Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megyébe (502 db)

Hol lehet venni olcsón bárányt? (Veszprém megye)

Legjobb válasz: Ha valaki tud még törpe kecskét Veszprém megyében az is írjon,hogy hol lehet!

A kérdező hozzászólása: Ha valaki tud még törpe kecskét Veszprém megyében az is írjon, hogy hol lehet!
A kérdező hozzászólása: Élõre gondoltam...=) Nem kajának szeretném az állatkát, hanem csak úgy legyen "hobby" állatnak.
Elõre szólok, nem tudom hol olcsó, de azt igen, hogy a bárány kilója most 800 Ft körül van, ugyhogy az alatt sztem nem nagyon lehet találni. Kõvágóörsön tudok egy birkatenyésztõt, nemtom mennyiért adja, de ha érdekel ird ide az emil cimed és megadom a számát.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már találta 2 gyönyörû szép báránykát!=) Szelídek és már nevük is van!=) Mégegyszer köszönöm!=)

Hol lehet elhelyezkedni feketén? Hogyan lehet ilyen munkát taláni és hol? (Baranya megye - Pécs)

Legjobb válasz: Azért ilyen hirdetést ne keress újságban hogy "kõmûveseket feketén alkalmaznék", kicsit nevetséges lenne, az apeh ugrana rá. Ez általában ismerõsök útján megy vagy jelentkezel valahová, aztán mondják hogy ennyit zsebbe ennyit bejelentve kapsz. Azért azt ajánlanám hogy ne erre hajts, ez neked sem jó hosszútávon. Sõt ez csak a munkáltatónak jó, mert nem fizeti a járulékaidat.

Azért ilyen hirdetést ne keress újságban hogy "kõmûveseket feketén alkalmaznék", kicsit nevetséges lenne, az apeh ugrana rá. Ez általában ismerõsök útján megy vagy jelentkezel valahová, aztán mondják hogy ennyit zsebbe ennyit bejelentve kapsz. Azért azt ajánlanám hogy ne erre hajts, ez neked sem jó hosszútávon. Sõt ez csak a munkáltatónak jó, mert nem fizeti a járulékaidat.
A kérdező hozzászólása: Jelenleg is dolgozom, de mivel 16 hetes kismama vagyok és a munkáltatóm táppénzre akar küldeni, hogy más vegye át a helyem.Táppénzbõl nem lehet gyerekholmikat vásárolni, és azért gondoltam hogy pár hónapig dolgoznék még valahol...
oké de ne feketén, mert csak akkor igényelhetsz gyed-et ha biztosított vagy a szüléskor és ha feketézel, nem leszel az, ja és kismamaként nem valószínû hogy pont te kellesz, inkább menjél el táppénzre, az is jobb mint a semmi. Ja és az is biztosítotti jogviszonynak számít, és mellette lemehetsz melózni, de nem hiszem hogy nagy esélyed lenne.
Szerintem õ táppénz mellett szeretne dolgozni, ugye? Mert így biztosított maradsz és mellékes is lesz babarucira ?:) Internetes munkát próbáltad?

Szolnok megyében hol lehet kapni fácánt és mennyiért?

Szolnok - Törökszentmiklós - Mez?túr - Kunszentmárton körön belül

Legjobb válasz: Szia! Javaslom, hogy a neten keress rá, hogy van-e fácán nevelde a megyében, vagy olyan vadásztársaság, akinek van hûtõháza. Ilyen helyeken lehet utána érdeklõdni. Én hirtelen ezt találtam: http://www.kittenbergervt.hu/old/pic29.htm Az ár, elérhetõség a honlapon...bár nem szolnok megye, de ár szempontjából kiinduló pont lehet. Üdv!

Szia! Javaslom, hogy a neten keress rá, hogy van-e fácán nevelde a megyében, vagy olyan vadásztársaság, akinek van hûtõháza. Ilyen helyeken lehet utána érdeklõdni. Én hirtelen ezt találtam: http://www.kittenbergervt.hu/old/pic29.htm Az ár, elérhetõség a honlapon...bár nem szolnok megye, de ár szempontjából kiinduló pont lehet. Üdv!
Na puff, most nézem, hogy az árak "kialakítás alatt"... Bocsi...
A kérdező hozzászólása: Azért köszönöm. Egy szolnokit találtam én is, de ott sem írnak árat.
Ha van telefonszám, akkor egy hívást megér. Üdv! ui.: esetleg egy vadászismerõs segíthetne, de mindjárt vége a vadászszezonnak február végével
Vagy még ezek jöhetnek szóba, vadásztársaságok a környéken: http://www.google.hu/#hl=hu&xhr=t&q=cegl%C3%A9d+vad%C3%A1szt..
Ha nem kapsz fácánt vegyél gyöngyit, dettóra olyan az íze mint a fácáné.


Békés megyében hol lehet októberben érettségit tenni (főképpen Békéscsabán), vagy Hajdu-Bihar megyében Berettyóujfaluban vagy Debrecenben. Mert pótló érettségi kellene angolbol? . És hogyan kell jelentkezni?

Legjobb válasz: Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..

Debrecenben biztos lehet a megyei kormányhivatal által kijelölt helyen, a többi érettségiztetõ középiskola listáját majd valamikor július során teszik közzé. http://www.oktatas.hu/kozneveles/erettsegi/altalanos_tajekoz..
Bocs, nem olvastam figyelmesen, Békéscsaba is megyeszékhely, ott is lehet. A kormányhivatalnál jelentkezhetsz, ahogy az elõzõ linkemen olvasható.

Busójárásra megyünk Mohácsra gyerekekkel Mit érdemes megnézni még a busójáráson kívűl, hol lehet jót enni, inni? Hangulatos, helyi nem túl drága helyet keresünk.

