Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megtudni (149 db)

Hol lehet megtudni a törzskönyves kutyákat?

Az érdekelne hogy egy adott fajtából itthon hány darab kutya van bejegyezve, illetve a nevüket. MEOE vagy hol lehet megnézni a kutyák nevét akiket törzskönyveztek?

Legjobb válasz: Sehol. A MEOE nyilvántartása és nem adja ki az adatokat. Ha valami ritka fajta, akkor érdeklõdhetsz egy tenyésztõnél, lehet hogy fejbõl sorolja. De amit 30 éve tenyésztenek itthon és több ezer példányt törzskönyveztek már, azt sosem fogod megtudni.

Sehol. A MEOE nyilvántartása és nem adja ki az adatokat. Ha valami ritka fajta, akkor érdeklõdhetsz egy tenyésztõnél, lehet hogy fejbõl sorolja. De amit 30 éve tenyésztenek itthon és több ezer példányt törzskönyveztek már, azt sosem fogod megtudni.
Hacsak nem fordult már körbe a számozás. Mert csak 4 számjegyû.
Ha megnézed atörzskönyvet ott látsz egy sorszámot, az jelzi, hogy a hanyadik ami ki lett adva amióta van törzsköny

Hol lehet megtudni, hogy hol és mikor lehet francia nyelvizsgára jelentkezni?

Legjobb válasz: Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.

Egyrészt emelt szintû érettségire bármikor jelentkezhetsz, amikor van érettségi (õsszel és tavasszal, az õszire gondolom tavasszal kell jelentkezni, a tavaszira február végéig) - ez ugye középszintû nyelvvizsgát ad. Másrészt szerintem a BME vagy a Francia Intézet honlapján megtalálhatod az idõpontokat. Máshol nem tudom, hol lehet még francia nyvt tenni.

Hol lehet megtudni, hogy mikor, hol van lomizás Ausztria, vagy Németországban?

Legjobb válasz: Szia, Ha még érdekel nálunk lehet kapni 2013as németországi lomtalanítási idõpontokról listát.Több város és környéke, kedvezõ áron. Érd:0630 6897614

Szia, Ha még érdekel nálunk lehet kapni 2013as németországi lomtalanítási idõpontokról listát.Több város és környéke, kedvezõ áron. Érd:0630 6897614


Hol lehet megtudni hogy a sztároknak mi a lakcímük?

Konkrétan Nicholas Braun címére lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szerinted az csak úgy fentvan a neten? Szerinted tudna egyáltalán mozdulni a rajongóitól, ha tudnák hol lakik?

Szerinted az csak úgy fentvan a neten? Szerinted tudna egyáltalán mozdulni a rajongóitól, ha tudnák hol lakik?
Amúgy ha aláírás kéne akkor: http://www.fanmail.biz/22007.html
A kérdező hozzászólása: 1.válaszoló: úgy tudtam hogy vki ezt modja. 2.válaszoló: köszi:D
Mindkettõ válaszadó én voltam -.-

Hol lehet megtudni, hogy valakinek a nevén van-e ingatlan vagy egyéb vagyon amire behajtást lehet kérni?

Legjobb válasz: Végrehajtás lehet kérni ingatlanra, ha van végrehajtható okirat. De számodra csak annyit kell beixelni a végrehajtási lapon, hogy ingatlanvagyont is végrehajtás alá kívánsz vonni. A kirendelt bírósági végrehajtó pedig az ingatlannyilvántartásban (TAKARNET) az adós adatai alapján fog kutakodni egy kicsit, és ha talál ingatlant, akkor azt végrehajtás alá vonja. De ez nem a te dolgod, hogy megkeresd az adós ingatlanjait. Ezt majd a végrehajtó megteszi. (Meg az autót is, meg a cégtulajdont. Mert ezt a számítógép elõl pár kattintással meg tudja nézni. De pl. már az adós bankszámláit a hitelezõnek kell felhajtani, mert a végrehajtó jó, ha öt bankot megkérdez...)

