Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megtanulni (124 db)

Hol lehet megtanulni gyorsan a tőzsde alapfogalmait és minden mást amit tudni kell?

tőzsde

Legjobb válasz: Nem lehet gyorsan megtanulni... De pl a forum.tozsde.hu nagyon jó és minden megvan ami kellhet!

Nem lehet gyorsan megtanulni... De pl a forum.tozsde.hu nagyon jó és minden megvan ami kellhet!
Az alapfogalmakat gyorsan meg lehet tanulni. Egy rakás egyebet is gyorsan meg lehet tanulni. Pénzt keresni a tõzsdén, azt nagyon sok idõ megtanulni.
Gyorsan csak más, már sikeres kereskedõ mellett tudsz megtanulni, de ez sem lesz gyors, csak gyorsabb. Vannak blogok, forumok, internetes tananyagok, ahol lehet tanulni, de ez lassú Vannak tanfolyamok, itt utána kell járni azért, melyik mit ad a sokszor nem kicsi árért. Ezek hátránya, hogy egyszer kapsz egy nagyobb tudáslöketet, amit nehéz egyszerre feldolgozni. Illetve vannak helyek, ahol élõben kereskednek napi 8-10 órában + mentorálnak, oktatnak, gyakorlatban (http://www.tradinghouse.hu) Itt személyreszabottabban lehet fejlõdni. Szóval van sok lehetõség
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.

Beszéli valaki rendesen maldív vagy grönlandi nyelven? Nehéz vagy könnyű nyelvek? Hol lehet megtanulni ezeket a nyelveket? Hasznosak valamire?

Nos.

Legjobb válasz: a maldiv szigeteken v. grönlandon lehet megtanulni igen nagyon nehéz ha nem beszélsz éhen fogsz halni ismerj meg egy helybélit ha tetszik fejezd ki valahogy az érzéseidet kérd meg a kezét ... menj feleségül egy ottanihoz és tanulj meg veszekedni vele nem is olyan nehéz nyelv ugye???

a maldiv szigeteken v. grönlandon lehet megtanulni igen nagyon nehéz ha nem beszélsz éhen fogsz halni ismerj meg egy helybélit ha tetszik fejezd ki valahogy az érzéseidet kérd meg a kezét ... menj feleségül egy ottanihoz és tanulj meg veszekedni vele nem is olyan nehéz nyelv ugye???
Második vagyok, kiegészíteném, amit írtam: Kicsit utánanéztem itt: http://en.wikipedia.org/wiki/Greenlandic_language Készülj fel, hogy mint a magyar nyelv, a grönlandi is szuffixumokat (toldalékokat) használ és halmozza õket - ez a magyarázat a hosszú szavakra. Ha tudsz angolul, görgess le a Grammar részig! :)
A kérdező hozzászólása: Neten keresztül meg lehet valamelyiket tanulni?
Kétlem, hogy Magyarországon találnál ilyen embert, hacsak nincs valami kutató vagy kint élõ, velük valamiféleképp kapcsolatban álló egyén. Yahoo! Answers UK & Ireland részlegén volt egy grönlandi fiú, szerintem ha kitartóan keresel arrafelé, megtalálod. Nagyon szeretett a nyelvek és kultúrák részlegben járni, emlékszem, szívesen tanítgatott angol közvetítõnyelvvel inuit szavakra másokat. :)

Szörfözni szeretnék, hol lehet megtanulni, és utána rendszeresen sportolni Budapesten, vagy a 10-es út elején?

Legjobb válasz: háát. szörfözni igazán csak oktatótól tudsz megtanulni és azt se pesten szerintem. Ha nagyon szörözni szeretnél próbáld ki elöbb az aqua world-ben. Ott van ilyen szörfmedence. tessék találtam is neked linket :D http://www.aqua-world.hu/hu/extrem_sportok/szorfoktatas

háát. szörfözni igazán csak oktatótól tudsz megtanulni és azt se pesten szerintem. Ha nagyon szörözni szeretnél próbáld ki elöbb az aqua world-ben. Ott van ilyen szörfmedence. tessék találtam is neked linket :D http://www.aqua-world.hu/hu/extrem_sportok/szorfoktatas


Hol lehet megtanulni, hogy meg tudjam állapítani egy csaj kosárméretét?

meg honnantól kell mérni? kíváncsi vagyok x)

Legjobb válasz: én is szeretném megtanulni de csakis kézrátétellel

én is szeretném megtanulni de csakis kézrátétellel
Látom te is unatkozol :)
A szám a mell alatti körméret, hogy mekkora a csaj háta. 70-85 között szokott lenni általában. A betû meg ugye a kosárméret vagyis a mell maga. Tessék, ez a videó szemlélteti a dolgot. http://www.cupsizechoir.com/
Ez nem úgy jön. Ehhez érzék kell, vagy nagyon hosszú tanulás, ha nincs érzék, hogy megállapíts méreteket. De a legegyszerûbb, mikor leveszed a lány melltartóját, megnézed a számát.

