Találatok a következő kifejezésre: Hol lehet megnézni, hogy (466 db)

Hol lehet megnézni hogy egy fotball meccsen kik fognak játszani, kik a sérültek és mi lesz a kezdőcsapat? Ugyanez a tenisznél hogy sérült e valaki pl azt hol lehet megnézni?

Legjobb válasz: A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1,5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

A kezdõcsapatot általában csak a kezdés elõtt 1-1, 5 órával tudod megnézni. A sérülteket az adott csapat honlapján érdemes megnézni.

Mikor/hol lehet megnézni, hogy felvettek-e? Tudom, hogy július 24-én hirdetik ki, de hol lehet megnézni, és mikor?

Legjobb válasz: 24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.

24-én este hirdetik ki a ponthatárokat, felrakják a felvire. Ha legalább annyi pontod van. mint a ponthatár az adott szakra, akkor felvettek. Ha kevesebb, akkor nem. És a sorrendben elsõ olyan helyre vesznek fel, ahova elég a pontszámod.
A kérdező hozzászólása: Órára pontosan lehet tudni, hogy mikor hirdetik ki?
Este 8-kor, és rövidesen ezután pedig SMS-ben is értesítenek.
ha több a pontod, mint a ponthatár a szakra, ahova jelentkeztél, akkor fel vagy véve. ilyen egyszerû...
Ez elég nagy butaság, mert lehet, hogy több a pontja, de mi van, ha azon a szakon 50 helyet hirdettek meg, de 70-en jelölték meg 1. helyen, és mind a 70-nek megvan a kellõ pontszáma? (Szélsõséges példa, de jól szemlélteti a problémát.)
5. válaszoló Remélem te nem most felvételizel, mert nagyon nagy butaságot írsz. A pontszámot pont úgy határozzák meg, hogy annyian férjenek be, ahány hely van. Ahogy mondani szokták, a ponthatár az utolsó felvett jelentkezõ pontszáma. Tehát ha pl. 5
6. vagyok Bocs, csak elküldtem. Tehát folytatva az 5-ös válaszolónak! Ha pl. 50 embert vesznek fel és 70 jelentkezõ van, akkor sorba állítják pontszám alapján a jelentkezõket, és az 50. ember pontszáma lesz a ponthatár. Így eleve fel sem merül, amit írtál. Gondol már végig, akkor eleve semmi értelme nem lenne a ponthatároknak!
A ponthatárok megállapítása, vagyis elõre láthatólag 2013. július 24. után minden jelentkezõ kizárólag az e-felvételi rendszerébõl töltheti le az ún. besorolási döntést, amely tartalmazza majd, hogy sikeres felvételi esetén melyik intézményben, szakon kezdheti meg szeptemberben tanulmányait. A dokumentumról - amint elérhetõ lesz - minden jelentkezõ e-mailben kap tájékoztatást.

Hol lehet megnézni hogy a 2014-es pótfelvételin milyen egyetemekre/fõiskolákra és milyen szakokra lehet jelentkezni?

Legjobb válasz: Majd a felvin lehet megnézni, amikor meghirdetik a pótfelvételis képzéseket, ami a rendes felvételik lezárása után lesz.

Majd a felvin lehet megnézni, amikor meghirdetik a pótfelvételis képzéseket, ami a rendes felvételik lezárása után lesz.
Most még sehol.
A kérdező hozzászólása: Ó, a tudatlan fajtámat. Köszönöm szépen nektek!


A freemailen hol lehet megnézni, hogy mikor léptem be utoljára?

A citromailen egyb?l mutatja belépéskor, ezért csodálkoznék, ha a freemailen ne lenne ilyen funkció, de nem látom sehol!

Legjobb válasz: Nincs válasz..? Ezek szerint nem lehet megnézni rajta?

A kérdező hozzászólása: Nincs válasz..? Ezek szerint nem lehet megnézni rajta?

Hol lehet megnézni hogy meddig van még garija az ipodomnak?

Elvileg van egy ilyen oldal. Nem tudja valaki ennek a címét? Olyan hogy beütöm a sorozatszámot és kiadja (ipod Touch)

Legjobb válasz: nem egyszerûbb megnézni a garancia papírt?:) sajnos az oldalt nem ismerem, de google-ban lehet rátalálsz.

nem egyszerûbb megnézni a garancia papírt?:) sajnos az oldalt nem ismerem, de google-ban lehet rátalálsz.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: Estimated Coverage: Out of Warranty* ez gondolom az hogy már nincs garim.
Jól gondolod, sajnos.
Szia, én is oda jelenetkeztem és levélben küldték hogy felvettek. :D

Hotdog.hu-n hol lehet megnézni, hogy ki szavazott a profilomra?

Legjobb válasz: Nem tudod megnézni. Ezért szoktak az üzenõfalra írni, hogy az illetõ tudja, hogy ki szavazott a profiljára.

Nem tudod megnézni. Ezért szoktak az üzenõfalra írni, hogy az illetõ tudja, hogy ki szavazott a profiljára.
A kérdező hozzászólása: Aha. Csak azért kérdezem, mert írtak kb. 3-an az üzenõfalra, míg 12-en meglátogattak, és hat szavazatom van. Ezért nem tudom eldönteni. De azért köszi.
Szia, ez engem is érdekelne De állítólag nem lehet megnézni

Hol lehet megnézni hogy Fehérváron milyen programok, rendezvények vannak, vagy hogy miket lehetne megnézni?

Hali! Nem vagyok Fehérvári, de a csaj akivel randizom a város közelében lakik, így ott tudunk találkozni, és már pár randi után jó lenne valami közös aktív program is, de nem tudom merre lehet ennek utána nézni?!Segítene valaki! Webcímek kellenének. Kössz El?re is!

Legjobb válasz: Gondolom, hogy Székesfehérvárra gondolsz. Ezen az oldalon a látnivaló és szabadidõ menü alatt sok mindent találsz: http://turizmus.szekesfehervar.hu/

Gondolom, hogy Székesfehérvárra gondolsz. Ezen az oldalon a látnivaló és szabadidõ menü alatt sok mindent találsz: http://turizmus.szekesfehervar.hu/
A kérdező hozzászólása: szuper kösszi! Esetlég még valakinek valami?

A gépen hol lehet megnézni hogy milyen hangkártyánk van?

Legjobb válasz: a windowsban az eszközkezelõben tudod megnézni, vagy feltelepíted az everestet.

a windowsban az eszközkezelõben tudod megnézni, vagy feltelepíted az everestet.
Nem írtál op.rendszert, de mondjuk, hogy Windows. Ha pl. beírod a parancssorba, hogy 'dxdiag' (+ Enter), és a Hang fülre kattintasz, lesz ott is pár hasznos infó.
A kérdező hozzászólása: Most telepítettem a w8 enterprise-t és nem nagyon világos még így minden.
A felsorolt lehetõségek egyikével nyisd meg a terminál ablakot. http://www.youtube.com/watch?v=6htgwhJFvac Utána lásd #2 válasz.
A kérdező hozzászólása: Valami Spdif-et ír mást nem csak az a baj hogy a hangszórót érzékeli de semilyen mikrofont nem, fontos lenne pedig.
Driver fent van?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!