Legjobb válasz: Szia! Mi is megyünk oda baráti társasággal, szombati indulással (febr. 21), 22-én jövünk vissza. Busszal megyünk, gyerekek is szoktak jönni. Lesz tojásmúzeum, arborétum, állatkert, és persze busójárás. Ha érdekelnek a részletek, a www.haratik.hu oldalon megtalálod! Még konkrétabban: http://www.haratik.hu/index.php?option=com_content&view=arti..

Szia! Mi is megyünk oda baráti társasággal, szombati indulással (febr. 21), 22-én jövünk vissza. Busszal megyünk, gyerekek is szoktak jönni. Lesz tojásmúzeum, arborétum, állatkert, és persze busójárás. Ha érdekelnek a részletek, a http://www.haratik.hu oldalon megtalálod! Még konkrétabban: http://www.haratik.hu/index.php?option=com_content&view=arti..
a mohácsi révnél van egy jó kis étterem a Kovács úr étterme - mindenki ismeri ott fõleg halételeket csinálnak remekül fantasztikus gulyáslevesük van a mohácsi városgazdálkodási és révhajózási zrt. üzemelteti

Hol lehet a legolcsóbban kapni ponthegesztett hálót Budapesten és Pest megyében? Madár röpdének kellene, de nem találok gyártót.

Legjobb válasz: Gazdaboltokban lehet kapni. Vagy nagyáruházakban, mint OBI, Baumax..., de ott sokkal drágábbak. Ha kültéri röpdét akarsz, akkor került az olcsó kínai hálókat. Ezek fele annyiba kerülnek, mint egy kétszer horganyzott olasz háló, de két év alatt berozsdásodnak. A ponthegesztésük is hamar elenged. Most vasárnap lesz Monoron(Pest megye) a kisállat börze. Ott mindig szoktak lenni jó minõségü hálók.

Gazdaboltokban lehet kapni. Vagy nagyáruházakban, mint OBI, Baumax..., de ott sokkal drágábbak. Ha kültéri röpdét akarsz, akkor került az olcsó kínai hálókat. Ezek fele annyiba kerülnek, mint egy kétszer horganyzott olasz háló, de két év alatt berozsdásodnak. A ponthegesztésük is hamar elenged. Most vasárnap lesz Monoron(Pest megye) a kisállat börze. Ott mindig szoktak lenni jó minõségü hálók.
A kérdező hozzászólása: Gazdaboltban nem is gondoltam, hogy lehet kapni. Kínait én sem szeretnék, mert hosszú távra gondolkodom. Köszönöm segítõ válaszodat.
Pécs nem Somogy megyében van. :)
A kérdező hozzászólása: Jaj.. a például az vagy akart lenni.. Elnézést..:)

Hol lehet eladni Vas megyébe és Győr-M-S megyébe hiteles autót?

Nem azért mert sok a törleszt? részlet hanem mert er?sebb autót szeretnék.

Legjobb válasz: Beszámítathatod de lehet minuszba jösz ki belõle.

Beszámítathatod de lehet minuszba jösz ki belõle.
Valójában sehol. Alapból nem az autón hanem a hitelen van a hangsúly, attól szabadulnál. Pénzt vettél fel egy bankból amit az utolsó petákig vissza kell fizess - kamatostól. Utána lesz saját autód. Elvileg menne a "hitelátvállalás" ha a bank engedi (és nem nagyobb a tartozás mint az autód piaci értékének X %-a) gyakorlatilag mindenki BAR-listás, egyéb okból hitelképtelen. Aki mégsem annak nem a Te kocsid kell hanem dúskálhat a jobbnál jobb ajánlatok közt. Pl.: http://www.hasznaltauto.hu/auto/volkswagen/golf_iv/volkswage.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/grande_punto/fiat_grand.. http://www.hasznaltauto.hu/auto/ford/fusion/ford_fusion_1.4_.. Ez van.

Azt szeretném hol lehet pest megyében paskourozni és van aki parkourozik itt?

Legjobb válasz: "megyében paskourozni és " paskourozni xDD Bocs. Igen Pesten sok pk-s van, fõvezérük Ábel, többet nem tudok, írd be youtubba hogy pesti pk. Amúgy meg konkrétan bárhol lehet pkzni ahol van valami ami létezik és hozá leeht érni meg stabil és elbír.

"megyében paskourozni és " paskourozni xDD Bocs. Igen Pesten sok pk-s van, fõvezérük Ábel, többet nem tudok, írd be youtubba hogy pesti pk. Amúgy meg konkrétan bárhol lehet pkzni ahol van valami ami létezik és hozá leeht érni meg stabil és elbír.
A kérdező hozzászólása: aha köszi majd megnézem
A kérdező hozzászólása: köszi

Hol lehet Békés megyében hennát (vagy akármit, ami hennával kapcsolatos) vásárolni?

Legjobb válasz: Nem vagyok Békés megyei, de nálunk (Somogyban) bioboltokban lehet kapni, meg ilyen gyógynövényekkel foglalkozó kis drogériákban. Esetleg meg lehetne próbálni fodrászkellék-szaküzletben. Néha teszvesz.hu -n vagy vatera.hu -ra is felkerül ez-az... Mit szeretnél? Hajat festeni, vagy testfestés lesz? :)

Nem vagyok Békés megyei, de nálunk (Somogyban) bioboltokban lehet kapni, meg ilyen gyógynövényekkel foglalkozó kis drogériákban. Esetleg meg lehetne próbálni fodrászkellék-szaküzletben. Néha teszvesz.hu -n vagy vatera.hu -ra is felkerül ez-az... Mit szeretnél? Hajat festeni, vagy testfestés lesz? :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszod, én testfestést szeretnék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!