Hol lehet megtanulni, hogy kell szopni jól?

Szeretnék jól szopni, de nem tudom hogyan tanulhatnám meg.

Legjobb válasz: Csak gyakorlással tudod megtanulni.

Csak gyakorlással tudod megtanulni.
Szerintem itt akad egy pár srác aki vállalná, hogy gyakorlati órát ad:D Még válogathatsz is szerintem.
Majd én tanítalak.
Nézz videókat és ne fogazz! http://www.tube8.com/search.html?q=blowjob
Nálam. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ha annyi jelentkezõ van, akkor lássuk. Priviket lehet küldeni.
egy kepet feltolthetnel magadrol, aztan ha gondolod, en is megtanitolak. :)
ez tuti megint a pasi XD

Hol lehet megtanulni varrni?

nem városokra és helyekre gondolok!!

Legjobb válasz: Rendesen varrónõnél vagy szabónál. Vagy vannak varrótanfolyamok is. Azok elég drágák,és csak általános tudást adnak. De ha magadtól akarsz megtanulni,akkor vedd meg Cser Ágnes: Szabás-varrás c.könyvét. Abban az alapoktól kezdve le van írva minden.

Rendesen varrónõnél vagy szabónál. Vagy vannak varrótanfolyamok is. Azok elég drágák, és csak általános tudást adnak. De ha magadtól akarsz megtanulni, akkor vedd meg Cser Ágnes: Szabás-varrás c.könyvét. Abban az alapoktól kezdve le van írva minden.
Vannak varrótanfolyamok, vagy tanulhtsz egy varrónõnél/szabónál is tényleg. Ha olcsóbban akarod megúszni, veszel pár burdát és kitapasztalod! Nekem anyukám is így tanult meg varrni 20 éve, és most én is így tanulok. Igaz a burda sokszor jól el van méretezve, de legalább megtanulok szabásmintát átalakítani :P. Amúgy nem nehéz, én a kezdeti nehézségek után nagyon belejöttem. Kb. fél éve kezdtem és azóta nincs olyan hét, hogy ne dolgoznék valamin:)
A kérdező hozzászólása: A burda az mi?? olyan szabásminta szerûség??

Hol lehet megtanulni szabni?

Szeretnék egy ruhát varrni magamnak, de nem tudok szabni. Varnni tudok(talán), de szabni nem(azt végképp nem). Segítsetek?! Hol tanulhatnék meg jól szabni?! Semmikép nem akarok tanfolyamra menni vagy ilyesmi. 13/L

Legjobb válasz: Hát magadtól nem fogsz megtanulni szabni, csak ha tanfolyamra mész. Esetleg kérd meg nagymamádat, vagy olyat aki tud a közeledben, hogy segítsen.

Hát magadtól nem fogsz megtanulni szabni, csak ha tanfolyamra mész. Esetleg kérd meg nagymamádat, vagy olyat aki tud a közeledben, hogy segítsen.
Keress egy varrónõt a környéken, és kéredzkedj be hozzá. Biztosan megengedi, hogy ellesd a szabás fortélyait, és valószínûleg még fizetned sem kell érte. Ha felajánlod, hogy segítesz is, biztos nem fog nemet mondani;) Sok szerencsét!

Hol lehet megtanulni lőni vagy hogy hol vannak lőterek ahol megtanítják az embert?

Legjobb válasz: Nem tudom milyen célból érdekel, mert nem ismerlek ezért én inkább nem adok errõl infót. Talán másnak se kéne!

Nem tudom milyen célból érdekel, mert nem ismerlek ezért én inkább nem adok errõl infót. Talán másnak se kéne!

Meg szeretnék tanulni erhun játszani ( 2 húros, vonós, kínai hangszer ), de nem tudom hol. Valaki tanultanzt, va gy esetleg tudja, hogy hol lehet megtanulni?

A google nem segített. Am, nem játszom még 1 hangszeren se. 11/L Bp. 2. ker.

Legjobb válasz: bocs, ugrál a billentyûzetem ismét. Szal' valaki tanul/tanult, vagy esetleg tudja*

