Gazdaboltokban lehet kapni. Vagy nagyáruházakban, mint OBI, Baumax..., de ott sokkal drágábbak. Ha kültéri röpdét akarsz, akkor került az olcsó kínai hálókat. Ezek fele annyiba kerülnek, mint egy kétszer horganyzott olasz háló, de két év alatt berozsdásodnak. A ponthegesztésük is hamar elenged. Most vasárnap lesz Monoron(Pest megye) a kisállat börze. Ott mindig szoktak lenni jó minõségü hálók.
A kérdező hozzászólása: Gazdaboltban nem is gondoltam, hogy lehet kapni. Kínait én sem szeretnék, mert hosszú távra gondolkodom. Köszönöm segítõ válaszodat.

Szolnok megyében hol lehet kapni fácánt és mennyiért?

Szolnok - Törökszentmiklós - Mez?túr - Kunszentmárton körön belül

Legjobb válasz: Szia! Javaslom, hogy a neten keress rá, hogy van-e fácán nevelde a megyében, vagy olyan vadásztársaság, akinek van hûtõháza. Ilyen helyeken lehet utána érdeklõdni. Én hirtelen ezt találtam: http://www.kittenbergervt.hu/old/pic29.htm Az ár, elérhetõség a honlapon...bár nem szolnok megye, de ár szempontjából kiinduló pont lehet. Üdv!

Szia! Javaslom, hogy a neten keress rá, hogy van-e fácán nevelde a megyében, vagy olyan vadásztársaság, akinek van hûtõháza. Ilyen helyeken lehet utána érdeklõdni. Én hirtelen ezt találtam: http://www.kittenbergervt.hu/old/pic29.htm Az ár, elérhetõség a honlapon...bár nem szolnok megye, de ár szempontjából kiinduló pont lehet. Üdv!
Na puff, most nézem, hogy az árak "kialakítás alatt"... Bocsi...
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm. Egy szolnokit találtam én is, de ott sem írnak árat.
Ha van telefonszám, akkor egy hívást megér. Üdv! ui.: esetleg egy vadászismerõs segíthetne, de mindjárt vége a vadászszezonnak február végével
Vagy még ezek jöhetnek szóba, vadásztársaságok a környéken: http://www.google.hu/#hl=hu&xhr=t&q=cegl%C3%A9d+vad%C3%A1szt..
Ha nem kapsz fácánt vegyél gyöngyit, dettóra olyan az íze mint a fácáné.

Szabolcs megyében hol lehet kapni akusztikus gitárhúrt kapni?

Ha tudtok több helyet is írjatok .. köszönöm

Legjobb válasz: Az egyik "kapni"-t nem kell bele olvasni ... :D

A kérdező hozzászólása: Az egyik "kapni"-t nem kell bele olvasni ... :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!