Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megnézni, hogy én (25 db)

Mikor/hol lehet megnézni, hogy felvettek-e? Tudom, hogy július 24-én hirdetik ki, de hol lehet megnézni, és mikor?

Legjobb válasz: 24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.

24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.
A kérdező hozzászólása: Órára pontosan lehet tudni, hogy mikor hirdetik ki?
Este 8-kor, és rövidesen ezután pedig SMS-ben is értesítenek.
ha több a pontod, mint a ponthatár a szakra, ahova jelentkeztél, akkor fel vagy véve. ilyen egyszerû...
Ez elég nagy butaság, mert lehet, hogy több a pontja, de mi van, ha azon a szakon 50 helyet hirdettek meg, de 70-en jelölték meg 1. helyen, és mind a 70-nek megvan a kellõ pontszáma? (Szélsõséges példa, de jól szemlélteti a problémát.)
5. válaszoló Remélem te nem most felvételizel, mert nagyon nagy butaságot írsz. A pontszámot pont úgy határozzák meg, hogy annyian férjenek be, ahány hely van. Ahogy mondani szokták, a ponthatár az utolsó felvett jelentkezõ pontszáma. Tehát ha pl. 5
6. vagyok Bocs, csak elküldtem. Tehát folytatva az 5-ös válaszolónak! Ha pl. 50 embert vesznek fel és 70 jelentkezõ van, akkor sorba állítják pontszám alapján a jelentkezõket, és az 50. ember pontszáma lesz a ponthatár. Így eleve fel sem merül, amit írtál. Gondol már végig, akkor eleve semmi értelme nem lenne a ponthatároknak!
A ponthatárok megállapítása, vagyis elõre láthatólag 2013. július 24. után minden jelentkezõ kizárólag az e-felvételi rendszerébõl töltheti le az ún. besorolási döntést, amely tartalmazza majd, hogy sikeres felvételi esetén melyik intézményben, szakon kezdheti meg szeptemberben tanulmányait. A dokumentumról - amint elérhetõ lesz - minden jelentkezõ e-mailben kap tájékoztatást.

Hol lehet megnézni, hogy milyen levelezés folyt le msn-en?

Otthon felléptem msn-re, de elmentem otthonról, húgom pedig a nevemben irogatott! Hol tudom megnézni, hogy miket?

Legjobb válasz: Ha naplózod a beszélgetéseket, akkor ott, ahol a beszélgetések naplófájljait tárolod. Ha te nem naplózod, de valamelyik másik fél igen, akkor ott, ahol õ tárolja a naplófájlokat (de ekkor csak azokat a beszélgetéseket látod, amelyeket vele folytatott a húgod). Ha senki sem naplózta a beszélgetéseket, akkor nem fogod tudni megnézni.

Ha naplózod a beszélgetéseket, akkor ott, ahol a beszélgetések naplófájljait tárolod. Ha te nem naplózod, de valamelyik másik fél igen, akkor ott, ahol õ tárolja a naplófájlokat (de ekkor csak azokat a beszélgetéseket látod, amelyeket vele folytatott a húgod). Ha senki sem naplózta a beszélgetéseket, akkor nem fogod tudni megnézni.
A kérdező hozzászólása: Hol van ez a naplófájl?
A Messenger alapesetben nem naplózza a beszélgetéseket. Ehhez kiegészítõt kell telepítened. Ha ez a Messenger Plus, akkor a "Plus!" menüpontban van olyan, hogy "Naplófájlok megnyitása". Ha kézzel szeretnéd megkeresni, akkor alapértelmezett estben a Dokumentumok/Naplózott beszélgetések mappában találod. Ha átállítottad a naplózás helyét, akkor persze ez máshol van. Discvovery esetén nem tudom, hová naplóz (de azt hiszem, az is tud ilyet).


Win 7-en hol lehet megnézni hogy milyen a videókártyám?

Sziasztok! Az a problémám lenne az eggyik játékkal (crisis 2), hogy amikor elindítom, akkor a kurzor látszik,mozgatható, a hang is megy meg minden de a képmeg sehol..:/ Ezért akarrok csinálni 1 driver frissítést de sajna nemtudom hogy hol lehet megnézni hogy milyen fajtájú a driverem..:( Pls segítsetek! El?re is köszi!

Legjobb válasz: Megtaláltam! Márcsak az lenne a problémám hogy hogyan/honnan töltsek le hozzá frissítést?:/ Videókártyám: GeForce GTS 250

A kérdező hozzászólása: Megtaláltam! Márcsak az lenne a problémám hogy hogyan/honnan töltsek le hozzá frissítést?:/ Videókártyám: GeForce GTS 250
A kérdező hozzászólása: nagyonszéépen köszönöm!!!!!! végre 1 normális ember aki eltudta nekem linkelni..:)

Hol lehet megnézni, hogy mi szól a Cool fm-en?

Linket is légyszi, ha lehet! Köszönöm:)

Hol lehet megnézni hogy milyen táp van a gépben? Az AIDA nem mutatja (én nem látom).