Végrehajtás lehet kérni ingatlanra, ha van végrehajtható okirat. De számodra csak annyit kell beixelni a végrehajtási lapon, hogy ingatlanvagyont is végrehajtás alá kívánsz vonni. A kirendelt bírósági végrehajtó pedig az ingatlannyilvántartásban (TAKARNET) az adós adatai alapján fog kutakodni egy kicsit, és ha talál ingatlant, akkor azt végrehajtás alá vonja. De ez nem a te dolgod, hogy megkeresd az adós ingatlanjait. Ezt majd a végrehajtó megteszi. (Meg az autót is, meg a cégtulajdont. Mert ezt a számítógép elõl pár kattintással meg tudja nézni. De pl. már az adós bankszámláit a hitelezõnek kell felhajtani, mert a végrehajtó jó, ha öt bankot megkérdez...)

Hol lehet megtudni v megnézni h van e arra lehetõség h az elõírt mosogatószer helyet mást is lehessen használni?

konkrétan ismerõsöméknek van 1 kocsmája és nagyon szárítja a kezüket a hivatalosan elõírt mosogatószer és szeretnék lecserélni v használni mellette a Jar-t erre van vmi lehetõség?

Digitális fényképezőnél hol lehet megtudni, hogy hány kattintás exponáls lett vele végezve?

Legjobb válasz: A profi tükrös is digitális és a legolcsóbb kompakt is digitális, melyikre gondolsz? Míg az elsõnél ki lehet olvasni a vázból, a kompaktnál nem. Ott jó eséllyel a fájlnév fog növekvõ számozást tartani, míg át nem fordul a számláló és kezdi elölrõl.

A profi tükrös is digitális és a legolcsóbb kompakt is digitális, melyikre gondolsz? Míg az elsõnél ki lehet olvasni a vázból, a kompaktnál nem. Ott jó eséllyel a fájlnév fog növekvõ számozást tartani, míg át nem fordul a számláló és kezdi elölrõl.

Leghamarabb mikor és hol lehet megtudni a neten az írásbeli eredményeket?

nem a megoldókulcs érdekel, hanem az én kis dolgozatom, ahogyan kijavította a tanné/ bá. vagy azt csak a suliba bemenve lehet megtudni? nekünk azt mondták juli 4 a megtekintés de előtte a neten nem teszik fel?

Legjobb válasz: Netre nem tehetik fel a sajátodat, csak megoldókulcsot. Nekünk azt mondta a magyartanár, hogy juni 4.én lehet a suliba hivatalosan megnézni, de a jövõhéten is bemehetünk hozzá érdeklõdni, aki nem tudja kivárni, max csak a szövegértést mondja meg.

Netre nem tehetik fel a sajátodat, csak megoldókulcsot. Nekünk azt mondta a magyartanár, hogy juni 4.én lehet a suliba hivatalosan megnézni, de a jövõhéten is bemehetünk hozzá érdeklõdni, aki nem tudja kivárni, max csak a szövegértést mondja meg.
nekunk jun. 5 a megtekintes, netrol nem tudhatod meg, de szerintem nektek is junius, nem pedig julius!!
A kérdező hozzászólása: akkor én értettem el tuti nekünk is juni 4 az úgy kibírható köszi a válaszokat

Hol lehet megtudni, hogy ez a szak Szombathelyen vagy Sopronban van?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Ez Sopron mivel Szombathelyen nincs ilyen kar. [link]

Ez Sopron mivel Szombathelyen nincs ilyen kar. [link]

Hol lehet megtudni cégek tulajdonosát?

Van egy cég, aminek fontos lenne tudnom, hogy ki a tulajdonosa, de nincs fent a neten.

Legjobb válasz: A cégbíróságnál kerülnek bejegyzésre. e-cegjegyzek.hu (a barátnõm ezt mondta)

A cégbíróságnál kerülnek bejegyzésre. e-cegjegyzek.hu (a barátnõm ezt mondta)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!