A kérdező hozzászólása: bocs, ugrál a billentyûzetem ismét. Szal' valaki tanul/tanult, vagy esetleg tudja*
Lehet, hogy hülyeség, de én a helyedben keresnék egy helyi kínait és tõle kérdezném, hogy ismer-e olyat, aki tud ilyenen játszani. Másik az, hogy szerzel egy hangszert és valahogy nekifogsz, ismerkedsz vele, nézel róla pl videókat, hogy mások hogy játszanak rajta, ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: A környéken csak Japán van ^^" Abból is csak egy család. Van egy kínai ismerõsöm, csak õk azért messze laknak, egy idõs velem a lány... és a facebookon sincs egy kis ideje.
Kínai kajálda? Komolyan, szerintem egész rendesek, pláne, ha látják, hogy érdeklõdsz a kultúrájuk iránt.
A kérdező hozzászólása: öm, egy b*zi idegenhez menyjek oda: " Elnézést, meg tudna tanítani xy-ra? " xD ha ez ilyen könnyen menne, már 3 éve tanulnék Japánul. :/ Úgy látszik, nekem semmi sem jó már. o.o Mindenre tudok valami kifogást. ^^" Sajnálom..., tényleg nem vagyok egy könnyû eset....
Én csak azért gondoltam, hogy, ha komolyan akarsz valamit, akkor be kell vállalni az esetlegesen kínos helyzeteket is, hátha. Egy próbát megér szerintem, amúgy, ahogy érzed, de nem nagyon tombolnak az ötletek az oldalon.
Ja és nem azt mondtam, hogy azt mondd: "Elnézést meg tudna tanítani..." Hanem mondjuk anyuddal besétálsz szépen egy ilyen kínaiak által üzemeltetett bármibe, pl bolt, kajálda, akármi, és egy szimpatikus és lehetõleg magyarul már jól tudó tagnak elkezded ecsetelni, hogy te tök odavagy a kínai kultúráért, és zenéért. Dicséred ezerrel. Aztán megkérded, hogy NEM-E ISMER VALAKIT( ez alatt például egy másik kínait értek), aki ért ahhoz a hangszerhez és tanítana is esetleg. Persze fizetnél is a zeneórákért, azt is megemlítheted. Olyanhoz ne menj oda aki csak annyit tud magyarul, hogy:" koci, koci, szok olcó", mert azzal ló[email protected] se mész. Figyelj, én a helyedben ezt tenném, amúgy rajtad múlik.
A kérdező hozzászólása: köszi. ^^

Hol lehet megtanulni Airsoft fegyvert szerelni?

Próbáltam itthon szerelni a fegyverem, de nem sok a siker. Az alapvető karbantartás még ment, kitisztítani, újra bekenni az alkatrészeit,... stb. De most eljött az a szép pillanat, hogy nem lő, és nem tudok mit kezdeni vele. Kicseréltem az aksit, hátha az ment tönkre de nem. A motor szénkeféit is kicseréltem, de ez se oldotta meg a gondot. Az összes sorját és öntés hibát lecsiszoltam, minden nagyon simán megy benne, a fogaskerekek új csapágyakat kaptak, de továbbra se megy. Keresem kutatom a googlet, de csak tuning tanácsokat adnak, és azt is felületesen, alapvető NAGY hibákra nem világítanak rá, pl. hogy hogyan tudjam meg, hogy mi a hibája a fegyvernek, mert lehet, hogy rossz helyen keresem a hibát, vagy ilyesmi. Az is jó ha egy internetes angol nyelvű leírás létezik ezeknek a fegyvereknek a szereléséről.

Legjobb válasz: Szerintem ha már szét és össze tudod rakni a fegyvert akkor szépen lassan rájöhetsz a hiba javításra is. Mivel szerintem ilyen iskola nincs így mindenki a saját tapasztalatából (kárán) tanulja meg ezeket a dolgokat. esetleg a softair fórumát olvasgasd ott néha lehet jó dolgokat találni (tuningtól függetlenül is) Egyébként tippem mint minden hibajavításnál... indulj el az elejétõl aksi jó? mérd meg! motor jó? gerboxon kívül elindul? tûzváltó kapcsoló? áram elér egyáltalán a motorig és így tovább.

Szerintem ha már szét és össze tudod rakni a fegyvert akkor szépen lassan rájöhetsz a hiba javításra is. Mivel szerintem ilyen iskola nincs így mindenki a saját tapasztalatából (kárán) tanulja meg ezeket a dolgokat. esetleg a softair fórumát olvasgasd ott néha lehet jó dolgokat találni (tuningtól függetlenül is) Egyébként tippem mint minden hibajavításnál... indulj el az elejétõl aksi jó? mérd meg! motor jó? gerboxon kívül elindul? tûzváltó kapcsoló? áram elér egyáltalán a motorig és így tovább.
Én is azt tudom tanácsolni amit az elõttem szóló. Ha szét tudod szedni és össze is rakod úgy ahogy azt kell akkor lényegében átlátod a helyzetet. De ha gondolod a [email protected] címen elérsz és ha elmondod pontosan mi a baja akkor segíteni is tudok.
A kérdező hozzászólása: bocs a késõ reagálásért, Megoldódott, a vezetékellés volt a rossz, és a fogaskerekek úgy koptak el, hogy az újrahézagolás után egymást szorították össze, a 2. fogaskerék beszorult a 3. alá, (furán hangzik de így volt) és feszültek a GB-ben. Mind a gyári rossz hézagolás miatt volt, rosszul kopott a fogaskerék. amúgy egy m16 gearboxa rosszalkodott. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!