Legjobb válasz: Oldalát felnyitod és megnézed. AIDA nem tudhat a tápodról, mert az "csak" energiával látja el az alaplapot, semmilyen infót nem szolgáltat felé (tisztelet a kivételnek)

Oldalát felnyitod és megnézed. AIDA nem tudhat a tápodról, mert az "csak" energiával látja el az alaplapot, semmilyen infót nem szolgáltat felé (tisztelet a kivételnek)
A kérdező hozzászólása: Erre gondoltam én is.

Hol lehet megnézni, hogy a class fm-en milyen zenét játszottak ma?

hallgattam a rádiót és volt benne egy nagyon jó szám. már régebben is hallottam és akkor is tetszett de soha nem tudta h mi a címe. ma 15.54kor játszották kb. valaki nem tudja h mi volt az vagy esetleg h hol lehet megnézni

Legjobb válasz: ha adsz róla infót, megmondom

ha adsz róla infót, megmondom
A honlapon fent van, de csak egy bizonyos ideig, nézd meg, meddig. Egyes rádiók akár 30 napra visszamenõleg is tárolják.

Hol lehet megnézni, hogy mi ment ma a Class Fm-en 4 óra körül?

Legjobb válasz: itt:http://www.rtvstat.hu/played.cgi?1001&1 a többi rádiónak is van: http://www.rtvstat.hu/ (a rádió neve alatt rámész a multiCH-ra, és a "Haéégasd!" mellett van a link) Kigyûjtöttem neked :) 2012-02-17 16:15 Magna Cum Laude - Vidéki Sanzon 2012-02-17 16:10 Nickelback - Into The Night (Feat. Santana) 2012-02-17 16:05 Alexandra Stan - Get Back (ASAP) 2012-02-17 15:55 Bon Jovi - We Weren't Born To Follow 2012-02-17 15:50 Crash Test Dummies - MMM, MMM, MMM, MMM 2012-02-17 15:45 Crystal - Hív A Végtelen 2012-02-17 15:40 Adele - Rolling In the Deep

itt:http://www.rtvstat.hu/played.cgi?1001&1 a többi rádiónak is van: http://www.rtvstat.hu/ (a rádió neve alatt rámész a multiCH-ra, és a "Haéégasd!" mellett van a link) Kigyûjtöttem neked :) 2012-02-17 16:15 Magna Cum Laude - Vidéki Sanzon 2012-02-17 16:10 Nickelback - Into The Night (Feat. Santana) 2012-02-17 16:05 Alexandra Stan - Get Back (ASAP) 2012-02-17 15:55 Bon Jovi - We Weren't Born To Follow 2012-02-17 15:50 Crash Test Dummies - MMM, MMM, MMM, MMM 2012-02-17 15:45 Crystal - Hív A Végtelen 2012-02-17 15:40 Adele - Rolling In the Deep
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :)

Hol lehet megnézni a neten, hogy ki törölt vagy tíltott le msn-en?

Tudom, hogy van olyan netes oldal, de nem tudom a címet: (

Legjobb válasz: Azt, hogy ki törölt azt úgy tudod megnézni, hogy belemész a program Eszközök > Beállítások menüjébe, majd ott látod a partnereidet (kik aktívak és kiket tiltottál le.) Minden partner nevén nyomj egy jobb egérgombot. És ha aktív a "törlés" opció a felugró menüben, akkor az adott partner listájáról már törölt téged. Azt, hogy ki tiltott le, azt nem tudod megnézni.

Azt, hogy ki törölt azt úgy tudod megnézni, hogy belemész a program Eszközök > Beállítások menüjébe, majd ott látod a partnereidet (kik aktívak és kiket tiltottál le.) Minden partner nevén nyomj egy jobb egérgombot. És ha aktív a "törlés" opció a felugró menüben, akkor az adott partner listájáról már törölt téged. Azt, hogy ki tiltott le, azt nem tudod megnézni.
A tiltásra itt kapsz választ: http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker ;)
Az elsõ válaszoló elmélete hülyeség!

Az internet explorer-en belül hol lehet beállítani, hogy csináljon képet, és hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.

Print Screen. (PrtSc gomb) Paint. CTRL+V (beillesztés) Mentés > Jpg Kész. G.
Az Internet Explorer kb annyira kell a képkészítéshez, mint pl egy hajszárító, semennyire. Amit az elsõke írt az jó , én csak kibõvíteném : https://docs.google.com/Doc?docid=0Aa6gO8v33W1JZHdkN2h2dF8xO..
A kérdező hozzászólása: igen igen ezt értem csak a bnõm így nyomozott utánam és találtmeg régebbi pl beszélgetést kép formájában. bocsi ha értelmetlenü írok
A kérdező hozzászólása: ja és azzal magyarátza h az internet explorer néha csinál képet és h azt hol lehet megnézni
Nem csinál képeket, hacsak nincs rajta valami nyalánkság. (értsd: keylogger, stb...) A barátnõd jól á[email protected] Nõk... :D G.
A kérdező hozzászólása: Valahogy sejtettem:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!